Bizim Hikaye - 39. Bölüm Yorumları

Yaa ben izleyemedim evde değildim nasıldı bölüm :D
Harika bir bölümdü :D aşağıyı okuma spoi yeme :A Ekrandan gözlerimi ayıramıyorum şu yeni 2 bölümdür :D @xBUGRAx

bugünki bölüme gelince.
Hikmet geçen hafta Çiçeğe sorular sorunca Zeynep'in bebeğinin başkasından olduğundan şüphelenmiştim. @xBUGRAx @serhatt @denizz19 Hikmet'e yine laf sayabilirsiniz. Saftirik kızın tuzağına düşecek :A Zeynep fena çıktı.

Evet, cam kırma sahnesinden anladık Barış. Tabiki seviyor Filiz'i ama ona çok zararı dokundu. Uzak dursun. Avukatı sevdim. Filiz'in derdine derman olsun.

Boncuk meselesi güzel renk kattı bölüme.
Ay Deniz kötü oyun oynadı Rahmet'e.
Filiz'in kardeşleri babalarıyla dönü ce çok üzüldüm Filiz'e o sahnede.

Dolu dolu bir bölüm izledik :D

Harika bir bölümdü :D aşağıyı okuma spoi yeme :A Ekrandan gözlerimi ayıramıyorum şu yeni 2 bölümdür :D @xBUGRAx

bugünki bölüme gelince.
Hikmet geçen hafta Çiçeğe sorular sorunca Zeynep'in bebeğinin başkasından olduğundan şuphelenmiştim. @xBUGRAx @serhatt @denizz19 Hikmet'e yine laf sayabilirsiniz. Saftirik kızım tuzağına düşecek :A Zeynep fena çıktı.

Evet, cam kırma sahnesinden anladık Barış. Tabiki seviyor Filiz'i ama ona çok zararı dokundu. Uzak dursun. Avukatı sevdim. Filiz'in derdine derman olsun.

Filiz'in kardeşleri babalarıyla dönümce çok üzüldüm Filiz'e o sahnede.

okumadım tmm :A

bugünki bölüme gelince.
Hikmet geçen hafta Çiçeğe sorular sorunca Zeynep'in bebeğinin başkasından olduğundan şüphelenmiştim. @xBUGRAx @serhatt @denizz19 Hikmet'e yine laf sayabilirsiniz. Saftirik kızın tuzağına düşecek :A Zeynep fena çıktı.

Filiz'in kardeşleri babalarıyla dönü ce çok üzüldüm Filiz'e o sahnede.

Geçen sezonun son bölümleri kötüydü iyi toparladılar. :Z

Bölümü yeni bitirdim de eski zevki alamıyorum nedense. Şeyma reis yok, bizim çocuklar hala zengin yerlerinde, Barış yok, Fikri yok desek yeridir. Şükran vardı o yok. :( Gözlerim eskileri arıyor.

Arabayla bizimkileri gözleyen Barış çıktı beklenen üzere, ne çıkacak bu işten merak ediyorum. Barış niye böyle davranıyor?

Dizinin yeni rengi Çiçek kesinlikle, baya güldürüyor. Cemil'e iyi laf soktu, Cemil delirdi. Baya güldüm o sahnede. :D Boncukçunun bunları kazıklaması da güldürdü, Çiçek delirdi o an. 😱 :F

Hikmet de o sevimsiz kız da çok itici. Bunların meselesi hiç ilgimi çekmiyor. :T: