Saçlarımı yeniledim![]()
Saçlarımı yeniledim![]()
BenziyorAynen geliyor o sahneee @turkuazz hikmet deniz gibi değilmi ya saçlarını görünce denizi izlemiş gibi oluyorum
![]()
Yok yanları kısalttım üstler bonus Amerikan traşıHadii canımm sıfıramı vurdurdun yosamm
Yok yanları kısalttım üstler bonus Amerikan traşı![]()
Üff görmeden nerden biliyorsun çok güzel olduIyy sende güzel durmaz niye yaptın yahu müsait zamanda resim at bakım bi
![]()
Üff görmeden nerden biliyorsun çok güzel oldu![]()
Atarım yarın akşam ya da geceNe bilim hayal ettimde şöyle bir bonus ya saçın güzel durmaz diye geldi gözümün önüne neyse görünce daha net yorum yaparım tabii gösterirsen
![]()
Atarım yarın akşam ya da gece![]()
Filiz öğrendi Hikmeti canına okuyacakTamamdır bekliyorum
Üff şu FOX un reklamlar niye bu kadar çok bi bitmedi![]()
Filiz öğrendi Hikmeti canına okuyacak![]()
Deniz ile Rahmet sevgili olacaklarhe geliyor sahnee bu arada senin uyuz adaşın çıktı ayy sinir ediyor beni ya çıkarsınlar şu kızı sen denizi alsınlar diziye
![]()
Derini terk edip Denizi seçerse çok çok salaklık yaparDeniz ile Rahmet sevgili olacaklar![]()
Deniz ile Rahmet sevgili olacaklar![]()
Ayy o mıymıntı Derin neye yarıyor Deniz ilerleyen bölümlerde şeker bir kız olacakDerini terk edip Denizi seçerse çok çok salaklık yapar![]()
Derin daha güzel ayrıca Deniz çok kibirli bir kız işi gücü alay edip takılmak Derin dışında kızların hepsi alay etti ama Derin hepsinden doğal birde onu seven tek kişi aslındaAyy o mıymıntı Derin neye yarıyor Deniz ilerleyen bölümlerde şeker bir kız olacak![]()
Ayy o mıymıntı Derin neye yarıyor Deniz ilerleyen bölümlerde şeker bir kız olacak![]()
Derin çok sıradan Deniz daha albeniliDerin daha güzel ayrıca Deniz çok kibirli bir kız işi gücü alay edip takılmak Derin dışında kızların hepsi alay etti ama Derin hepsinden doğal birde onu seven tek kişi aslında![]()