Yaşam Black Friday

Dosi

Konu Sahibi
Süper Mod.
Yılın En Favori Üyesi
Reaksiyon puanı
114,162
Puanı
1,060
Black Friday, ABD’de Şükran gününden sonra olan ilk Cuma gününe denilir. Bu günde indirimler yapılır ve zamanla bir çok ülkeye yayılan bu indirim geleneği bazen bir hafta, kimi zamanda tüm aya yayılmaya başladı.

İnsanlar genellikle bu fırsatı elektronik cihazlar veya giyim gibi büyük indirimlerden yararlanmak için kullanır.

Bir çok şeyin fiyatını 1 ay öncesi yükseltip Black Friday adına aynı fiyatlara getirselerde bazı şeylerde ciddi anlamda indirimler oluyor.
Bir kaç senedir iyi yararlanıyorum.

Özellikle Fifa, Ps plus ve teknoloji ile alakalı abonelikler, elektronik eşyalarda baya iyi indirim yakalıyorum. Benden çok evdekilerin işlerine yarayacak indirimler oluyor :A

• İlginç
Reactions: xemrexxx
Bir çok şeyin fiyatını 1 ay öncesi yükseltip Black Friday adına aynı fiyatlara getirselerde bazı şeylerde ciddi anlamda indirimler oluyor.
Bir kaç senedir iyi yararlanıyorum.

Özellikle Fifa, Ps plus ve teknoloji ile alakalı abonelikler, elektronik eşyalarda baya iyi indirim yakalıyorum. Benden çok evdekilerin işlerine yarayacak indirimler oluyor :A
kız onlar ne türkiyeden satın alınabiliyor mu :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
kız onlar ne türkiyeden satın alınabiliyor mu :A
FIFA’nı adı EA SPORTS FC falan olmuş işte.
Yanılmıyorsam en azından PlayStation plus her yerde indirimi başlamıştır.
Diğer şeyler bizim ülkeye has abonelikler (spor salonu, telefon abonelikleri falan) :A
Sizinde Efsane Kasım adı altında vardır indirimleriniz :A

• Güldürdün
İṣin suyunu iyice çıktı. Eskiden 1 gün olan ucuzluklar, artık ay olarak lanse ediliyor. Bütün Kasım Black Friday diye ucuzluk yapanlar var. Ayrıca ucuz diye kanmamak gerek. Fiyatlar yüksekten düṣürülüyor gibi gösteriyorlar. İyice araṣtırılmadan o günlerde alıṣveriṣ etmemek gerek.

• Beğendim
FIFA’nı adı EA SPORTS FC falan olmuş işte.
Yanılmıyorsam en azından PlayStation plus her yerde indirimi başlamıştır.
Diğer şeyler bizim ülkeye has abonelikler (spor salonu, telefon abonelikleri falan) :A
Sizinde Efsane Kasım adı altında vardır indirimleriniz :A
ben niye Fifa değil de başka biri okudum o mesajı acaba uykum geldi sanırım :F

• Güldürdün
ben niye Fifa değil de başka biri okudum o mesajı acaba uykum geldi sanırım :F
Kim bilir ne anladın :A ikincide büyük harflerle yazıp gözüne sokmuş olduk :A
Çok bonkör bir telefon aboneliğimiz var. 6 ay kadar sudan ucuz şekilde yararlanıyoruz :A Avrupa ülkesine gitsek burdaymışız gibi kullanmaya devam ediyoruz. Keşke Türkiye’de de aynı kullanma olanağımız olsaydı. TR hattı ile uğraşmazdık :A

• Güldürdün