Yaşam Black Friday

Dosi

Konu Sahibi
Süper Mod.
Yılın En Favori Üyesi
Reaksiyon puanı
114,183
Puanı
1,060
Black Friday, ABD’de Şükran gününden sonra olan ilk Cuma gününe denilir. Bu günde indirimler yapılır ve zamanla bir çok ülkeye yayılan bu indirim geleneği bazen bir hafta, kimi zamanda tüm aya yayılmaya başladı.

İnsanlar genellikle bu fırsatı elektronik cihazlar veya giyim gibi büyük indirimlerden yararlanmak için kullanır.

Bir çok şeyin fiyatını 1 ay öncesi yükseltip Black Friday adına aynı fiyatlara getirselerde bazı şeylerde ciddi anlamda indirimler oluyor.
Bir kaç senedir iyi yararlanıyorum.

Özellikle Fifa, Ps plus ve teknoloji ile alakalı abonelikler, elektronik eşyalarda baya iyi indirim yakalıyorum. Benden çok evdekilerin işlerine yarayacak indirimler oluyor :A

• İlginç
Reactions: xemrexxx
Bir çok şeyin fiyatını 1 ay öncesi yükseltip Black Friday adına aynı fiyatlara getirselerde bazı şeylerde ciddi anlamda indirimler oluyor.

Özellikle Fifa, Ps plus ve teknoloji ile alakalı abonelikler, elektronik eşyalarda baya iyi indirim yakalıyorum. Benden çok evdekilerin işlerine yarayacak indirimler oluyor :A
kız onlar ne türkiyeden satın alınabiliyor mu :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
kız onlar ne türkiyeden satın alınabiliyor mu :A
FIFA’nı adı EA SPORTS FC falan olmuş işte.
Yanılmıyorsam en azından PlayStation plus her yerde indirimi başlamıştır.
Diğer şeyler bizim ülkeye has abonelikler (spor salonu, telefon abonelikleri falan) :A
Sizinde Efsane Kasım adı altında vardır indirimleriniz :A

• Güldürdün
İṣin suyunu iyice çıktı. Eskiden 1 gün olan ucuzluklar, artık ay olarak lanse ediliyor. Bütün Kasım Black Friday diye ucuzluk yapanlar var. Ayrıca ucuz diye kanmamak gerek. Fiyatlar yüksekten düṣürülüyor gibi gösteriyorlar. İyice araṣtırılmadan o günlerde alıṣveriṣ etmemek gerek.

• Beğendim
FIFA’nı adı EA SPORTS FC falan olmuş işte.
Yanılmıyorsam en azından PlayStation plus her yerde indirimi başlamıştır.
Diğer şeyler bizim ülkeye has abonelikler (spor salonu, telefon abonelikleri falan) :A
Sizinde Efsane Kasım adı altında vardır indirimleriniz :A
ben niye Fifa değil de başka biri okudum o mesajı acaba uykum geldi sanırım :F

• Güldürdün
ben niye Fifa değil de başka biri okudum o mesajı acaba uykum geldi sanırım :F
Kim bilir ne anladın :A ikincide büyük harflerle yazıp gözüne sokmuş olduk :A
Çok bonkör bir telefon aboneliğimiz var. 6 ay kadar sudan ucuz şekilde yararlanıyoruz :A Avrupa ülkesine gitsek burdaymışız gibi kullanmaya devam ediyoruz. Keşke Türkiye’de de aynı kullanma olanağımız olsaydı. TR hattı ile uğraşmazdık :A

• Güldürdün

Başladın mı alışverişlere :A

• Güldürdün
İyi bakalım. Yazarsın aldığın şeyleri :A
Üsteki mesajlarda belirtilenler aldıklarım işte :A
Bir iki de ev aleti vardı baya inmiş ama çok araştırıp almaktan vazgeçtiklerim var.
Elimdeki telefonda zamanında böyle bir fırsatla almıştım. Ne öncesi nede sonrası bu derece uygunluk olmadı :A
Bir indirim dalgasıda noelden hemen 1 gün sonrası oluyor. Noel ve yılbaşı arasındaki süreçte “ara günler indirimi” adında bir şey ana ondan çok yararlandığım söylenemez.

• Güldürdün
Reactions: Bully
Üsteki mesajlarda belirtilenler aldıklarım işte :A
Bir iki de ev aleti vardı baya inmiş ama çok araştırıp almaktan vazgeçtiklerim var.
Elimdeki telefonda zamanında böyle bir fırsatla almıştım. Ne öncesi nede sonrası bu derece uygunluk olmadı :A
Bir indirim dalgasıda noelden hemen 1 gün sonrası oluyor. Noel ve yılbaşı arasındaki süreçte “ara günler indirimi” adında bir şey ana ondan çok yararlandığım söylenemez.
İnce eleyip sık dokuyor Zeyno Hanım :A

En uygun zamanda telefonu kapman harika olmuş, fırsat her zaman olmuyor dediğin gibi :A

Ara günler indiriminden niye yararlanmıyorsun? :A

• Güldürdün
İnce eleyip sık dokuyor Zeyno Hanım :A

En uygun zamanda telefonu kapman harika olmuş, fırsat her zaman olmuyor dediğin gibi :A

Ara günler indiriminden niye yararlanmıyorsun? :A
işime yarayan şeyler olmuyor çünkü :A ondada kıyafet genelde iniyor. Geçen sene almıştım.

• Güldürdün
işime yarayan şeyler olmuyor çünkü :A ondada kıyafet genelde iniyor. Geçen sene almıştım.
Bu sefer işine yarayacak şeyler olur belki, bakarsın durumlara :A

Hayat onlara güzel valla :A Sen seç Zeyno ödesin :A Bu sene niye sen yapmadın listeyi :A Senin listeyi beğenmemişler mi yoksa sen mi yapmalarını söyledin :A

• Güldürdün
Bu sefer işine yarayacak şeyler olur belki, bakarsın durumlara :A

Hayat onlara güzel valla :A Sen seç Zeyno ödesin :A Bu sene niye sen yapmadın listeyi :A Senin listeyi beğenmemişler mi yoksa sen mi yapmalarını söyledin :A
Mesajımı editlemiştim ama okumuşsun :A
Gençler sever elektronik eşyaları oyunları falan. Biter mi istekler :A
Benim bu aralar gözüm doymuş her şeye. Çok lazım olmayan şeyleri almıyorum. Eksiğim yok şükür. Olmasada yokluğunu hissetmediğim şeyleri alma isteğim yok artık :A

• Güldürdün
Mesajımı editlemiştim ama okumuşsun :A
Gençler sever elektronik eşyaları oyunları falan. Biter mi istekler :A
Benim bu aralar gözüm doymuş her şeye. Çok lazım olmayan şeyleri almıyorum. Eksiğim yok şükür. Olmasada yokluğunu hissetmediğim şeyleri alma isteğim yok artık :A
Gençlerde istek çok olur, bizde doymuşluk var artık :A Gezmelere harcarsın parayı :A

• Güldürdün
Yarı fiyatın giyim alışverişi yaptım, iyi takip edince güzel. Birde oyun tarafında da güzel indirimler oluyor. Türkiyedeki adıyla "Efsane Kasım"

Başladın mı alışverişlere :A
Eczane malzemelerini yazmayı unutmuşum. İnternet üzerinden güzel fırsatlar oluyor. Her sene bir seneye yetecek eşyalar alıyorum. Diş temizliğinden tut ilaçlara kadar her şey mevcut.
1 hafta müddet var. Aklıma bir şeyler geldikçe sepete atıyorum.
İşte şimdi kendime bir şeyler almış olacağım :A

• Güldürdün
Eczane malzemelerini yazmayı unutmuşum. İnternet üzerinden güzel fırsatlar oluyor. Her sene bir seneye yetecek eşyalar alıyorum. Diş temizliğinden tut ilaçlara kadar her şey mevcut.
1 hafta müddet var. Aklıma bir şeyler geldikçe sepete atıyorum.
İşte şimdi kendime bir şeyler almış olacağım :A
Eczane malzemelerinde de fırsat var demek, çok iyi :A Maşallah 1 senelik stok yapıyorsun bu sayede :A

1 haftada neler alırsın sen daha :A Aklına gelenleri yaz işte böyle buraya :A

Hep evdekilere olmaz yani, kendin için de al tabii bir şeyler :A

• Güldürdün
Eczane malzemelerinde de fırsat var demek, çok iyi :A Maşallah 1 senelik stok yapıyorsun bu sayede :A

1 haftada neler alırsın sen daha :A Aklına gelenleri yaz işte böyle buraya :A

Hep evdekilere olmaz yani, kendin için de al tabii bir şeyler :A
Eczane
Abonelikler (telefon, ps plus, spor salonu)
Bunlar blackfriday’a özel kampanya yapıyor ve her sene alıyorum muhakkak. Başka yazacağım yok artık :A
Giysi mağazaları falan ve elektronik mağazalarıda başlamış ama onların indirimleri başka zamanlarda da mevcut oluyor. Aynı fiyatları bulmak mümkün.

• Güldürdün