"Black-ish" Dizisinin İlk Fragmanı Yayınlandı!

ayrıca hannibal deki jack yeni bir komedi dizisinde başrol oynayacakmış ve bir aile baabsı rolündeymiş
komedi sevmemde yinede jack in hatrı için bakarım ilk bölümlere :)

540486.jpg

@OzaN konuyu açmış sanırım ya da ben bulamadım :)

Moderatörün son düzenlenenleri:
ayrıca hannibal deki jack yeni bir komedi dizisinde başrol oynayacakmış ve bir aile baabsı rolündeymiş
komedi sevmemde yinede jack in hatrı için bakarım ilk bölümlere :)

540486.jpg

@OzaN konuyu açmış sanırım ya da ben bulamadım :)
Taşıdım mesajını ilgili konuya, yani buraya. :):)

Ben fragmanı pek beğenmemiştim ama afiş rengarenk hoş olmuş. :)

İlk bölümlere bakarım ben de, sen bile bakacaksan zaten benim bakmamam ayıp olur. :D

Taşıdım mesajını ilgili konuya, yani buraya. :):)

Ben fragmanı pek beğenmemiştim ama afiş rengarenk hoş olmuş. :)

İlk bölümlere bakarım ben de, sen bile bakacaksan zaten benim bakmamam ayıp olur. :D
taşıman iyi olmuş :)
konuyu bulabileydim burda yazacaktım ama herzamanki halim bulamadım :)

hannibal ın soğuk havasında, insana en sıcak gelen sempatik karakterdi jack amcamız, o açıdan ilk bölümlerine mutlaka bakacağım :)

umarım gülme efekti olmaz gülme efektide varsa hiç çekilmez :)

taşıman iyi olmuş :)
konuyu bulabileydim burda yazacaktım ama herzamanki halim bulamadım :)

hannibal ın soğuk havasında, insana en sıcak gelen sempatik karakterdi jack amcamız, o açıdan ilk bölümlerine mutlaka bakacağım :)

umarım gülme efekti olmaz gülme efektide varsa hiç çekilmez :)
O kadar zor değil aslında sadece bir aramaya bakıyor. :D

Yok, efektli diziye hiç benzemiyor. :)

Bence yanlışın var 24 Eylül gözüküyor premier yani ilk bölüm tarihi. :)
desene o da olmadı :)

neyse 24 eylül olsun en azından gününü öğrenmiş oldum :)
bari güzel bir dizi çıksa ilk defa komedi izlemeye niyetlendim .. baba rolündeki kaplumbağa biraz antipatik anne rolündeki kadında hiç sempatik değil sadece dede muhteşem o da kurtarırmı birde büyük kızın hatrına belki izlenir :)

@destere bizim dizi haftaya başlıyor ve şu ana kadar yeni dizilerden gördüğüm en yüksek eleştirmen puan ortalamasını almış. Sadece dört eleştirmen ama olsun ortalaması tamı tamına 84 :):)

@destere bizim dizi haftaya başlıyor ve şu ana kadar yeni dizilerden gördüğüm en yüksek eleştirmen puan ortalamasını almış. Sadece dört eleştirmen ama olsun ortalaması tamı tamına 84 :):)
süper haber :)
kırk yılda bir komedi dizisini daha başlamadan izlemeye karar verdim bari kaliteli çıksın beklentilerimiz boşa gitmesin 8.4 puan çok iyi bence umarım eleştirmenler benim anlayışıma yakın bir bakış açısıyla değerlendirmişlerdir :)