Diğer Black 1.Sezon Yorumları

11.Bölüm

çok şey olurmuş gibi olupta pek bişey olmayan bir bölüm daha izledim :)
royaldaki patronun krdeşi man so şirketten kovulunca evsiz kalmış bu oğlancığı 444 kıskanıyor güya? ha-ram ın evine gitmesine izin vermiyor bu sahneyle geçti yarım saat.. ne kadar gereksiz saçma sahneler
çılğın köpek lakaplı dedektif eski sevgilisi clara nın ölümnünü araştırıyordu
birde sona doğru ha-ram ın babasını öldüren yaralı yüzlü adamı leo nun peşinde koştururken gördük
444 mo-gang ın bedenindeymiş joon ölmüş sanırım neyse bunlar hep aynı terane .. :)[

12.Bölüm

her yol mujin yangınına çıkar :)
doktor kadın kıskançlıktan gidip ha-ram a mogang ın joon olmadığınıu söyledi ha-ram dertlendi tabiki
yaralı yüzlü adam mujin yangını zamanında mo gang ın abisi joon un ölümündende parmağı var gibi , aynı yaralı yüzlü kaçığın ha-ram ın babasınıda öldürmüş ..
anatımşaroı zaten tırt bir arpa boyu yol gitmiyorlar on bölüm önce nerdelerse aynı yerden devam :)
son sahnede yaralı yüzlü vatandaş ha-ram ı kaçırdı haram öldümü kızılcıklar oldumu selelere doldumu herşey bir sonraki bölümde
diğer azraillerde 444 ün misketini çalıp açtılar, misketin içinden ha-ram çıktı :) durumlar kritik :)
bu arada 444 kontakçiii diye sesleniyor kadına, altyazıda ha-ram diye çevirmişler ? ne alaka :)

13.Bölüm

hareketli ve daha anlaşılır bir bölümdü özellikle kaçık köpek sayesinde konu biraz toparlandı ..
her pisliğin altında royal holdingin patronu varmış:)
ha-ram akıl hastaneşi kaçkını tarafından kaçırlmış ama öldürülmemiş bölüm katillle 444 kovalamacası şeklinde geçti
son sahnede 444 otobüsteki katili tam durduruyorduki royalın patronundan emir alan diğer dedektif katili öldürdü..

Güvenmediğin @MEnes sana destek olmuş ama bak güvendiğin Kütük bey @MasacRE- tek kelime etmemiş yanlış kişiye güvenip , yanlış kişiye güvensizlik duyuyoruz hep bu hayatta :A :A :A
Benim gibi naif bir insanın neyine güvenmemiş, yoldaşıma hiç yakıştıramadım. :A Ben her daim güvenilir ve sözünün ehli bir insanım. :A

sonu başı ortası her tarafı karışık hele bir onuncu bölüm izledim habire geçmişe dönüyorlar yok ho çin min bun çanmonu yakalamışta , bun çanda çan go wan ı şaapmış falan filan kafam çorba zaten isimleri zor üstelik konuyu dağıtıp duruyorlar :)

beni destekleyeceğine emin değildim ama sürpriz oldu nasıl sevindiğimi bilemezsin değerli kırsaçlı sıvadaşım :) sonunda haklı olduğum ortaya çıktı demekki o sahne mantık dışı çekilmiş birde topu hızlada çarpmıyor yukardan bırakıyordu :)
Ben sahneyi izlemedim ama fiziksel gerçekliği bir mühendis olarak böyle yorumlayabilirim. :A Başka türlüsü saçma olurdu, dizide de sanırım saçma olmuş. :A

Güvenmediğin @MEnes sana destek olmuş ama bak güvendiğin Kütük bey @MasacRE- tek kelime etmemiş yanlış kişiye güvenip , yanlış kişiye güvensizlik duyuyoruz hep bu hayatta :A :A :A

11.Bölüm

royaldaki patronun krdeşi man so şirketten kovulunca evsiz kalmış bu oğlancığı 444 kıskanıyor güya? ha-ram ın evine gitmesine izin vermiyor bu sahneyle geçti yarım saat.. ne kadar gereksiz saçma sahneler
birde sona doğru ha-ram ın babasını öldüren yaralı yüzlü adamı leo nun peşinde koştururken gördük
444 mo-gang ın bedenindeymiş joon ölmüş sanırım neyse bunlar hep aynı terane .. :)[

12.Bölüm

doktor kadın kıskançlıktan gidip ha-ram a mogang ın joon olmadığınıu söyledi ha-ram dertlendi tabiki
yaralı yüzlü adam mujin yangını zamanında mo gang ın abisi joon un ölümündende parmağı var gibi , aynı yaralı yüzlü kaçığın ha-ram ın babasınıda öldürmüş ..
anatımşaroı zaten tırt bir arpa boyu yol gitmiyorlar on bölüm önce nerdelerse aynı yerden devam :)
son sahnede yaralı yüzlü vatandaş ha-ram ı kaçırdı haram öldümü kızılcıklar oldumu selelere doldumu herşey bir sonraki bölümde
diğer azraillerde 444 ün misketini çalıp açtılar, misketin içinden ha-ram çıktı :) durumlar kritik :)
bu arada 444 kontakçiii diye sesleniyor kadına, altyazıda ha-ram diye çevirmişler ? ne alaka :)

13.Bölüm

hareketli ve daha anlaşılır bir bölümdü özellikle kaçık köpek sayesinde konu biraz toparlandı ..
ha-ram akıl hastaneşi kaçkını tarafından kaçırlmış ama öldürülmemiş bölüm katillle 444 kovalamacası şeklinde geçti
son sahnede 444 otobüsteki katili tam durduruyorduki royalın patronundan emir alan diğer dedektif katili öldürdü..

Benim gibi naif bir insanın neyine güvenmemiş, yoldaşıma hiç yakıştıramadım. :A Ben her daim güvenilir ve sözünün ehli bir insanım. :A

Ben sahneyi izlemedim ama fiziksel gerçekliği bir mühendis olarak böyle yorumlayabilirim. :A Başka türlüsü saçma olurdu, dizide de sanırım saçma olmuş. :A
Aynen dedik işte, illa tekrarlayalım mı aynı şeyleri :A Basket topu bayıltmaz destere haklı :A

10. Bölüm

çorba gibi bir bölümdü şu isimler akılda kalmayınca herşey foka sarıyor birde habire geçmişe dönüp duruyorlar ne nedir kim nerden fırladı belli değil :)
doktor kadın kasedi getireceğim diye serbest kaldı
444 joon mu mo gang mı hala net değil
azraillerden bi,ri insan oldu gerçek görüntüsüne büründü
anlatacak bişeyde yok zaten çok laf kalabalığı yapıyorlar kafam bir milyon oldu :)
Bu bölüm gerçekten çok karışıktı :A Ama bir analizim var doğru yada saçma bilemem tabi :F
10.Bölüm
Salak Azrail çocuk insan görüntüsüne ulaştı orda da çocukmuş :F Azrailler meğer insanmış bakalım 444 kodlu azrail gerçek görüntüsü ne olucak acaba
Sakızın ilk aşkı olan beden 444 e mi çıkacak :A

yanı şuan bulunduğu beden Sakızın ilk aşkına ait değilmiş o çoktan ölmüş Sakız da benzerlikten dolayı şuankı adam olduğunu sanıyormuş :A 444 kodlu Azrailin insan bedeni Sakızın ölen ilk aşkı çıkacak bence :A

ne demezsin naiflikten kırılacaksın nerdeyse :) ama hakkımı teslim etmişsin yani ordan bir kaç puan kazandın :)

Bu bölüm gerçekten çok karışıktı :A Ama bir analizim var doğru yada saçma bilemem tabi :F
10.Bölüm
Salak Azrail çocuk insan görüntüsüne ulaştı orda da çocukmuş :F Azrailler meğer insanmış bakalım 444 kodlu azrail gerçek görüntüsü ne olucak acaba
Sakızın ilk aşkı olan beden 444 e mi çıkacak :A

yanı şuan bulunduğu beden Sakızın ilk aşkına ait değilmiş o çoktan ölmüş Sakız da benzerlikten dolayı şuankı adam olduğunu sanıyormuş :A 444 kodlu Azrailin insan bedeni Sakızın ölen ilk aşkı çıkacak bence :A
tahminin doğru olabilir :)
sakız derken kimden bahsettiğini anlamadım ha-ram dan bahsediyordun sanırım :) yani 444 ün asıl kimliği küçükken ölen joon olabilirmi diyorsun? ama bir sorun var öyle bir durumda 444 çocuk olarak döner bu dünyaya Ha-ram bir çocuğu napsın? halvet bile yapamaz :)

Aynen dedik işte, illa tekrarlayalım mı aynı şeyleri :A Basket topu bayıltmaz destere haklı :A
aynen den başka bir kaç kelime daha etseydin boncukların dökülürdü :)) sen hep böyle mesaj yerine smile la işini hallet cimrilikten kırılacaksın :)

Son düzenleme:
ne demezsin naiflikten kırılacaksın nerdeyse :) ama hakkımı teslim etmişsin yani ordan bir kaç puan kazandın :)

tahminin doğru olabilir :)
sakız derken kimden bahsettiğini anlamadım ha-ram dan bahsediyordun sanırım :) yani 444 ün asıl kimliği küçükken ölen joon olabilirmi diyorsun? ama bir sorun var öyle bir durumda 444 çocuk olarak döner bu dünyaya Ha-ram bir çocuğu napsın? halvet bile yapamaz :)

aynen den başka bir kaç kelime daha etseydin boncukların dökülürdü :)) sen hep böyle mesaj yerine smile la işini hallet cimrilikten kırılacaksın :)
Güldürdün :smile:

14. Bölüm

güzel bir bölümdü
dedektif kaçık köpek olmasa olayı bizim salakların çözeceği yok onun sayesinde konu toparlanıyor biraz:)
kaçık topladığı delillerle royal patronunu içeri attırdı ama kendisi zor durumda birde telefona muhbir dedektif cevap verdiki ordan kurtulması zor olacak :)
patronu yakaladıkları için dedektiflerin kutlama yaptıkları yemekli parti güzeldi :)
şu 444 ü öldürmeye çalışan katilde bir yakalansaydı durumlar sakinleşecekti ..
444 ile ha-ram ise aşk acısı yaşayıp kıvranıyorlar neyseki doktor kadının araya girmesiyle sevgililer kavuştu :)

8. Bölüm

bu bölüm güzeldi özellikle 444 ile tıfıl kızın sahneleri harikaydı :) tabi bir iki saçma sahne vardı artık oraları görmezden gelelim :)
444 ün azrailliği falan kalmadı gibi çok duygusal takılıyor insanların acılarıyla bağ kuruyor, royal sigortanın başoğlanı tarafından tecavüz edildiğini iddia eden kadının kızı ile olan sahneler çok iyiyydi tabi ordaki kafaya çarpan topun nasıl 444 ü bayılttığı sorusu geliyor akla? ya da o soru sadece benim aklıma geliyor:) top adamı nasıl bayıltdı ? @Forumdash la @Çiğdem- bu sahneyi absürt bulmayacaktır eminim:) bana mantıksız gelmiştir :)
tabi son sahnede ufak kızla annesi intihar ediyor gibiydi umarım 444 kazması onları ölüme yollamamıştır? hala bir umudum var bir sonraki bölümde geçmişe dönüş sahnesiyle kızın kurtulduğunu görmek istiyorum o tıfıl kız yaşamalı :)
şu 300 kişinin neden öldüğü ne haltlar olduğu kısımlarla ilgilenmiyorum :) rehin alınıp domuzların arasına atılan doktor kadının zeka seviyesi cücük kadar bunada emin oldum artık :)

bu sahnede bir gariplik var sizede öyle geldimi @Çiğdem- @Forumdash :)
rOX8XM.png

bana katılacağınız günleri sabırsızlıkla bekliyorum zaten:) biraz geç anlaşılıyorum derdimi anlatmakta güçlük çekiyorum ama sonunda dediğim şeye geleceksiniz :)
444 ün azrailliği kalmadı fantastiklik gitti polisiyeye döndü dizi dedim yoo dediniz :) peki adam ışınlanamıyor artık takside kullanmaya başladı:) o yancıları arada bir gözükmese dizinin fantastiklikle alakası kalmayacak :) tabi geri dönüş sahneleri ve boş muhabbetlerde cabası :)

8.Bölüm Uzun süre ama 7.Bölüm kadar sıkmadı yanı olaylar daha akışında seyretti bu bölüm :A @Forumdash
Soruna ve fotona gelirsek @destere :F
Azrail insan oluyor iyice duygusal bağ kurmayada başladı gücü zayıflıyor oyüzden bayılmış olabilir orjinal basket topları çok ağır oluyor öyle yukarıdan normal bir insanın başına düşse boynunu kırabilir ölüm riskine kadar gider :F

O küçük kızın ölümünü inş engeller bende öyle umut ediyorum :bhr:

O foto ne tövbe tövbe :F Sahneyi hatırladığım kadarıyla kızın bacağı olması laızm :F

ben inandırıcı bulamadım orjinal basket toplarının bir insanı bayıltabileceğide pek mantıklı gelmedi :) ama ben görmeyeli topların içine gülle koymuşlarsa olabilir dediğin :)
normal yetişkin basket topları 500 gram geliyor ve içi hava dolu ve hızla çarpma olayında dediğin sarsılma olabilir ama yukardan serbest bıraktığın top bir adamı bayıltmaz sanırım :)
basket uzmanı @MasacRE- @MEnes burda devreye girsin :)

8.bölümü izledim nihayet:X

Royal şirketinin ezik başkanına üzüldüm. Kesin abisi yaptı. Abisi şirketi batırıp çocugun üstüne atıcaktı. Oyuzden heralde? 444 kurtarsa nolcak? Kadın ezik başkanın yaptiğini söylüyor. Servet avcısı olmak yalancı olmaktan daha çok koymuş. Konsomatrismiş neden böyle gurur yaptılar anlamadım:F Kons.luk normal bi iş olarak görülüyor heralde:A

Geleyim sorulara :X
Bıcak sahnesinde kadının elleri arkadan bağlı. Bıcaği ayağıyla da alsa ağzıyla da alsa sonuç değişmez heralde? Merkez poposu:A Bacak uzunluguyla vucut uzunlugu aynı mı bilmiyoruz?

Topla bayılma sahnesine takılmadım. Bizim filmlerde aynı şeyi kaç kere görmüşüzdür. 500grlik topun içi hava da olsa kafana 500gr ağırlık düşüyor nihayetinde:A Pamuk mu ağırdır Demir mi sorusuna eş değer bence:A

Royal şirketinin ezik başkanına üzüldüm. Kesin abisi yaptı. Abisi şirketi batırıp çocugun üstüne atıcaktı. Oyuzden heralde? 444 kurtarsa nolcak? Kadın ezik başkanın yaptiğini söylüyor. Servet avcısı olmak yalancı olmaktan daha çok koymuş. Konsomatrismiş neden böyle gurur yaptılar anlamadım:F Kons.luk normal bi iş olarak görülüyor heralde:A

Bıcak sahnesinde kadının elleri arkadan bağlı. Bıcaği ayağıyla da alsa ağzıyla da alsa sonuç değişmez heralde? Merkez poposu:A Bacak uzunluguyla vucut uzunlugu aynı mı bilmiyoruz?

Topla bayılma sahnesine takılmadım. Bizim filmlerde aynı şeyi kaç kere görmüşüzdür. 500grlik topun içi hava da olsa kafana 500gr ağırlık düşüyor nihayetinde:A Pamuk mu ağırdır Demir mi sorusuna eş değer bence:A
Çok geride kaldın cnm 11-12 yorumlarım gelecek birazdan :A :A :A

7.Bölümle biraz hevesin kırılmış belli ama 8 de anlamışsındır diğer bölümlerin akıcılığı yine düzeliyor sıkmıyor :A
Yok be hevesle alakalı değil. Müsait değilim o yuzden. Haftasonunu bekliyorum. Yarın da sıkıştırcam araya 1 bölüm bakalaım.

11.Bölüm

12.Bölüm

13.Bölüm

11 ve 12.Bölümleri izledim bu arada sende Doktor kadın yaralı adam falan yanı @Forumdash dan sonra sende sözüme geldin isim yerine tarif ile konusmaya :F

Sakız diye o kızdan bahsediyorum sizin izlediğiniz yer nasıl çeviriyor bilmiyorum ama benim izlediğim yerde sakız lakabı takmış öyle bahsediyor :A :A :A
2JqZEE.png

11.Bölüm
Bölüm güzel aksiyonlu başladı 444 kodlu Azrail sonunda duygularına yenik düşüp çocukları kurtardı :A Ayrıca o boğulmaktan kurtulan oğlanı Sakızın evinde kalmasın diye kendi evinde tuttuğu tavuk yeme sahnesi komikti :A
Son sahnede moruk bir katil amca çıktı karşımıza insan öldürmekten keyif alıyormuş :A
12.Bölüm
Doktor kadın herşeyi batırdı ayoll Sakıza açıkladı ilk aşkının öldüğünü :A Şu yüzü yaralı katil moruk amca ise Sakızın babasının katiliymiş , Bence Sakız ölmedi o katil moruk tutsak ediyor onu yaralı şekilde , ama 444 kodlu Azrail öldü diye üzüldü :( :( :(

15. Bölüm

sürpriz üstüne sürpriz yaşıyoruz biri bizi durdursun :)

kaçık köpek öldürüldü üzüldüm :)
lunaparkta 444 ile ha-ram aşkı güzel gidiyordu :)
hram ın annesi 444 ün boynundaki parlaklığı görünce azrail olduğunu anladı
bu arada ha-ram ın babasıda azrailmiş kız insan azrail karışımı olduğu için ölüm saatini net görebiliyormuş
katil hiç ummadığımız biri çıktı? 20 yıl önce kızı konuşturup kasede aldım diyip sonra kaset kayboldu diyen milletvekili asıl katil ve tecavüzcü çıktı ..

açıklamaların mantıklı gelmedi kadın aynı mesafeden ayaklarıyla çok daha rahat alırdı bıçağı :) topun adam bayılttığıda yine mümkün olmayan bir durum birde 5 yaşındaki kızın attığı topun adam bayıltması imkansız kaldıki atmadıda havada bıraktı :)

11 ve 12.Bölümleri izledim bu arada sende Doktor kadın yaralı adam falan yanı @Forumdash dan sonra sende sözüme geldin isim yerine tarif ile konusmaya :F

Sakız diye o kızdan bahsediyorum sizin izlediğiniz yer nasıl çeviriyor bilmiyorum ama benim izlediğim yerde sakız lakabı takmış öyle bahsediyor :A :A :A
2JqZEE.png

11.Bölüm
Bölüm güzel aksiyonlu başladı 444 kodlu Azrail sonunda duygularına yenik düşüp çocukları kurtardı :A Ayrıca o boğulmaktan kurtulan oğlanı Sakızın evinde kalmasın diye kendi evinde tuttuğu tavuk yeme sahnesi komikti :A
Son sahnede moruk bir katil amca çıktı karşımıza insan öldürmekten keyif alıyormuş :A
12.Bölüm
Doktor kadın herşeyi batırdı ayoll Sakıza açıkladı ilk aşkının öldüğünü :A Şu yüzü yaralı katil moruk amca ise Sakızın babasının katiliymiş , Bence Sakız ölmedi o katil moruk tutsak ediyor onu yaralı şekilde , ama 444 kodlu Azrail öldü diye üzüldü :( :( :(
ben netflixde izliyorum bende sakız diye biri yok :)

Son düzenleme:
15. Bölüm

bu arada ha-ram ın babasıda azrailmiş kız insan azrail karışımı olduğu için ölüm saatini net görebiliyormuş
katil hiç ummadığımız biri çıktı? 20 yıl önce kızı konuşturup kasede aldım diyip sonra kaset kayboldu diyen milletvekili asıl katil ve tecavüzcü çıktı ..

açıklamaların mantıklı gelmedi kadın aynı mesafeden ayaklarıyla çok daha rahat alırdı bıçağı :) topun adam bayılttığıda yine mümkün olmayan bir durum birde 5 yaşındaki kızın attığı topun adam bayıltması imkansız kaldıki atmadıda havada bıraktı :)

Takılacak şeyler mi sordugun şeyler:A
Kimisi yapişkan diye çevirmiş kimisi sakız. Bizim türkçedeki kelime karşiliği tam olarak SÜLÜK :A @Çiğdem-

15. Bölüm

Bence en uygunu Sakız :A Sizin izlediğiniz yerlerde lakaplar hatalı çıkıyor Luciferde de o ölümsüz adamı sizde yanlıs çevirmişlerdi yine :F Sakız gibi yapışıcaksın bana demişti kıza ve ogünden beridir Sakız diyor Neflixte ne diyor bilmiyorum ama Sakız en uygunu gibi :A :A :A

13.Bölüm
Çok güzel bir bölümdü vlla 444 kodlu Azrail Sakızı bir kere daha görebilmek için cesetini canla başla aradı ruhuyla konuşucağını öğrenince :(
Yüzü yaralı katil adamda öldü ama Sakız ölmemiş son sahnede göründü :A
14.Bölüm
Şu Saıkızın yanında olan patronum dediği salak çocuk bir türlü ölmüyor ayoll odamı ölümsüz nedir asılıyor ölmüyor bıçaklanıyor ölmüyor :F Yaşlı dedektif olayları
çözüyor evet haklısın @destere :F
444 kodlu Azrail ile Sakız tam anlamıyla kavu ştular diyebiliriz sanırım :A

@Forumdash

S01B09

Güzel bölümdü. Sahideki boş konuşmalar olmasaydı iyiydi. İçimgeçmiş o aralar yine:T: @Çiğdem- @destere

Ezik patron bi parti verdi başına gelmeyen kalmadı yazık ya...Ama 2 bölümü güzel götürdüler.

Dizide bişey var.Bir olay bölümsonu tamamlanmıyor sonraki bölüme devrediyor.Sonraki bölümün yarısında tamamlanıyor herşey:A Yeni bi olay dizinin ortasında başlıyor yani:A

444'ün vucuduna girdiği kişi (Joon) kız oppa dediğinde benim altyazıda joon yazıyordu:F Şimdi mangoon gibi bişey diyor. Sanırım o kişiler aynı kişiler.
Zaten isimlere uyuz oldum. Bunlar isim ezberleyerek beyin jimnastiği yapıyorlar öyle zeki oluyorlardır kesin.

Son düzenleme:
S01B10

Güzel bölümdü. Sahideki boş konuşmalar olmasaydı iyiydi. İçimgeçmiş o aralar yine:T: @Çiğdem- @destere

Ezik patron bi parti verdi başına gelmeyen kalmadı yazık ya...Ama 2 bölümü güzel götürdüler.

Dizide bişey var.Bir olay bölümsonu tamamlanmıyor sonraki bölüme devrediyor.Sonraki bölümün yarısında tamamlanıyor herşey:A Yeni bi olay dizinin ortasında başlıyor yani:A

444'ün vucuduna girdiği kişi (Joon) kız oppa dediğinde benim altyazıda joon yazıyordu:F Şimdi mangoon gibi bişey diyor. Sanırım o kişiler aynı kişiler.
Zaten isimlere uyuz oldum. Bunlar isim ezberleyerek beyin jimnastiği yapıyorlar öyle zeki oluyorlardır kesin.
Sakızın ilk aşkı sandığı kişiye ait değilmiş o vucut ilk aşkı ölmüş ,Azrailin şuankı bedeninde olan onun abisiymiş :F Birde insan görüntüsü onunda gömülüymüş karışık konular ben destere ye Azrailin insan görüntüsü sakızın ölen ilk aşkı çıkacak dedim bakalım :F
@destere