Starz Black Sails 2. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,351
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Amerika'da yayın yapan Starz kanalının hit dizisi Black Sails 2. sezonu açıyor.

Ses kurgusu ve görsel efektleriyle 2 Emmy ödülü kazanan dizi, henüz ikinci sezon başlamadan üçüncü sezon onayını da almıştı.

Diziyle ilgili 2. sezona dair yorumları sezon boyunca bu başlıktan yapabilirsiniz.

İlk sezon yorumları için ise: https://fav10.net/forum/threads/black-sails-1-sezon-yorumları.210156/

Son düzenleme:

İzledim dedim yaa beğenmemiştim hani.

İzledim dedim yaa beğenmemiştim hani.
tekrar başla bence o günkü ruh halinden dolayı beğenmemişsindir

mesela bende de aynı şey oluyor, sonra tekrar izliyorum bu sefer yine beğenmiyorum
) sanırım bu örnek yanlış oldu

bölümü indirdim cnm bu gece yatmadan izlemeye çalısıcam ama yarına kalabilir🙂

tekrar başla bence o günkü ruh halinden dolayı beğenmemişsindir

mesela bende de aynı şey oluyor, sonra tekrar izliyorum bu sefer yine beğenmiyorum
) sanırım bu örnek yanlış oldu

2-3 bölüm baktımda şu haritayı hafizaya kaydetme olayında bittim ve ve kapattım.
Çok yapmacıktı zaten oyuncuda berbat.

bölümü indirdim cnm bu gece yatmadan izlemeye çalısıcam ama yarına kalabilir🙂
bu akşam constantine le bunu izlerim üstünede da vinci yi izlerim muhteşem bir dizi karmasıyla günü bitireyim

2-3 bölüm baktımda şu haritayı hafizaya kaydetme olayında bittim ve ve kapattım.
Çok yapmacıktı zaten oyuncuda berbat.
sonra max ile eleanor olaya el koyuyor tabi max ile eleanor lu sahneler arttıkça diziye alışmak çok kolay insanın anında içini ısıtıyorlar hararet yapıyor hatta
sen ayrıntılara yanlış yerde kafayı takmışsın , eleanor ile max in ayrıntılarına bakman lazımdı

mesela @Çiğdem- normal de bu diziye bakmazdı o da kaptan vane için bakıyor herkesin yakalayabileceği bir ayrıntı var dizide ..

ayrıca kukucinle khutulun u kaçırmayan max le elenor u haydi haydi izler

Şimdi hatırladım o lezleri.
Hiç çekici değillerdi açıkcası.

Yarın başlarım bu diziye ))

Şimdi hatırladım o lezleri.
Hiç çekici değillerdi açıkcası.
lez olmaları dahada hoş olurdu görüntüye kazma girmese ekran kirliği olmamış oluyor iki nadide bayanın güreş tutuşları her zaman ilgimi çekmiştir
düşün beterin beteri var ya başoğlanlar güreş tutuşsaydı o zaman diziyi @xemrexxx haricinde kimse izlemezdi

Yarın başlarım bu diziye ))
bu sefer yarın gerçek den yarın anlamındamı ? yoksa diğer yarınlar gibi üç vakte kadar başlarım anlamındamı kullanıldı ?
)

Yok yok bu sefer harbiden yarın ))) ama inan sınavlar etkendi şimdi 10-15 gün boşum sınırsızca izleyebilirim..

Hımmm.
Allah'tan öyle olmamıi o zaman.

dizide başka bir ilginçlik var başrol kim tam belli değil
kaptan flint sanki başrol gibi duruyor ama oyuncu listesine bakınca kaptan filn in ismi çok gerilerde sayılıyor ,
O değil mi zaten başrol.
Dizinin 1 saçmalığını daha bulduk desene.

O değil mi zaten başrol.
Dizinin 1 saçmalığını daha bulduk desene.
sen artık kendini şartlandırmışsın ne desem kötüye yoracaksın
yani başrol eşit dağıtılmış, yani herkes başa geçebiliyor yeri gelince, yani çok demokratik bir ortam var dizide, yani kaçırılmaması gereken dizilerden ,yani izle diziyi
)

GoT'a benziyor o zaman neyse cidden izleyesim yok diziyi. Teşekkürler başka sefere zaten The Knick'ide sıkıntıdan bıraktım.

GoT'a benziyor o zaman neyse cidden izleyesim yok diziyi. Teşekkürler başka sefere zaten The Knick'ide sıkıntıdan bıraktım.
the knick harikadır ama tarzın olmayabilir ama bu dizi özellikle tarihi dizileri sevenler için kaçırılmaması gereken dizilerden
heleki marco polo yu beğenen bunu haydi haydi beğenir , birde sen outlander ı izliyormuydun onada mutlaka bir bak o da muhteşemdir

Yok yok bu sefer harbiden yarın ))) ama inan sınavlar etkendi şimdi 10-15 gün boşum sınırsızca izleyebilirim..
yarın ilk yorumunu bekliyorum
bu seferde olmazsa bir daha sana dizi falan önermeyeceğim
)

Sevemedim 2. ölümde bıraktım.

Starz dizilerini genelde seviyorum. Oda Starz'daymıl yarın bakarım.

Sevemedim 2. ölümde bıraktım.

Starz dizilerini genelde seviyorum. Oda Starz'daymıl yarın bakarım.
starz ı bende seviyorum
hep başroldeki kadınların iç dünyasını! merak etmişimdir bu merakımı gideren iki kanal var biri HBO biride starz ikisinede saygılar sunuyoruz
)

starz ı bende seviyorum
hep başroldeki kadınların iç dünyasını! merak etmişimdir bu merakımı gideren iki kanal var biri HBO biride starz ikisinede saygılar sunuyoruz
)

İndirmeye başlıyorum diziyi yarın izlemeye başlarım.