Bizim Sınıf(1.Bölüm 20 Mayıs 2012)

Puan??

• 1

Oy: 0 0.0%
  • 2

• 3

• 4

• 5

Oy: 2 11.1%
  • 6

Oy: 1 5.6%
  • 7

Oy: 1 5.6%
  • 8

Oy: 2 11.1%
  • 9

Oy: 4 22.2%
  • 10

Oy: 8 44.4%

• Kullanılan toplam oy
    18
  • Anket kapatılmış .
Olsun Üniversiteye gidiyoz da Metin - Polyanna - Primavera ne arıyo onlarda büyük ilk okul olmaları ilginç olduğunu gibi madem onlar var bende olmak istiyorum diyorum
Reis yap beni evet

şu kızların ismi değişse süper olur herkesin kendi ismini kullanmışsın bizide baharla müge yap

danger ua herkesten izin aldığını söylüyor o yüzden hakkını vereyim senaryonun 10 puan

Bu gün de ne çok yeni dizi çıktı. Neyse güzel olmuş. Bir az Pis Yediliyi hatırlattı

Bu gün de ne çok yeni dizi çıktı. Neyse güzel olmuş. Bir az Pis Yediliyi hatırlattı
Oradan esinlenmedim.Bu arada şu 6 puan ve 7 puanı veren kim?Merak ettim sadece herkes istediğini vermekte özgür.

besalet reis olursa ben başka sınıfa geçerim reis meis yok

10 puan

Nedeni karakterler çok uyumlu bilmem ama kanım ısındı
bu diziye 6 puan vs filan verenleri kınıyorum.

Bana sormadan dizinde oynatiyorsun onu geçtim ama sanki sirf beni küçük düsürtmek için bana böyle bir rol yazdin. Dizinde yer almak istemiyorum. Bu bölümlük böyle kalsin, 2.bölümde adimi görmek istemiyorum.

Gelecek bölümde Furkan olucak ama oyuncu değişikliğine gideceğiz.

Forumda olan kisiler yer aliyor ve bu forumda tek Furkan var o da Fks14 yani ben. Istemiyorum.
Yoo forumda olmayanlar da var.Dünya'da tek Furkan sen misin?Senin nickini kullanmayacağım Furkan karakterini başka bir üyeye oynatacağım.5 puanı da kimin verdiğini tahmin edebiliyorum.Çok alınmış bazıları.Dizi senin mi tamam seni oynatmayacağız dedik öyle asarım keserim istemem yapamazsın.Bu dizide bundan sonra Furkan karakteri var ama Fks 14 YOK!

Tesekkürler.