Nerden çıktı şimdi buİnş birisi soygun yapacan diye seni ihbar etmez
Nerden çıktı şimdi buİnş birisi soygun yapacan diye seni ihbar etmez
Dizinin adını hala ezberleyemedim soyguna verdiğin aradan dön soyguna devam et yada soyguna başla , bu soygunu bitirmelisin bu tür cümleler kurduğum için izleyen kişiye ,başın yanarsa beni tanımıyorsunNerden çıktı şimdi bu
Neyini ezberleyemiyorsun la casa de papel işteDizinin adını hala ezberleyemedim soyguna verdiğin aradan dön soyguna devam et yada soyguna başla , bu soygunu bitirmelisin bu tür cümleler kurduğum için izleyen kişiye ,başın yanarsa beni tanımıyorsun
Aaa yok ezbere yazamıyorum en iyisi Soygun olarak bahsetmekNeyini ezberleyemiyorsun la casa de papel işte
Soygun dizisi de o zaman sadece soygun demeAaa yok ezbere yazamıyorum en iyisi Soygun olarak bahsetmek
Aaa banane konustuğum kişi düşünsün ben caydırmaya çalısıyordum der kurtulurumSoygun dizisi de o zaman sadece soygun deme
O işler öyle olmuyor işte öyle kolay kurtulmazsınAaa banane konustuğum kişi düşünsün ben caydırmaya çalısıyordum der kurtulurum
Mesajlar ortada sen soyguna devam ediyorsun etmeyi düşünüyorsun ölmeden bu soygunu tamamlacam diyorsunO işler öyle olmuyor işte öyle kolay kurtulmazsın
Sen de bana devam et diyorsun yani teşvik ediyorsunMesajlar ortada sen soyguna devam ediyorsun etmeyi düşünüyorsun ölmeden bu soygunu tamamlacam diyorsun
Aaa evet biraz öyle görünüyor aman kimse duymasınSen de bana devam et diyorsun yani teşvik ediyorsun
Ne oldu korktun mu şimdiAaa evet biraz öyle görünüyor aman kimse duymasın
Her şey olur bu dünyada bakarsın ihbar ederlerNe oldu korktun mu şimdi
Olabilir tabi ama az önce bana bir şey olmaz olan sana olur diyordunHer şey olur bu dünyada bakarsın ihbar ederler
Beni gazlıyor gibi görünüyordun dedin ozaman jeton düştüOlabilir tabi ama az önce bana bir şey olmaz olan sana olur diyordun
Eee baştan düşünmen lazım bunları sonra sıkıntı olmasınBeni gazlıyor gibi görünüyordun dedin ozaman jeton düştü
Soyguna @Harunnn60 ı da davet ettim . Yeni elemanlar lazımEee baştan düşünmen lazım bunları sonra sıkıntı olmasın
Herkesi suça alet edeceksin yani
Aslında diziyi bitirde oradan güzel fikirler taktikler veriliyorHerkesi suça alet edeceksin yani
Diziyi gerçeğe mi çevirelim diyorsunAslında diziyi bitirde oradan güzel fikirler taktikler veriliyor
Berlin tipi var sen de :Diziyi gerçeğe mi çevirelim diyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?