9.bölüm ahh nasıl bir bölümde öyle yaaa ben çok üzüldüm ama @destere de tam aksine yine sevinicektir bence3x9
İzleyeli 3 gün oldu yorum yapmayı unutmuşum. Dananın kuyruğu haftaya kopacak. Bu bölüm için söyleyebileceğim @Çiğdem- çok üzülecek.
8/10Tamam çok sevmezdim Kaptan Vane’i ama yine de yapılmaz bu ya. Bu olaydan sonra karasakal çok ön plana çıkacak. Yeni Vane olabilir.
ahhh vane nasıl ölür yaaaa billy neden kurtarmadı @sürgünüm orasını anlamadım ben
son ana kadar kurtarıcaklar diye bekledim ciddi ciddi öldü ayol
bu sezonunda şuana kadar her bölüm yıldızı vaneydi 4.sezonu nasıl izlicem ben şimdi araştırdımda the 100 dizisinde oynamaya başlamıştı bu sezon vane yani the 100 dizisi yüzünden blac sailsten ayrılmak zorunda kalmış sözlesmesini fest etmiş the 100de bu oyuncuyu görmeye devam edecem ama blac sails vanesiz nasıl olucak
elear o şarısın kadının allah belasını versin inş karasakal gebertir inş onu
son ana kadar kurtarıcaklar diye bekledim ciddi ciddi öldü ayol
bu sezonunda şuana kadar her bölüm yıldızı vaneydi 4.sezonu nasıl izlicem ben şimdi araştırdımda the 100 dizisinde oynamaya başlamıştı bu sezon vane yani the 100 dizisi yüzünden blac sailsten ayrılmak zorunda kalmış sözlesmesini fest etmiş the 100de bu oyuncuyu görmeye devam edecem ama blac sails vanesiz nasıl olucak
elear o şarısın kadının allah belasını versin inş karasakal gebertir inş onu