Etiket nerde @Yiğitt ?zor buldum konuyu:S
Ay bu ne be bitmedi özet @denizz19 Televizyondan izleme fırsatım var ama @xBUGRAx nın kanali sanki özellikle geç yayınlıyor? Ya da benmi öyle sanıyorum. Eskiden daha erkendi sanki?
Neyse
@serhatt @vadikızı @turkuazz @batuhankaralar @xemrexxx ve izleyenler. Konu burda
Şuan çöp sahnesi var![]()
Hadi ya :S Valla sinir oldumYok ya herkes 21.00'e kadar özet veriyor.![]()
Hadi ya :S Valla sinir oldum
Atv avrupa ve Trt 1 tr yayını gibi olduğu için bana hep erken gibi gelirdi. Neyse haftaya daha geç gelirim Tv başına
sanki geçen hafta geç bitti birde![]()
Elenirsende sen gönüllerin birincisisin. Ms'deki En iyi yönetici ödülünü sen almalısın. @denizz19 anca her hafta final şarkımla gelecem desinHaha.Zaten MS finali ve Bizim Hikaye denk geldi iyi oldu reklam.
![]()
Sus kız yolarım seni .ssElenirsende sen gönüllerin birincisisin. Ms'deki En iyi yönetici ödülünü sen almalısın. @denizz19 anca her hafta final şarkımla gelecem desin![]()
Telefondan açtım, yoksa yollardım bildirim. Sağ olasın, uğraştırmadın beni.Etiket nerde @Yiğitt ?zor buldum konuyu:S
Ay bu ne be bitmedi özet @denizz19 Televizyondan izleme fırsatım var ama @xBUGRAx nın kanali sanki özellikle geç yayınlıyor? Ya da benmi öyle sanıyorum. Eskiden daha erkendi sanki?
Neyse
@serhatt @vadikızı @turkuazz @batuhankaralar @xemrexxx ve izleyenler. Konu burda
Şuan çöp sahnesi var![]()
Bende telefondan açıyorum hepTelefondan açtım, yoksa yollardım bildirim. Sağ olasın, uğraştırmadın beni.![]()
![]()
Tam başladı bukezde televizyon beni sinir ediyor 😡 en iyisi yine mobilden rahatça izlemek olacakBölüm şahane gidiyor.
Senin de hiçbir işin düz gitmiyor.Tam başladı bukezde televizyon beni sinir ediyor 😡 en iyisi yine mobilden rahatça izlemek olacak![]()