Onu nerden anladınBerlin tipi var sen de :
İkiniz de gıcıksınızOnu nerden anladın
Onu nerden anladın
Berlin reyiz gıcık değil ki o zaman ben de değilimİkiniz de gıcıksınız
Niye gıcık değilmişBerlin reyiz gıcık değil ki o zaman ben de değilim
Anime konusu la bu bildiğin. Anime konusundan dizi yapmışlar ilginçmiş. İzler miyim şu aşamada sanmıyorum. Pazar gecesine kadar 6 7 film izleyeceğim. Yoğun bir hafta sonu beni bekliyor.1. Bölüm
ilk bölüm zaten barındırdığı fantastik unsurlarla izle beni diyor güzel bir başlangıç yaptı dizi..
kore dizilerinde şu isimlere bir alışabilsem süper olacak lang lung lin, tan tung çing, hing hang hong derken kim nedir ne değildir diye çözebilmek çok güç o açıdan ilk bölüm bazı arkadaşlar için problem çıkarabilir ama vazgeçmeyin sabredin sabrın sonu selamet
diziyi izlemek isteyen arkadaşlar olabilir diye bir etiketleyelim günah bizden gitsin @eskici @gözlemci @xemrexxx @Harunnn60 @MasacRE- @MEnes @Maskeli Fedai @legolas9900 @sokak sanati @DarkLegenD @cookies
polis mo -gang han (nasıl isimse ) ha-ram ı tanıyamadı? ama ha ram da polisi tanıyamadı yani karşılıklı bir hafıza kaybı var
20 yıl önce mujin yangınında 300 kişi ölmüş o 20 yıl önceki olayda neler olmuş neler dönmüş orası tam açıklanamadı hanı doktor kadın travesti ilişkisi nedir diye sormuşsun onun temeli 20 yıl önceki yangına dayanıyorda orda bu doktor kadın yada dedektifin sevgilisi diyelim olan kadının travesti olma ihtimali yüksek yngında asıl kimliğini terkedip şimdiki kimliğine bürünmüş ama ayrıntılar nedir o kısımları ilerde çözeriz anca
bahaneler artık hiç inandırıcı gelmiyor
1. Bölüm
ilk bölüm zaten barındırdığı fantastik unsurlarla izle beni diyor güzel bir başlangıç yaptı dizi..
kore dizilerinde şu isimlere bir alışabilsem süper olacak lang lung lin, tan tung çing, hing hang hong derken kim nedir ne değildir diye çözebilmek çok güç o açıdan ilk bölüm bazı arkadaşlar için problem çıkarabilir ama vazgeçmeyin sabredin sabrın sonu selamet
diziyi izlemek isteyen arkadaşlar olabilir diye bir etiketleyelim günah bizden gitsin @eskici @gözlemci @xemrexxx @Harunnn60 @MasacRE- @MEnes @Maskeli Fedai @legolas9900 @sokak sanati @DarkLegenD @cookies
polis mo -gang han (nasıl isimse ) ha-ram ı tanıyamadı? ama ha ram da polisi tanıyamadı yani karşılıklı bir hafıza kaybı var
20 yıl önce mujin yangınında 300 kişi ölmüş o 20 yıl önceki olayda neler olmuş neler dönmüş orası tam açıklanamadı hanı doktor kadın travesti ilişkisi nedir diye sormuşsun onun temeli 20 yıl önceki yangına dayanıyorda orda bu doktor kadın yada dedektifin sevgilisi diyelim olan kadının travesti olma ihtimali yüksek yngında asıl kimliğini terkedip şimdiki kimliğine bürünmüş ama ayrıntılar nedir o kısımları ilerde çözeriz anca
Punisher final yorumunu yaptın mı bakayım sen Yağtıysan da bana etiket bir şey gelmedi ordanListemde
İzledim ben onu yapacağımPunisher final yorumunu yaptın mı bakayım sen Yağtıysan da bana etiket bir şey gelmedi ordan
Unutma Altered de kaçıncı bölümdeydin o diziyide tamamlayıp soyguna geçİzledim ben onu yapacağım
Alterede çok sıkıcı gerçekten.
6Unutma Altered de kaçıncı bölümdeydin o diziyide tamamlayıp soyguna geç
Okadar sıkıcı değil aslında dövüş sahneleri emvcut her bölüm6
Az kaldı bitircem
Ben ilk bölümü sevdim Genel yorum olarak dizinin süresi biraz beni zorluyor ama her kore dizisi gibi kendisine çekiyor
İlk bölüm yorumum. @destere spoi içindeki soruya bi zahmet cevap karala
İlk bölüm itibariyle 8/10 hak ediyor.Fantastik yönüyle gayet güzel görünüyor. Dizi aslında bir nevi kelebek etkisiyle ilerliyor. Tek saçma buldugum yer ise... Polis kızı nasıl tanıyamadı? Dünyada kaç kişi böyle bi güce sahip olabilir? Kızı unutmuş mu? Nasıl unutmuş?
Şeyi anlamadım travesti olan vaka ile Doktor olan kızı hikayesi ne alaka? @destere
Aaa ben geride kaldım diye ilk 2 bölümü izledim ama sizinde 2.Bölüm yorumları yok1. Bölüm
S01B02 izledim
Hem komik bi bölümdü hem de kafa kariştiriydi @Çiğdem- @destere
Joon görünümlü adamın hem aksiyonu iyiydi hem de tavırları Çıplak dolaşip kimseyi umursamaması güldürdü
Hem joon görünümlü oldu hem de kendi vucuduna büründü anlamadım. Bu adam neyin nesi? Kızın babası neden kim öldürdü? Kafalar karişik.
O sondakı adam polis adammıydı bende başka birisi sandım
İlk bölüm çok karmaşıktı ama 2.Bölüm ile diziye ısındım komedisi çok iyiydi sıkmadıOnun görünümüne de bürünüyor. O sondaki keskin nişancı neydi onu da anlamadım. @destere Altered Carbon da bile beynim böyle yanmamişti
Ben ilk bölümü de sevdim Neyini sevmedin?İlk bölüm çok karmaşıktı ama 2.Bölüm ile diziye ısındım komedisi çok iyiydi sıkmadı
Fantastik kısımlarda devreye girmeli tabi amaölen adamla konusması iyi gibiydi
Pek olayları anlayamadım karışık geldi Birde sizin o tiksinc sahneler dediğiniz yerler için hep tetikte bekledimBen ilk bölümü de sevdim Neyini sevmedin?