Derin daha güzel ayrıca Deniz çok kibirli bir kız işi gücü alay edip takılmak Derin dışında kızların hepsi alay etti ama Derin hepsinden doğal birde onu seven tek kişi aslında![]()
Derin daha güzel ayrıca Deniz çok kibirli bir kız işi gücü alay edip takılmak Derin dışında kızların hepsi alay etti ama Derin hepsinden doğal birde onu seven tek kişi aslında![]()
Deniz ukalaca bakıyor kendini beğenmişin teki zuppe arsız kızDerin çok sıradan Deniz daha albenili![]()
O kız çok zuppe ArsızAynen öyleee bu konuda denizi yalnız bırakıyoruz dostum
Deniz ukalaca bakıyor kendini beğenmişin teki zuppe arsız kızbin deniz bir Derin etmez Deniz bakışlarıyla çekici ama Derin doğalligiyla Denizi bitirir
![]()
Kızın bakışı ukalaca çok uyuzHelal dostum iyi saydırdın kıza aynen öyle valla
Kızın bakışı ukalaca çok uyuz![]()
Kızın bakışı çok sinir bozuyorAynen valla izlemeye katlanamıyorum ben lütfen çıkarsınlar şu kızı yahu
Kızın bakışı çok sinir bozuyor![]()
Aslında bunu çabuk diyecekti geç söyledi ya kız yüz buluyor etrafındaki herkesi oyuncağı sanıyor şımarık kızAynen ohh Rahmetin tepkisi süperdi valla iyi dedi kıza
Aslında bunu çabuk diyecekti geç söyledi ya kız yüz buluyor etrafındaki herkesi oyuncağı sanıyor şımarık kız![]()
İkisini topla bir Müjde etmez hemen unuttunAyy o mıymıntı Derin neye yarıyor Deniz ilerleyen bölümlerde şeker bir kız olacak![]()
Bizim hikayedeki Deniz out Avludaki Deniz inReklam arası ve Avludayız![]()
Müjde ile kıyaslarsak eline su dönemezler.İkisini topla bir Müjde etmez hemen unuttun![]()
![]()