Starz Black Sails 3. Sezon Yorumları

3x7. Bölüm

ilk 40 dakikalık max li eleanorlu valili sahneler sıkıcıydı ama topal silver ın bastonlu aksiyonu harikaydı sonra güzelleşti bölüm

max le elanor un sıkıcı diyaloğları resmen baydı ? arada eleanor u çıplak görmesem uykum gelecekti nerdeyse

topal silver ın dufrense denen gözlüklü gerzeği bastonuyla parçaladığı sahnede heyecan doruktaydı, silver yavaş yavaş forumunu tutmaya başladı zaten flint öldükten sonra onun namını silver sürdürecek

valiyle flint in deniz kenarındaki sohbetleride güzeldi
haftaya flint ve ekibi altınlarla jack i aynı anda kurtarmaya çalışacak umarım heyecanlı bir bölüm olur

iyiki eleanorum açıldıda uykumuz kaçtı
yoksa ilk kırk dakika çok sıkıcıydı
)

@sürgünüm 7. bölümü izlemedinmi ? yoksa izledinde yorum yapmayımı unuttun ?

ahhh vanem çoğu bölümü tek başına kurtarıyor bu sezon ne varsa onda var vlla

ah vane vah vane de vane bu bölüm hiçbir fok yapmadı
bu bölümün kralı topal silver dı
hahah aa tabi silver bölümün yıldızı cnm ama vaneminde hakkını yeme harika bir plan yaptı onun zekası sayesinde kazanacaz

hahah aa tabi silver bölümün yıldızı cnm ama vaneminde hakkını yeme harika bir plan yaptı onun zekası sayesinde kazanacaz

bakalım plan tutacakmı ? plan başarısız olursa hem altınlar hem jack hapı yutacak bunlarda ya kaçmak zorunda kalacak yada teslim olmak zorunda kalacakalr
vane yaptı ama sonuç hala belli değil ?

bakalım plan tutacakmı ? plan başarısız olursa hem altınlar hem jack hapı yutacak bunlarda ya kaçmak zorunda kalacak yada teslim olmak zorunda kalacakalr
vane yaptı ama sonuç hala belli değil ?
ayy planı işe yarasa bile sen yine bahane bulur kötülersin adamı

ayy planı işe yarasa bile sen yine bahane bulur kötülersin adamı

ben kötülemiyorum geçen hafta flint e olan aşkı uğruna teach i tersledi ya
gidişatı biliyorum artık flintle senin vane halvete girecek sonunda

Günde 5-6 bölüm yabancı dizi izliyorum, ayrıyetten de İmdb'den 1 yabancı film hangisine yorum yapayım? Aklımda pek bir şey kalmadı.

3x7

Bu bölümde genel olarak durgundu.

Jack ve zulanın kurtarılması haftaya kaldı.

7.5/10

sonuçta en önemli kısım aklında kalmış bu kadarı yeterli zaten
şu mirandayı da artık göstermeseler güzel olacak onun hayali sahneleri sıkıcı

sonuçta en önemli kısım aklında kalmış bu kadarı yeterli zaten
şu mirandayı da artık göstermeseler güzel olacak onun hayali sahneleri sıkıcı
Eleanor'un soyunduğu sahne güzel olmakla birlikte, genelde sahneleri sıkıcı geçiyor. Senaristler kadını kullanmayı bilimiyor. Sanki sahneleri soyunmaktan ibaretmiş gibi.

Eleanor'un soyunduğu sahne güzel olmakla birlikte, genelde sahneleri sıkıcı geçiyor. Senaristler kadını kullanmayı bilimiyor. Sanki sahneleri soyunmaktan ibaretmiş gibi.

ben zaten ilk 40 dakika patladım bu bölüm şu eleanor vali eleanor max arasındaki sıkıcı uzun uzadıya sohbetler bitmek bilmedi
silver muhteşemdi ya bu topal silver zaten geleceği parlak biri flint in mirasını devralacak korsanlar kralı olacak önümüzdeki dönemler

3x8

Kablolu kanallardaki dizilerin sezon başı ve sondaki bölümleri güzel oluyor. Ortalardaki bölümler durgun geçiyor, yine o bölümlerden biriydi. İyi desem iyi değil, kötü desem kötü değil yine ortalama bir bölümdü.

Zula ve Jack'i kurtardık ama bu seferde Kaptan Vane'i kaptırdık. Eleanor'um da babasının intikamını almak için infaz etmek için dört gözle bekliyor. Bu kadar beceriksizlik bizimkilere yakışmadı valla, yanındaki adamları temizlemişken Vali'yi serbest bırakmayacaklardı. Kaptan Vane gibi adamın bu kadar kolay teslim olmaması gerekiyordu.

Vali'nin emriyle Hornigold, Filint'lerin olduğu gemiye saldıracak ama çok sert karşılık göreceğini düşünüyorum.
8/10

8.bölüm aa evet durgunluk bölümlerine girdik son haftalarda ama @destere memnun olucaktır bu bölümden nedeni spoide belirticem tabikide
@sürgünüm
aa jack yüzünden vanem yakalandı ayoll @destere buna sevinir işte

yorumlarda vanenin valiyle baş edemediğini söyleyip eleştirenler var ama katılmıyorum ben adam sırtından vurulmuş ayol başkası olsa ayağa kalkamaz vanem biraz hırpalansada valiyi sonunda dövmeyi başardı askerleri gelip kurtardı valiyi vanenin elinden

filnt savaşta adamalrını yalnız bırakıp vaneyi kurtarmaya gitmek istedi ayy vlla adam gözüme girdi sonunda

ama billy ben kurtarırım vaneyi dedi eğer kurtaramazsa sorarım ben ona

3x8. Bölüm

çok ilginç bir dizi o dönem yaşayan barbar dediğimiz korsanların yaptığı felsefeyi bugünün okumuş yazmış üniversiteli kesimi yapamaz
adamlar ders verir nitelikte sohbetlere girişiyor adeta kızım sana söylüyorum gelinim sen anla! der gibiler

mesela jack in kodeste ekmek kırıntısıyla beslediği fareye söyledikleri?
-''dışarda kocaman bir dünya var kendini gösterenler için, o dünyada bütün ekmeği kapabilirsin , hatta bir kilerin bile sahibi olabilirsin ?, kırıntılarla yetinme ''

sonra vane in flint e söyledikleri ?
- '' rahat bir yaşam için özgürlüğümüzden vazgeçmemizi istiyorlar onların en büyük silahı bize rahat bir yaşam vaad edip bizi özürlüğümüzden vazgeçirmeledir?? bunu asla kabul etmem dünyadaki en rahat yaşam özgürlüğümden vazgeçecek kadar değerli değildir ''

eleanor ve max in vali george dan yana tavır almaları ve flintle vane in karşı hamlesini önlemeye çalışmaları kadınları itici hale getiriyor gittikçe eleanor ve max den sıkılmaya başladım

@Çiğdem- in vane i nin valiyle mücadelesi harikaydı ama tutsak düşmesi çiğdem açısından pek iyi olmadı,

topal silverla zenci prenses arasındaki güven problemide prensesin silver a ders vermesiyle sonuçlandı prensesi tebrik ediyoruz

@sürgünüm bölümün görsel açıdan en harika yerinden bahsetmemişsin
max le georgia arasındaki yatak şov mükemmeldi
ama kısa sürdü malesef

ayy vanem şair gibi adam maşallah sende bu adamın konuşmasıyla dalga geçiyordun utan şimdi

ayy vanem şair gibi adam maşallah sende bu adamın konuşmasıyla dalga geçiyordun utan şimdi
iyi güzel konuşuyorda birde burnundaki eti aldırsa dahada süper olacak adamın ne dediğini daha net anlamış olacağız
şimdiki haliyle mungk mungk mungk diye bişeyler mırkındanıyor
) ne dediği belli olmuyor adamın

aslında onu şair yapan birazda flint e duyduğu aşk bence? aşk en yontulmamış kalası bile şair yapar

hahahah ayyy gıcık tuttu sayende ölüyorudm vlla

adam istediği gibi konuşur bence sen alt yazıdan takip ediyorsun sonucta

hahahah ayyy gıcık tuttu sayende ölüyorudm vlla

adam istediği gibi konuşur bence sen alt yazıdan takip ediyorsun sonucta
sadece kendimi düşünmüyorum altyazıyı hazırlayanlarıda düşünmek lazım
kimbilir vane i anlayabilmek için ne çile çekiyorlardır

3x9

İzleyeli 3 gün oldu yorum yapmayı unutmuşum. Dananın kuyruğu haftaya kopacak. Bu bölüm için söyleyebileceğim @Çiğdem- çok üzülecek.

Tamam çok sevmezdim Kaptan Vane’i ama yine de yapılmaz bu ya. Bu olaydan sonra karasakal çok ön plana çıkacak. Yeni Vane olabilir.
8/10