Bizim Sınıf(1.Bölüm 20 Mayıs 2012)

Puan??

• 1

Oy: 0 0.0%
  • 2

• 3

• 4

• 5

Oy: 2 11.1%
  • 6

Oy: 1 5.6%
  • 7

Oy: 1 5.6%
  • 8

Oy: 2 11.1%
  • 9

Oy: 4 22.2%
  • 10

Oy: 8 44.4%

• Kullanılan toplam oy
    18
  • Anket kapatılmış .
Konuyu nereye getirmişsiniz, Furkan ismine kötü bir şey yazmamış ki. Bu anlamda bakarsanız o zaman oyuncularda kötü karakterler oynamasın onları kötü gösteriyor diye. :d Bakın Bahar'a Emre'nin dizisinde don yapıyor, sesi çıkıyor mu? :d

Konuyu nereye getirmişsiniz, Furkan ismine kötü bir şey yazmamış ki. Bu anlamda bakarsanız o zaman oyuncularda kötü karakterler oynamasın onları kötü gösteriyor diye. :d Bakın Bahar'a Emre'nin dizisinde don yapıyor, sesi çıkıyor mu? :d

ne var bunda kız parasını kazanıypr hem nişanlısının dibinden ayrılmıyor :F

Tamam, yazmamis.

nişanlımı boynuzluyorum yakında kötü yola bile düşürcem emre beni :d bendemi çıksam diziden :D

Biraz değişik bir iş olmuş ilk bölüm adına. Daha da uzun ve senaryo özgün olabilir. İlk bölüm hatrına tam puan veriyorum ama diğer bölümler böyle olursa puan düşer :):)

Bakın emreemreu'ya Beso'yu kısır yaptı.Biz ise sadece dizi gereği düşmanımız yaptık.Fks küçük düştüğün yok.Asıl küçük düşen BesaleT:D

[TABLE="class: cms_table"]
[TR]
[TD]Dizi
[/TD]
[TD]Yazar[/TD]
[TD]Oy Sayısı[/TD]
[TD]Oy Sayısı Puanı[/TD]
[TD]Ortalama Puan[/TD]
[TD]Reyting
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bizim Sınıf (1. Bölüm)
[/TD]
[TD]Danger UA![/TD]
[TD]18
[/TD]
[TD]3,6
[/TD]
[TD]8,61
[/TD]
[TD]12,21
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bu reyting haftalık olarak yayınladığımız reytinglerle aynı şekilde hesaplanmıştır fakat aynı kalitede değildir, zira ankette hatalar yapılmıştır.

Herhangi bir diziyle kıyaslamaman gerekir !