Diğer Black 1.Sezon Yorumları

Sakızın ilk aşkı sandığı kişiye ait değilmiş o vucut ilk aşkı ölmüş ,Azrailin şuankı bedeninde olan onun abisiymiş :F Birde insan görüntüsü onunda gömülüymüş karışık konular ben destere ye Azrailin insan görüntüsü sakızın ölen ilk aşkı çıkacak dedim bakalım :F
@destere
Sen bana spoi mi verdin şimdi😱 Sus tamam sus...

16. Bölüm

güzel bir bölümdü yer yer eğlenceli komik sahneleri vardı aptalca olsada komikti yani :)

444 ün hafızası yerine gelsin diye dedektif arkadaşları her tür yöntemi denedi :) merdivenden attılar olmadı , kafasını klozete soktular olmadı :) hipnotize ettiler kendileri uyudu :)
sahte kasetle cumhurbaşkanı adayı olan asıl katil yang seok kim i tuzağa düşürüp bülbül gibi öttürmeleri güzeldi artık herşey ortaya saçıldı derken bölüm sonuna doğru geçmişte ölen veledin joon olmadığı anlaşıldı bakalım o veledin başına neler gelmiş yaşıyorsa şu an 444 mo gang ın değilde joon un yani kendisinin bedenindemi ? burda @Çiğdem- i takdir ediyorum tahmini tutacak gibi 444 joon un kendisi olabilir:)

Takılacak şeyler mi sordugun şeyler:A
Kimisi yapişkan diye çevirmiş kimisi sakız. Bizim türkçedeki kelime karşiliği tam olarak SÜLÜK :A @Çiğdem-
normalde isimler o kadar umrumda olmazda @Çiğdem- in yorumda bahsettiği kişiyi tanımam için ismini bilmem lazım:) ben şimdi 444 e kertenkele desem ha-ram a portakal desem yorumuda bu şekilde anlatsam haliyle anlamayacaksınız :)

Bence en uygunu Sakız :A Sizin izlediğiniz yerlerde lakaplar hatalı çıkıyor Luciferde de o ölümsüz adamı sizde yanlıs çevirmişlerdi yine :F Sakız gibi yapışıcaksın bana demişti kıza ve ogünden beridir Sakız diyor Neflixte ne diyor bilmiyorum ama Sakız en uygunu gibi :A :A :A

13.Bölüm
Çok güzel bir bölümdü vlla 444 kodlu Azrail Sakızı bir kere daha görebilmek için cesetini canla başla aradı ruhuyla konuşucağını öğrenince :(
Yüzü yaralı katil adamda öldü ama Sakız ölmemiş son sahnede göründü :A
14.Bölüm
Şu Saıkızın yanında olan patronum dediği salak çocuk bir türlü ölmüyor ayoll odamı ölümsüz nedir asılıyor ölmüyor bıçaklanıyor ölmüyor :F Yaşlı dedektif olayları
çözüyor evet haklısın @destere :F
444 kodlu Azrail ile Sakız tam anlamıyla kavu ştular diyebiliriz sanırım :A

@Forumdash
yaşlı dedektif kaçık köpekmi :) o adam harikaydı tek kötü tarafı diş fırçalaması :) ağzından köpükler fışkırtarak diş fırçalıyor :)

Son düzenleme:
17. Bölüm

harika bir bölümdü bir ara çok duygulandık sona doğru ise şok olduk :)
444 geçmişini arıyordu joon yaşıyorsa neredeydi veya öldüyse cesedi nerdeydi? çocuk cesedi ona ait değildi peki joon nasıl yok olmuştu ..
önce mogang anesinin kocasıyla başladı işe gözlüklü doktor içinde yüz yıllık kaçak azraili barındırıyormuş :) azrail teyze 444 e bildiklerini anlattı ordan joon un çocukluğuna gittik ordanda başına gelenleri izledik? mo gang ın annesi oğlunu yaşatmak için joon u diri diri kesip kalbini almış ..
ordan sonra 444 ün yani joon un asıl annesiyle olan sahnelerini izledik bayağı hüzünlüydü 444 le birlikte bizde ağladık diyebiliriz özellikle annesiyle resim çektiği anlar şahaneydi ..

vee son sahnede asıl sürpriz geldi hemde nasıl :)
joon u kafasından vurup yaralayan ve ölüme gidişine sebep olan kişi ha-ram imiş :) ha-ram babasının gölgesini öldürmek için ateş etmiş olan joon'a olmuş :)

bundan sonra 444 ün joon'un bedenine gireceğinide sanmam çünkü ruh kalbi takip eder büyük ihtimal? yani kalp mo- gang da atmaya devam ettiğine göre 444 mo- gang ın bedenini terketmez :)
hem 16. bölüm güzeldi hemde 17. bölüm harikaydı bu sefer izlediğime gerçekten değdi finale bir bölüm kaldı sizde hızlanın @Çiğdem- @Forumdash :)

S01B10

Bence güzel bölümdü ama şu isimler gerçekten zıvana cıktı :F

Ezik patrona 444 yardım etti:Z Harikaydı bence o sahne:X
@Çiğdem- in dedi gibi 444'ün bedeni bence de Joon çıkar:X Hani şu gözlerin çok güzel diyen oğlan çıkabilir. Zaten rapçi oğlanla sinemaya gitmiş. Aynı katta aynı yerde öldüklerine göre onun bedeni nerde? Sezon sonuna doğr onun bedeni de bulunur:X

Bence harika bir senaryo örülmüş. Rapçi çocugu ilk bölümlerde gösterdiklerinde aklımdan geçmişti:F Peki o şapkalı adamın bedeni kim?
Sakızın ilk aşkı sandığı kişiye ait değilmiş o vucut ilk aşkı ölmüş ,Azrailin şuankı bedeninde olan onun abisiymiş :F Birde insan görüntüsü onunda gömülüymüş karışık konular ben destere ye Azrailin insan görüntüsü sakızın ölen ilk aşkı çıkacak dedim bakalım :F
@destere
Kız ben dün gece 9u izlemişim:A 10 yazmişim :F senin suçun yok ama spoi yemişim:F

S01B11
Yorumluk bişey yoktu.Sadece
Yaralı yuzlu adamın olaylarını açıklamak için geçiş bölümü gibi bişeydi.
Ezik patronla 444 aynı evde kalsınlar ya komik olurdu:X
Kızın kolunu tutup onu bunu kurtarma diyen gözlüklü adam neyin nesiydi? O da milletin özelliğini mi görüyor?

S01B10

Bence güzel bölümdü ama şu isimler gerçekten zıvana cıktı :F

Ezik patrona 444 yardım etti:Z Harikaydı bence o sahne:X
@Çiğdem- in dedi gibi 444'ün bedeni bence de Joon çıkar:X Hani şu gözlerin çok güzel diyen oğlan çıkabilir. Zaten rapçi oğlanla sinemaya gitmiş. Aynı katta aynı yerde öldüklerine göre onun bedeni nerde? Sezon sonuna doğr onun bedeni de bulunur:X

Bence harika bir senaryo örülmüş. Rapçi çocugu ilk bölümlerde gösterdiklerinde aklımdan geçmişti:F Peki o şapkalı adamın bedeni kim?

Kız ben dün gece 9u izlemişim:A 10 yazmişim :F senin suçun yok ama spoi yemişim:F
Aaa pardon cnm ama 10 demişsin ve yorumunda da Azrailin o kardeşlerden hangisi olduğunu anlamadım demişsin çeviride bir onu bir bunu diyor diye bende bölümü anlamadın sandım açıkladım :A :A :A @destere

15.Bölüm @destere @Forumdash
Aaa Sakızın babasıda Azrail çıktı gerçi mantıklı ayoll o kızın özel güçleri oyüzdenmiş :F @destere senin yaşlı dedektif öldü işe yarıyordu :A

444 Kodlu Azrailin öpüşme kitabı okuduğu ve posta kutusunda öpüşme çalışmaları yapmaları o sahneler güzeldi :F Tecavüzcü Millet vekilini bakalım durdurabiliceklermi kaset Sakızdaymış sanırım ama onun haberi varmı bilerekmi saklıyor bakalım :A

S01B12

Şuan aklımdaki tek soru;
Ha Ram öldü mü yoksa deli adam işkence mi edecek? Umarım kötünün iyisi olur ve işkence eder:(

S01B13

Herşeyin açığa çıktıgı bi bölümdü. Size bi sorum var @Çiğdem- @destere
Yüzü yaralı adamı dedektif uyarmış. Abisinin katilini öğrenmiş için. Son sahnenin aksiyonu güzeldi ama 444'ün kafasına kurşun gelmedi mi? Sıyırdı mı :A Yoksa ölmüyor mu? Deli onca kez bıcakladığı halde de ölmedi. O zaman kurşun kafasına geldi?

S01B13

Herşeyin açığa çıktıgı bi bölümdü. Size bi sorum var @Çiğdem- @destere
Yüzü yaralı adamı dedektif uyarmış. Abisinin katilini öğrenmiş için. Son sahnenin aksiyonu güzeldi ama 444'ün kafasına kurşun gelmedi mi? Sıyırdı mı :A Yoksa ölmüyor mu? Deli onca kez bıcakladığı halde de ölmedi. O zaman kurşun kafasına geldi?
Sen kaçırdın yada unuttun cnm :F Denize düştüğü zaman ölüp dirilmişti :F

Sihirbaz şapkalı adam artık ölümsüzsün demişti yanı şuankı bedeni ölmüyor ve içindende çıkamıyor öyle hapsoldu :F

Sen kaçırdın yada unuttun cnm :F Denize düştüğü zaman ölüp dirilmişti :F

Sihirbaz şapkalı adam artık ölümsüzsün demişti yanı şuankı bedeni ölmüyor ve içindende çıkamıyor öyle hapsoldu :F
Yok denizden cıktıgı bölümde çıkamadı tamam. Denize düşen illa ölücek diye bişey de yok. Hem diklemesine düştü ölmezdi:F Neyse de 2.kere ölme olayı neydi o zaman?

Yok denizden cıktıgı bölümde çıkamadı tamam. Denize düşen illa ölücek diye bişey de yok. Hem diklemesine düştü ölmezdi:F Neyse de 2.kere ölme olayı neydi o zaman?
Aaa yok orada ölüp dirildi Sihirbaz Şapkalı adama sordu öldüm nasıl çıkamadım bedenden diye oda ölsede artık çıkamı canı söyledi insan olmasındanmı kaynaklıymıs ne :F Son izlediğin bölümde de 2 kere öldü ama hemen diriliyor hortlak gibi :A

Aaa yok orada ölüp dirildi Sihirbaz Şapkalı adama sordu öldüm nasıl çıkamadım bedenden diye oda ölsede artık çıkamı canı söyledi insan olmasındanmı kaynaklıymıs ne :F Son izlediğin bölümde de 2 kere öldü ama hemen diriliyor hortlak gibi :A
Ben girdiği beden 2 kere ölünce ruhu kaybolacak diye anlamiştim. O zaman hiç ölmeyecekse vuruldugunda filan heycan yapmim:F

Ben girdiği beden 2 kere ölünce ruhu kaybolacak diye anlamiştim. O zaman hiç ölmeyecekse vuruldugunda filan heycan yapmim:F
Normalde öyleydi ama şimdi naparsa yapsın kurtulamıyor :F Anca
gerçek bedeni ortaya çıkınca o diğer çocukla birlikte cennete gidecek sanırım :A

Normalde öyleydi ama şimdi naparsa yapsın kurtulamıyor :F Anca
gerçek bedeni ortaya çıkınca o diğer çocukla birlikte cennete gidecek sanırım :A
Onun bedeni bence de kızın sevdiği oğlan cıkıcak:A Haa avmdeki yangından nasıl kurtulmuş :A Arkadaşiyla ölseymiş:A

Onun bedeni bence de kızın sevdiği oğlan cıkıcak:A Haa avmdeki yangından nasıl kurtulmuş :A Arkadaşiyla ölseymiş:A
Bende öyle düşünüyorum evet Aaa @destere şey demişti :A

Kızın sevdiği oğlan olsa bedeni çocuk ollarak gelir Sakızla halvet edemez :diye :F Ama bedeni ortaya çıkınca yaşamaya devam etmiyorlar cennete gitmeleri lazım diğer çocuk azrail ben 444 ile birlikte gidicem cennete onun bedenini bulmasını bekliyoru m dedi :F

Bende öyle düşünüyorum evet Aaa @destere şey demişti :A

Kızın sevdiği oğlan olsa bedeni çocuk ollarak gelir Sakızla halvet edemez :Diye :F Ama bedeni ortaya çıkınca yaşamaya devam etmiyorlar cennete gitmeleri lazım diğer çocuk azrail ben 444 ile birlikte gidicem cennete onun bedenini bulmasını bekliyoru m dedi :F
Evet öyle demişti salonda otururken :A Halvet için
kızın da ölmesi lazım:A Cennete giderlerse herkes eşit yaş olur:F