Starz Black Sails 3. Sezon Yorumları

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,338
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Starz'ın hit dizisi Black Sails geri döndü...

İlgi gören korsan dizisinin üçüncü sezonu bu akşam başlıyor. Dizinin üçüncü sezonu da 10 bölümden oluşacak. Black Sails'in üçüncü sezonuyla ilgili yorumları bu başlıktan yapabilirsiniz...

3x1

Sakin ve güzel bir sezon açılışı oldu. Kıyamet önümüzdeki haftalarda kopacak. Eleanor başta olmak üzere, kaptan Flint ve dizinin jeneriğini her şeyini özlemişim.

Karasakal'ı 2 sahne de gördül şimdiden çok can yakacağa benziyor. Eleanor'um da intikamını alacak inşallah. Kaptan Flint çatışmadan kaçıp canlarını kurtarmak için gemiyi fırtına bölügesine yönlendirdi bahkalım haftaya o dev dalgalardan nasıl kurtulacaklar?
8/10

3x1

Edward Teach BLACKBEARD!! 3. sezonda nihayet görüldü ve Ray Stevenson müthis olmus bu role. Isin icine Blackbeard girdiyse ortada ne Flint kalir ne Vane, yeni bölümleri merakla bekliyoruz

Flint sezona müthis bir giris yapti ilk bölümde kaptanlik becerileriyle etkilemeyi basardi yine. Bence Hornigold ve ekibi sezon sonunu göremeden Denizin dibini görür.

Rackham yine bin türlü Alicengiz oyunlari icerisinde ve Anne Bonny mevzusu cok karisacak ileride gibi hissediyorum.

8,5/10

1.bölüm @38AhmetKK @sürgünüm @destere çok özlemişim vlla diziyide vaneyide çok güzel bir sezon açılışı oldu bence

kaptan filnt yeni tarzı daha piskopat görünüyor ve bu sezon daha acımasız olucak gibi o yargıcı öldürmeyecek yanına alıcak sanıyordum ben

vane herzamankı gibi ahh çok karizmatik

o teach denilen adam baya diziye yakışmış bence ahh vane ile dost olmalarınada çok sevindim çok iyi ikili olurlar

son sahnede kaptan filnte savaşmayacaz ve teslimde olmayacaz peki ne yapacaz dediler filnt ise kaçacaz ayoll dedi hahaha çok güldüm vlla

2.bölüm ayy vlla çok güzel çok heyecanlı bir bölümdü @sürgünüm @38AhmetKK
aaa @destere sende başla artık şu dizinin 3.sezonuna

vane ve karasakal arasında kavga çıkabilir bence o adama güvenmedim ben vanem plan yapmaya başlasın bence

silverin yanınakı adamın boğulup ölmesi çok duygusaldı

ayy geminin fırtınada dalgalarda olans ahnesi süperdi dizinin aksiyonunu bölüm bitene akdar sağladı vlla gerçek bir korsan dizisi olduğunu çok iyi hisettirdi bence sonunda kurutldualr gibi ama yine işlerinin zor olduğunu söyledi filnt bakalım ne yapıcaklar 🙂🙂🙂

ben daha bu sezonun ilk bölümüne bakmadım @Çiğdem o yüzden spoiler ı açamıyorum malesef

@Çiğdem- i yanlış yazmışım

3x2

Dehşetül vahşet inanılmaz bir bölümdü.

Gay reyiz gemisini ayakta tutmayı başardı helal olsun. O sahnelerdi neydi öyle, bir ara tam batıyoruz dedim az daha yüreğim ağzıma gelecekti. Silver'in yanındaki eleman da pisi pisine gitti. Sonunda güneş yüzünü gösterdi kurtuldular dedik; meğer açık denizlere sürüklenmişler, bir haftalık erzakları var ama en yakın karaya 3 hafta da varabilirlermiş. Bakalım ne olacak haftayı sabırsızlıkla bekliyoruz efendim.

9/10

3x1. Bölüm
güzel bir sezon başlangıcı karakterlerimiz kişilik yapısı olarak bayağı bir değişmiş gibiydi
flint daha haşindi , topal silver daha sakindi, vane bıkkınlığın verdiği bir ağırlığa kavuşmuş gibiydi max de hiç bir yerini göstermedi bize????? lanet olsun yönetmene

yeni katılan teach çok hızlı giriş yaptıda yakında çabuk kesilecek gibi
ilk bölümde eleanor u gözlerim aradı sonunda gördümde mutlu oldum görmesem bölüm çok yavan geçecekti gibi

kaptan flint barrow u kaybetmenin verdiği acıyla önüne geleni asıp kesiyor doğruyor helal olsun dedim vatandaşa bu dünyada kimseye iyilik yaramaz
daha önce flintin sağduyulu yaklaşımını bu sefer topal silver göstermeye çalışıyordu ama yinede bir flint kadar başarılı değildi yeni görevinde gözgöre göre gidip boş gemiye doğru rotayı çevirttti sonunda tuzağa düştüler ama güveniyorum ordan kurtulacaklardır

eleanor vane sattımı nedir ? sanırım vane i ingiliz vali adayına sattı gibi ? nassau yu almak istiyorsanız şu adamı ortadan kaldıracaksınız dedi kameralar vane i gösterdi
kadına üzüldüm herkes seviyordu yakalanınca kimsenin umrunda değil bırakmışlar kendi kaderine o açıdan eleanor herkesi satsa haklıdır bence

nassau max e kalmış ama onunda idare edecek takati yok jack desen adamlarını çalıştıracak otoritede değil boş adam ? yine vane oraları düzeltecektir ?

Son düzenleme:
3x2. Bölüm

yine güzel bir bölümdü, özellikle flintli sahneler daha güzeldi heyecan doruktaydı,, bu arada banyo yapan eleanor u da unutmamak lazım

edward teach in zamanında eleanor tarafından kovulduğunu bilmiyordum eleanor nelerin üstesinden gelmiş helal olsun
yine vane in onun öğrencisi olduğunuda yeni öğrendim bunları daha önceki bölümlerde gösterdilerde benmi kaçırdım yoksa senaryoya yenimi ilave edilmişti o konuda emin değilim
max netti naptı sonunda jack i ikna etmeyi başardı artık altınları kaleden boşaltacaklar kısım kısım ? bu gidişle o altınlar kimseye yar olmayacak ?
bölümün en güzel sahnesi flint silver ve billy den oluşan ekibin peşlerindeki harnigoldu atlatmak için kendilerini fırtınaya doğru attıkları sahnelerdi orda flint direği kırıp atmakla en güzelini yaptı gibi hornigold şrfsz i bunları öldü biliyor yalnız fırtına dindiğinde geminin gideceği liman olmaması kötü oldu
ama flint bir şekilde üstesinden gelecektir güvenimiz sonsuz vatandaşa

yine silver ın en büyük destekçisi vatandaşın suda boğulması pek güzel olmadı çok pis bir ölüm şekli gözgöre göre ölüme gitmek

nassau orta amerika sahillerinde küba açıklarında bahamalara ait bir adaymış günümüzde @sürgünüm @Çiğdem-
ben bugüne kadar diziyi izlerken kafamda bu adayı hep hint okyanusunda bir yer sanıyordum haritada bakınca bayağı şaşırdım bu işe
)

hahaha aa bilmiyorum vlla orasını ama bir yorum okumuştum bu fırtınalı sahneleri filmlerde bile böyle kaliteli sahne bulamazsınız diye çok doğru demiş gerçekten çok güzel bir sahneydi filmelre taş çıkartan cinsten

sadece bu bölümdeki bişey değilki baştan beri black sails in az ama öz sahneleri var çekilen sahneler çok kaliteli keşke bizim dizilerdede böyle sahneler görebilsek bizimkiler herşeyi eline yüzüne bulaştırıyor ondan sonra ABD den neyimiz eksik diyoruz
heryerimiz eksik işte biz anca pembe dizi üretiriz brezilyayla yarışırız

aa tabi vane ve filtin birlik olup şehri yok etme sahneleride harikaydı bu dizi 2.sezonla birlikte açıldı 1.sezon biraz geçişs ezonu gibiydi ama 2.sezonla birlikte sıkıldığım hiç sahne olmadı giderek dahada üst düzey olmaya devam ediyor dizi

birde tabi bölümün kalitesini eleanor un banyo sahnesi yükseltti diyebiliriz kadından bahsetmeden geçmek olmaz

birde tabi bölümün kalitesini eleanor un banyo sahnesi yükseltti diyebiliriz kadından bahsetmeden geçmek olmaz
Öteki kevaşe senin, Eleanor'uma yan gözle bakma.
Eleanor ile Lagertham birbirine çok benziyor. Sadece Eleanor'a oturmak yakışmıyor, baltayı eline alıp korsan savaşlarına katılmalı. O zaman bir Lagertha etkisi yaratacaktır.

tabiki max de benim ama eleanor u kimseye bırakamam malesef
dizinin en şeker sarışını zaten başka sarışın yok
bu bölümde banyo sahnesini çok kısa kestiler hala gözüm ekrana kayıyor bişey görebilirim diye ama boşuna bir beklenti

3x3

Deniz sahneleri hemencecik bitiyor doyamıyoruz efendim.

Kaptan Flint, Miranda'cığım ölünce saçlarını kestirip psikopata bağladı. Bu bölümde de yine günahsız birilerini öldürdü. Rüzgar çıkınca ıssız denizlerden kurtulup karaya ayak bastılar ama orada da yerli kabile çıktı karşılarına, kurtuluş yok yani. Bölümün en güzel sahnesi ise Silver ile kayıkla avlanmaya çıktıkları sahne idi.
8.5/10

3x3. Bölüm

bölüm harikaydı kaptan flint ve silver ın olduğu sahneler mükemmeldi
eleanor un zekası yine devreye girdi ama bu sefer bizimkilere zarar gelecek gibi ?
kaptan flint in yiyecek çalanları öldürdüğü sahne ve silver la balina peşinde giderken gerçekleştirdikleri sohbet, devamında köpekbalığı avı muhteşem sahnelerdi..
eleanor da nassau adasına hornigold u gönderterek max, vane ve jack ekibini tehlikeye soktu ..adamların teslim olmaya başlaması ve de vane için 10 bin dolarlık ödülün ortaya atılması vane i bayağı köşeye sıkıştıracak gibi
teach vane i oğlu olarak görüyor sanırım 9 kadından çocuk sahibi olamamış son çare kendisine varis olarak vane seçmekte bulmuş ?
son sahnede kaptan flint ve tayfasını çıktıkları adada yerliler karşıladı bakalım neler gelecek başlarına

önümüzdeki bölüm dahada muhteşem olacaktır

@sürgünüm @Çiğdem-

@Çiğdem yeni bölümü izlemedinmi yorumun nerde ?

yine @Çiğdem- i yanlış etiketlemişim

@Çiğdem yeni bölümü izlemedinmi yorumun nerde ?

yine @Çiğdem- i yanlış etiketlemişim
dün izleyememiştim bugün izledim 3.bölümü yine çok güzel heyecanlı bir bölümdü
@destere @sürgünüm

aaaa silver bu sezon daha olgun düşünüyor ilk 2 sezon kendi çıakrlaarına düşünen kurnaz birisiydi bu sezon diğerlerini düşünüyor filnt ile yer değiştirmişler sankı

köpek balığı sahnesi güzeldi evet ama ben buradan korktum ayol adamlar korkmuyor

vane biraz pasif kaldı bu bölüm karasakal filnt sahnesini bekliyorum merakla

aaa son sahnede yamyanların içine düştü filntler bakalım ordanda kurtulabiliceklermi😱

yalnız geçen sezon sonu flint in giden karizması yavaş yavaş yerine geliyor gibi
hele o silahla vuruş sahnesi muhteşemdi
ben orda flint i destekledim