Bizim Sınıf(1.Bölüm 20 Mayıs 2012)

Puan??

• 1

Oy: 0 0.0%
  • 2

• 3

• 4

• 5

Oy: 2 11.1%
  • 6

Oy: 1 5.6%
  • 7

Oy: 1 5.6%
  • 8

Oy: 2 11.1%
  • 9

Oy: 4 22.2%
  • 10

Oy: 8 44.4%

• Kullanılan toplam oy
    18
  • Anket kapatılmış .

Danger UA!

Tecrübeli Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
3,713
Puanı
560
Burası İstanbul'un Ataşehir ilçesinin ilköğretim okulu olan Nazi Özak İlköğretim Okulu.Okul SBS başarısında İstanbul sonlarında.

Oyuncular:
Danger UA!:Cem
Orçun:Orcun_22
Aykut:xdragxx
Kaan:Kaan955
Kürşat:Cenation
Metin:Cevaa
Polat:Takas
Furkan:Fks14
Müge😛olyanna
Bahar😛rimavera
Şanzıment:Dream

Sahne 1

Türkçe dersi işlenmektedir.Öğretmen fiillerin yapılarına göre ayrılmasını anlatmaktadır.O sırada sınıf dersi kaynatmaya başlar.

Cem:Hocam biz niye bunları ayırıyoruz?Sonuçta hepsi fiil değil mi?Hocam siz bunları direk fiil diye geçin ne biz uğraşalım ne de siz.
Furkan:Cem bu yaptığın saygısızlık.Emeğe saygısızlık yapıyorsun.Ayıp bu yaptığın.
Cem:Sanane ya senle mi uğraşıcam ne mal adamsın.
Hoca:Cem çık dışarı!
Cem:Ama hocam o laf attı bana.
Furkan:Goodbye
Cem:Senle görüşcez.

Cem Furkan'a çok sinirlenmiştir.Ondan intikam alacaktır.

Sahne 2
Bizim grup toplanmıştır geyik yapıyorlardır.

Kürşat:Bu Furkan benim elimde kalır.Dalağını almak lazım bunun.
Cem:Aynen beyler buna bir plan kurmak lazım.
Aykut:Bu koku ne la?:(
Orçun😛ardon hacılar dün kuru fasulye yedim de yan etki yapmış.
Metin:Sen Einstein'İn kayıp çocuğusun.Bilerek kaybetmiş.:Onu bırakın da bizim kız bulmamız lazım beyler.
Polat:Benimki KVP hayranı olsun.
Cem:Takas sen şu Furkan'ın ayağını kaydıracak bir plan yap söz sana KVP hayranı kız.

Sahne 3

Bizimkiler halı saha maçı yapmaktadır.

Cem:Yenen takım Kate Upton'u alır.

Bunun üzerine Metin maçta coşar ve hat-trick yapar.

Bölüm Sonu

Takas ve Cem'in planı nedir?Metinler kız bulabilecek mi?Ertesi gün okulda neler olacak.Hepsi 2.bölümde!

Son düzenleme:
Anketi kapalı hale getir misiniz?Sonuçlar gözüküyor.

İşte özgün dizi :D Süper olmuş panpa ama dizinin kısa olmasından 1 puan kırdım :(

Adam 4 8 demiş ama oy kullanmayı unutmuş galiba.Bir de 6 veren kim?

yazım şeklin diyaloglar güzel .. aklıma takılan şeyler var furkanı öğretmen yapmandaki amaç senaryo gereği hakaret etmekmi orasını tam anlayamadım eğer senaryoda oynayan herkesten izin aldıysan senaryon 10 puan izin almadan senaryoya dahil ettiysen 6 puan bakalım eğer izinsiz ismimi kullandın diye itiraz gelirse ona göre puan şeklim değişir

ben hangi rol olsa kabul ederdim ama her arkadaşın espri anlayışı farklı onun için izin almak şart:)) ...

yazım şeklin diyaloglar güzel .. aklıma takılan şeyler var furkanı öğretmen yapmandaki amaç senaryo gereği hakaret etmekmi orasını tam anlayamadım eğer senaryoda oynayan herkesten izin aldıysan senaryon 10 puan izin almadan senaryoya dahil ettiysen 6 puan bakalım eğer izinsiz ismimi kullandın diye itiraz gelirse ona göre puan şeklim değişir

ben hangi rol olsa kabul ederdim ama her arkadaşın espri anlayışı farklı onun için izin almak şart:)) ...
Oynattığım herkes beğendi.Fks 14 ve kızlara sormadım.Sorduktan sonra sana söylerim.Fks sorun çıkarır belki.