Taşıdım mesajını ilgili konuya, yani buraya.ayrıca hannibal deki jack yeni bir komedi dizisinde başrol oynayacakmış ve bir aile baabsı rolündeymiş
komedi sevmemde yinede jack in hatrı için bakarım ilk bölümlere
![]()
@OzaN konuyu açmış sanırım ya da ben bulamadım![]()
taşıman iyi olmuşTaşıdım mesajını ilgili konuya, yani buraya.
Ben fragmanı pek beğenmemiştim ama afiş rengarenk hoş olmuş.
İlk bölümlere bakarım ben de, sen bile bakacaksan zaten benim bakmamam ayıp olur.![]()
O kadar zor değil aslında sadece bir aramaya bakıyor.taşıman iyi olmuş
konuyu bulabileydim burda yazacaktım ama herzamanki halim bulamadım
hannibal ın soğuk havasında, insana en sıcak gelen sempatik karakterdi jack amcamız, o açıdan ilk bölümlerine mutlaka bakacağım
umarım gülme efekti olmaz gülme efektide varsa hiç çekilmez![]()
dün akşam yayınlanacaktı hiçbiryerde bulamıyorum nasıl izleyeceğizki?O kadar zor değil aslında sadece bir aramaya bakıyor.
Yok, efektli diziye hiç benzemiyor.![]()
Dün akşam mıdün akşam yayınlanacaktı hiçbiryerde bulamıyorum nasıl izleyeceğizki?
konuda bu akşam diyordu konuyuda dün okumuştum? dün olması gerekiyordu sanırımDün akşam mıEylül sonuna doğru başlaması lazım.
![]()
Temmuz ile Eylül'ü karıştırmış olabilirler.konuda bu akşam diyordu konuyuda dün okumuştum? dün olması gerekiyordu sanırım
yinede ben bir daha bakayım![]()
promiyer i 24 temmuz akşamı gösterilmiş ilk bölüm değilse ne gösterdiler acaba ? tanıtımmı oluyor prpostiyerTemmuz ile Eylül'ü karıştırmış olabilirler.![]()
Bence yanlışın var 24 Eylül gözüküyor premier yani ilk bölüm tarihi.promiyer i 24 temmuz akşamı gösterilmiş ilk bölüm değilse ne gösterdiler acaba ? tanıtımmı oluyor prpostiyer![]()
desene o da olmadıBence yanlışın var 24 Eylül gözüküyor premier yani ilk bölüm tarihi.![]()
süper haber@destere bizim dizi haftaya başlıyor ve şu ana kadar yeni dizilerden gördüğüm en yüksek eleştirmen puan ortalamasını almış. Sadece dört eleştirmen ama olsun ortalaması tamı tamına 84![]()