Bizim Hikaye - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Merakıma dayanamayıp ilk bölümü izleyeyim dedim. Orijinalini hiç izlemediğim için kıyaslama gibi bir imkanım olmadı belki izlemiş olsaydım nefret ederdim. Yorumlara bakılırsa olabilecek en iyi şekilde uyarlamışlar gibi. RTÜK baskısıyla bu kadar oluyor.

Oyuncular gerçekten çok iyiydi. Özellikle Hazal Kaya rolüne çok yakışmış. Burak Deniz'le de bayağı uyumlu bir ikili olmuşlar. Reha Özcan, Yağızcan Konyalı ve Nejat Uygur'u da beğendim.

Gelecek bölümün fragmanı iyi görünüyor artık tamam veya devam kararını o zaman veririm.

@denizz19

Sana beğenirsin demiştim 2.bölüm Hikaye daha da açılınca seyirci daha da alışacak
komedi ve dram çok iyi harmanlanmış.

Sana beğenirsin demiştim 2.bölüm Hikaye daha da açılınca seyirci daha da alışacak
komedi ve dram çok iyi harmanlanmış.
Komedi tarafını öne çıkarmaları daha iyi olur fakir aile üzerine yapılmış bir tane dram dizisi var zaten.

Bu arada son fragmandaki bizi bıraktığında 9 yaşındaydım sahnesi yoktu.

Komedi tarafını öne çıkarmaları daha iyi olur fakir aile üzerine yapılmış bir tane dram dizisi var zaten.

Bu arada son fragmandaki bizi bıraktığında 9 yaşındaydım sahnesi yoktu.
Bence de komedisi daha iyi
Şey nasıldı ordan bakınca çok mu belli oluyor diyen çocuk

Aynen o sahne yoktu belki 2.bölüm

Hani hamburger istedi ya büyük boy mu küçük boy mu dedi ya Filiz çocuk dedi ya oradan bakınca çok mu belli oluyor
Önemli bir karakter değil ki ana karakterleri yorumladım ben.

En küçük erkek çocuk geçen sezon Vatanım Sensin'de oynamıştı bizim sayemizde ünlü olacak.

ilk bölüm kısaymış youtubede 103 dk ben 85-90 dk de izledim

hazal yine feriha olmuş takdir ettim zorlamasının anlamı yoktu
reha özcan tahminlerimin ötesinde bir performans sergilemiş harika tek kelimeyle
barış krakteri garip biraz foyası ortaya çıkar elbet, kardeşlerden kiraz ve ismet favorim sonra filizin küçüğü, diğer ikisi çöp şu anlık
))
neyse kız @Çiğdem- orjinalinde gay olan çocuğu galiba bu dizide maço yapmışlar bir de patronunun kendinden 15 yaş büyük karısına yazıyor bence sen de öyle bir büyü yap da @Thequeer ve @Yiğitt i uyarla

Orijinalinde gay olan bizimkinden erkek
Asker olmak istiyor kaslıydı falan.

Aslında tanıtım biraz hosuma gitmişti ama çağatayı görünce ve vatanım sensinin rakibi olunca antisi oldum

Bizden önce seni uyarlaması lazım bebeğim, gizliliğin ortaya çıksın

Dizi hakkında yorum bile yapma gereği duymuyorum rezalet ötesi...

Bizden önce seni uyarlaması lazım bebeğim, gizliliğin ortaya çıksın

Dizi hakkında yorum bile yapma gereği duymuyorum rezalet ötesi...
bizi ortaya çıkarmaya 1000 tane hogathanın büyüsü bile yetmez

Aslında tanıtım biraz hosuma gitmişti ama çağatayı görünce ve vatanım sensinin rakibi olunca antisi oldum
bence sen filizin kardeşlerini seversin eee artık yaşlandın iyice genç parlak seversin orta yaşlı kadınlar gibi