Starz Black Sails 3. Sezon Yorumları

üçüncü sezonun dördüncü bölümü hala yayınlanmamış @sürgünüm @Çiğdem- oysa @Harunnn60 un twd olsa bir sonraki gün tüm siteler türkçe altyazılı yayınlıyor:) bizim diziye üvey evlat muamelesi yapıyorlar :)

üçüncü sezonun dördüncü bölümü hala yayınlanmamış @sürgünüm @Çiğdem- oysa @Harunnn60 un twd olsa bir sonraki gün tüm siteler türkçe altyazılı yayınlıyor:) bizim diziye üvey evlat muamelesi yapıyorlar :)
yayınlandıya dün ayoll ben izledim hatta dur yorum yapayım :F:F:F
4.bölüm @sürgünüm
denizden ayrı kalınca biraz durgun bölüm gibi geldi bana ama vane ve karasakalın birlikte savaştıkları sahne güzeldi karasakal diziye renk katıyor vanede her zamankı gibi :love1::love1::love1:

filnt ve adamları fena yakalandılar ayoll bakalım nasıl kurtulucaklar karasakal ve filtin buluşmasını bekliyor izleyenler bende açıkcası merakla bekliyorum:F

3x4. Bölüm

Muhteşemdi herzamanki gibi @Çiğdem- durgun demişsin bölüm için hiçde bile durgun değildi senin vane in aksiyonu bile yeterliydi bence :)
kaptan vane jack in planıyla kaleyi bombalayıp kaçmayı başardı ama asıl muhteşem sahneler gemiyi ateşe verip ingiliz donanmasının üstüne gönderdiği sahneydi, harikaydı plan :)
eleanor artık ingiliz valinin başdanışmanı? yalnız kapıyı dinleyen kadından şüphelenmeye başladım sonunda bir zararı dokunursa eleanora kadını yolarız tavuk gibi :)
kaptan flint le silver ın adadaki yerlilerce yakalanması kötü oldu birde orayı yöneten zenci kraliçe eleanor un eski yardımcısı morcivert vatandaşın karısıymış, onuda vurdular son sahnede? kraliçe dul kaldı flintle evlenip orda mutlu mesut bir hayat sürsünler:) kraliçenin kızıda silver a yanık zaten onlarda birlikte halvete girdimi sorun kalmaz :)
bu bölüm max i göremedik üzüldük
jack ile kalemity jane gelecek planları yapmaya devam ediyor çaldıkları altın onlara yeterli ama kurtulabilirlerse tabiki ?

@sürgünüm senin yorumun nerde hanı izlemiştin ? :)

yayınlandıya dün ayoll ben izledim hatta dur yorum yapayım :F:F:F
4.bölüm @sürgünüm
denizden ayrı kalınca biraz durgun bölüm gibi geldi bana ama vane ve karasakalın birlikte savaştıkları sahne güzeldi karasakal diziye renk katıyor vanede her zamankı gibi :love1::love1::love1:

filnt ve adamları fena yakalandılar ayoll bakalım nasıl kurtulucaklar karasakal ve filtin buluşmasını bekliyor izleyenler bende açıkcası merakla bekliyorum:F

flint adadaki kraliçeyle evlenecek :)
silver da kraliçenin kızıyla evlenecek onlar erecek muradına bende max le eleanor u kaptımmı işlem tamamdır :)

Son düzenleme:
3x4. Bölüm

Muhteşemdi herzamanki gibi @Çiğdem- durgun demişsin bölüm için hiçde bile durgun değildi senin vane in aksiyonu bile yeterliydi bence :)
kaptan vane jack in planıyla kalyi bombalayıp kaçmayı baaşrdı ama asıl muhteşem sahneler gemiyi ateşe verip ingiliz donanmasının üstüne gönderdiği sahneydi harikaydı plan :)
eleanor artık ingiliz valinin başdanışmanı? yalnız kapıyı dinleyen kadından şüphelenmeye başladım sonunda bir zararı dokunursa eleanora kadını yolarız tavuk gibi :)
kaptan flint le silver ın adadaki yerlilerce yakalanması kötü oldu birde orayı yöneten zenci kraliçe eleanor un eski yardımcısı morcivert vatandaşın karısıymış, onuda vurdular son sahnede? kraliçe dul kaldı flintle evlenip orda mutlu mesut bir hayat sürsünler:) kraliçenin kızıda silver a yanık zaten onlarda birlikte halvete girdimi sorun kalmaz :)
bu bölüm max i göremedik üzüldük
jack ile kalemity jane gelecek planları yapmaya devam ediyor çaldıkları altın onlara yeterli ama kurtulabilirlerse tabiki ?

@sürgünüm senin yorumun nerde hanı izlemiştin ? :)

flint adadaki kraliçeyle evlenecek :)
silver da kraliçenin kızıyla evlenecek onlar erecek muradına bende max le eleanor u kaptımmı işlem tamamdır :)
aaa tabi bu bölümde güzeldi ama deniz sahnelerine alışmıştık ayol oyüzden ama vanem bölümü kurtardı bencede :A:A:A

nerdeyse flintle halvete giriyorlardı:) o sahnede belkide flint iradesine hakim oldu yani, senin vane e kalsa çoktan o işi yapmışlardı :)
5.bölüm ayy bir durgunluk dönemine girdik bu bölüm gerçekten durgundu ama allahtan vanem var yine bölümü kurtardı ayoll yalnız haftaya bol aksiyonlu çok güzel bir bölüm geliyor fragmandan gördüğüm kadarıyla:love1::love1::love1:
çok durgun bölümdü ayy bizim filntlerde az göründüler ama bölümü yine vane savaş sahnesi kurtardı karasakal ve vanenin gemi işgalı sahneleri çok güzeldi:Z

filnt vaneyi bulmaya gidiyoruz dedi fragmanda karasakal filnt karşılaşıyor ayy sonunda tekrar tempo yakalıcaz @destere :Z:Z:Z

6.bölüm kelimenin tam anlamıyla harika bir bölümdü bu bölümde vaneme hayran kalıcaksın @destere aa sen izlemeyi bıraktınmı nerde yorumların 😵😵😵
filntler sonunda denize açılabildiler ordan kurtulup ayy karasakalla olan kavgası çok güzeldi silahta filnt üstünde ama kılıçta karasakal filnti yendi ama vanem filtin tekrar hayatını kurtardı karasakalı durdurdu @destere görde utan:A:A:A

vane ve filnt birlitke denize açıldılar iş birliklerini izleyecez :Z:Z:Z

ben bu diziyi nasıl unuttum ya daha 4 bölüm izlemişim sen 6 yı bulmuşsun :) bugün oscar töreni var tören başlayana kadar yetişirim sana @Çiğdem- :)

ben bu diziyi nasıl unuttum ya daha 4 bölüm izlemişim sen 6 yı bulmuşsun :) bugün oscar töreni var tören başlayana kadar yetişirim sana @Çiğdem- :)
5.bölüm vanem şow dısında pek birşey yok ama 6.bölüme yetişip bu akşam hemen bitirmelisin bu sezonun en iyi bölümlerinden oldu vanemede hayran kalıcaksın 6.bölümde gerçi bu sezonun her bölüm yıldızı oluyor adam ama 6.bölümde senin gözünede giricek:A:A:A

3x5. Bölüm
3x6. Bölüm

iki harika bölümü üstüste izlemenin mutluluğunu yaşıyorum :) her iki bölümde güzeldi @Çiğdem- :) black sails in havası suyu bile yetiyor yalnız senin vane
sanırım filint e aşık :) kırk yıllık dostu teach i bırakıp flint i destekledi bunların geleceğini parlak görmüyorum:) aslında topal silver da da flint aşkı var o da pek sağlam ayak değil flint e buğulu gözlerle bakıyordu bölümler boyunca :) bu kaptan flintte ne varsa erkeklerde kadınlarda adamla yatmak istiyor:)

max öyle kolay lokma olmadığını gösterdi eleanor a valiyi yakında dize getirir
jack in altınları kalemity jane e bırakıp geri dönüşü akılsızlıktı neyseki son anda kalemity jane i mektupla uyardıda kalemity gelen askeri öldürüp altınlarla kayboldu bu işe sevindim :)
flint in kraliçeyi ikna edişi güzeldi son sahnedeki düelloda güzeldi flint hapı yutmuştuda vane aşkına yenik düşerek flint i kurtardı son anda :) bunlar ya nassau yu alacak ya da halvete girecek iki şıktan biri gerçekleşecek bence :)

önümüzdeki bölümler muhteşem şeyler bekliyor bizi ortalık fena karıştı gibi ?

@sürgünüm yorumların nerde ? :)

6.bölüm kelimenin tam anlamıyla harika bir bölümdü bu bölümde vaneme hayran kalıcaksın @destere aa sen izlemeyi bıraktınmı nerde yorumların 😵😵😵
filntler sonunda denize açılabildiler ordan kurtulup ayy karasakalla olan kavgası çok güzeldi silahta filnt üstünde ama kılıçta karasakal filnti yendi ama vanem filtin tekrar hayatını kurtardı karasakalı durdurdu @destere görde utan:A:A:A

vane ve filnt birlitke denize açıldılar iş birliklerini izleyecez :Z:Z:Z

yukardada izah ettim :) senin vane boşuna yardım etmedi
kaptan flint e? adam flint e aşık :) yalnız flint i topal silver mı kapacak senin vane mi kapacak orası belli değil :)

3x6

Son 2 bölümü ben sizin kadar sevemedim? @destere

Flint, Karasakal'ı mermiyle kaşından vurdu orası çok saçma geldi bana. Kaptan Vane'nin Flint'e destek çıkması güzeldi tabii. :)

7.5/10

3x5. Bölüm
3x6. Bölüm

iki harika bölümü üstüste izlemenin mutluluğunu yaşıyorum :) her iki bölümde güzeldi @Çiğdem- :) black sails in havası suyu bile yetiyor yalnız senin vane
sanırım filint e aşık :) kırk yıllık dostu teach i bırakıp flint i destekledi bunların geleceğini parlak görmüyorum:) aslında topal silver da da flint aşkı var o da pek sağlam ayak değil flint e buğulu gözlerle bakıyordu bölümler boyunca :) bu kaptan flintte ne varsa erkeklerde kadınlarda adamla yatmak istiyor:)

max öyle kolay lokma olmadığını gösterdi eleanor a valiyi yakında dize getirir
jack in altınları kalemity jane e bırakıp geri dönüşü akılsızlıktı neyseki son anda kalemity jane i mektupla uyardıda kalemity gelen askeri öldürüp altınlarla kayboldu bu işe sevindim :)
flint in kraliçeyi ikna edişi güzeldi son sahnedeki düelloda güzeldi flint hapı yutmuştuda vane aşkına yenik düşerek flint i kurtardı son anda :) bunlar ya nassau yu alacak ya da halvete girecek iki şıktan biri gerçekleşecek bence :)

önümüzdeki bölümler muhteşem şeyler bekliyor bizi ortalık fena karıştı gibi ?

@sürgünüm yorumların nerde ? :)

yukardada izah ettim :) senin vane boşuna yardım etmedi
kaptan flint e? adam flint e aşık :) yalnız flint i topal silver mı kapacak senin vane mi kapacak orası belli değil :)
3x6

Son 2 bölümü ben sizin kadar sevemedim? @destere

Flint, Karasakal'ı mermiyle kaşından vurdu orası çok saçma geldi bana. Kaptan Vane'nin Flint'e destek çıkması güzeldi tabii. :)

7.5/10
@sürgünüm aa 5.bölüm durgundu bende belirttim ama 6.bölüm bence bu sezonun en iyi bölümlerinden oldu 7.bölümede baya umut taşıdı filnt vane işbirliği olucak:A

@destere ayy allah korusun beee dizi yorumlarındada öyle yazanlar var şu filtinize sahip çıkın vanemden uzak dursun :A:A:A

@sürgünüm aa 5.bölüm durgundu bende belirttim ama 6.bölüm bence bu sezonun en iyi bölümlerinden oldu 7.bölümede baya umut taşıdı filnt vane işbirliği olucak:A

@destere ayy allah korusun beee dizi yorumlarındada öyle yazanlar var şu filtinize sahip çıkın vanemden uzak dursun :A:A:A

geçen sezon sonu zaten ilk işaretlerini vermişti vane :) flint için yapmayacağı iyilik yok adamın :)

7.bölüm aa güzel bir bölüm oldu bence @destere @sürgünüm :Z:Z:Z
hahah ayy silverin adamın kafasını ezme sahnesi güzeldi gebermeside iyi oldu sinir olmuştum ona silverde gittikçe acımasız korsan olmaya basladı bacağıda kancadan tam korsanada uyuyor hahah:F:F:F

ahh vanem filntlere yardımcı oluyor bu bölümdede şu siyah kadını ikna etti konuşarak ayrıca son sahnede bir oyun oynadı vanem bir planı var ayoll çok zeki bir adam onun planı sayesinde filnt yine hazıra konacak vanem olmasa ne yapacak bunlar ayol:love1:

sevişme sahnesini çok gereksiz buldum bölümün en kötü sahnesi:A:A:A