Nerden çıktı şimdi buİnş birisi soygun yapacan diye seni ihbar etmez![]()
![]()
![]()
Nerden çıktı şimdi buİnş birisi soygun yapacan diye seni ihbar etmez![]()
![]()
![]()
Dizinin adını hala ezberleyemedim soyguna verdiğin aradan dön soyguna devam et yada soyguna başla , bu soygunu bitirmelisin bu tür cümleler kurduğum için izleyen kişiye ,başın yanarsa beni tanımıyorsunNerden çıktı şimdi bu![]()
![]()
Neyini ezberleyemiyorsun la casa de papel işteDizinin adını hala ezberleyemedim soyguna verdiğin aradan dön soyguna devam et yada soyguna başla , bu soygunu bitirmelisin bu tür cümleler kurduğum için izleyen kişiye ,başın yanarsa beni tanımıyorsun![]()
![]()
![]()
Aaa yok ezbere yazamıyorum en iyisi Soygun olarak bahsetmekNeyini ezberleyemiyorsun la casa de papel işte![]()
![]()
Soygun dizisi de o zaman sadece soygun demeAaa yok ezbere yazamıyorum en iyisi Soygun olarak bahsetmek![]()
![]()
![]()
Aaa banane konustuğum kişi düşünsün ben caydırmaya çalısıyordum der kurtulurumSoygun dizisi de o zaman sadece soygun deme![]()
![]()
O işler öyle olmuyor işte öyle kolay kurtulmazsınAaa banane konustuğum kişi düşünsün ben caydırmaya çalısıyordum der kurtulurum
![]()
Mesajlar ortada sen soyguna devam ediyorsun etmeyi düşünüyorsun ölmeden bu soygunu tamamlacam diyorsunO işler öyle olmuyor işte öyle kolay kurtulmazsın![]()
![]()
Sen de bana devam et diyorsun yani teşvik ediyorsunMesajlar ortada sen soyguna devam ediyorsun etmeyi düşünüyorsun ölmeden bu soygunu tamamlacam diyorsun![]()
![]()
![]()
Aaa evet biraz öyle görünüyor aman kimse duymasınSen de bana devam et diyorsun yani teşvik ediyorsun![]()
![]()
Ne oldu korktun mu şimdiAaa evet biraz öyle görünüyor aman kimse duymasın![]()
![]()
![]()
Her şey olur bu dünyada bakarsın ihbar ederlerNe oldu korktun mu şimdi![]()
![]()
Olabilir tabi ama az önce bana bir şey olmaz olan sana olur diyordunHer şey olur bu dünyada bakarsın ihbar ederler![]()
![]()
![]()
Beni gazlıyor gibi görünüyordun dedin ozaman jeton düştüOlabilir tabi ama az önce bana bir şey olmaz olan sana olur diyordun![]()
![]()
Eee baştan düşünmen lazım bunları sonra sıkıntı olmasınBeni gazlıyor gibi görünüyordun dedin ozaman jeton düştü![]()
![]()
![]()
Soyguna @Harunnn60 ı da davet ettim . Yeni elemanlar lazımEee baştan düşünmen lazım bunları sonra sıkıntı olmasın![]()
![]()
Herkesi suça alet edeceksin yani
Aslında diziyi bitirde oradan güzel fikirler taktikler veriliyorHerkesi suça alet edeceksin yani![]()
![]()
Diziyi gerçeğe mi çevirelim diyorsunAslında diziyi bitirde oradan güzel fikirler taktikler veriliyor![]()
![]()
![]()
Berlin tipi var sen de :Diziyi gerçeğe mi çevirelim diyorsun![]()
![]()