Taşıdım mesajını ilgili konuya, yani buraya.ayrıca hannibal deki jack yeni bir komedi dizisinde başrol oynayacakmış ve bir aile baabsı rolündeymiş
komedi sevmemde yinede jack in hatrı için bakarım ilk bölümlere
@OzaN konuyu açmış sanırım ya da ben bulamadım
taşıman iyi olmuşTaşıdım mesajını ilgili konuya, yani buraya.
Ben fragmanı pek beğenmemiştim ama afiş rengarenk hoş olmuş.
İlk bölümlere bakarım ben de, sen bile bakacaksan zaten benim bakmamam ayıp olur.
O kadar zor değil aslında sadece bir aramaya bakıyor.taşıman iyi olmuş
konuyu bulabileydim burda yazacaktım ama herzamanki halim bulamadım
hannibal ın soğuk havasında, insana en sıcak gelen sempatik karakterdi jack amcamız, o açıdan ilk bölümlerine mutlaka bakacağım
umarım gülme efekti olmaz gülme efektide varsa hiç çekilmez
dün akşam yayınlanacaktı hiçbiryerde bulamıyorum nasıl izleyeceğizki?O kadar zor değil aslında sadece bir aramaya bakıyor.
Yok, efektli diziye hiç benzemiyor.
Dün akşam mıdün akşam yayınlanacaktı hiçbiryerde bulamıyorum nasıl izleyeceğizki?
konuda bu akşam diyordu konuyuda dün okumuştum? dün olması gerekiyordu sanırımDün akşam mıEylül sonuna doğru başlaması lazım.
Temmuz ile Eylül'ü karıştırmış olabilirler.konuda bu akşam diyordu konuyuda dün okumuştum? dün olması gerekiyordu sanırım
yinede ben bir daha bakayım
promiyer i 24 temmuz akşamı gösterilmiş ilk bölüm değilse ne gösterdiler acaba ? tanıtımmı oluyor prpostiyerTemmuz ile Eylül'ü karıştırmış olabilirler.
Bence yanlışın var 24 Eylül gözüküyor premier yani ilk bölüm tarihi.promiyer i 24 temmuz akşamı gösterilmiş ilk bölüm değilse ne gösterdiler acaba ? tanıtımmı oluyor prpostiyer
desene o da olmadıBence yanlışın var 24 Eylül gözüküyor premier yani ilk bölüm tarihi.
süper haber@destere bizim dizi haftaya başlıyor ve şu ana kadar yeni dizilerden gördüğüm en yüksek eleştirmen puan ortalamasını almış. Sadece dört eleştirmen ama olsun ortalaması tamı tamına 84
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?