Bizim Hayatımız Kaçış Yok Filmi Part 1 Mezardan Uyanış ::

cookies

Tecrübeli Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
19,180
Puanı
1,060
>Bizim Hayatımız Kaçış Yok :
Alperin Ağzından ::
Gözlerimi açtığımda mezardaydım Nasıl yani benölmedimki yaşıyorum heyyy ! diye düşünürken üstümdeki tahtayı biri kaldırdı sonrazorda olsa ayağa kalktım ve mezardan çıktım.Çıkınca 2 çift göz beni karşıladı biri@EnveR diğeride Ben cadıyım diye etrafta dolaşan @xemrexxx di. @EnveR bana sarıldı''Kankam benim sen ölmüştün. @xemrexxx seni kurtardı meger gerçekten büyücüymüş'' dedi ağlayarak.
Ben bu sözlerden sonra @EnveR i ittim.'' Nasıl yani ?; Ne demek bu şimdi ben zombimiyim ?'' dedim bağırarak
''Sayılır yani tam olarak zombi değilsin @xemrexxx seni yeniden canlandıracak büyüyübuldu ve canlandın dedi.
''Peki Mustafa ?O nerede ?Odamı öldü yoksa'' dedim bağırarak.
''Evet abi oda öldü''.
''Daha erkek bilem olmamıştı bee @xemrexxx büyücümüsün cadımısın nesinbeni kurtardığın için teşekkürler ama Selinimi ve Mustafayıda kurtar biran önce.
'' Ama efendim..''
@EnveR : Sus kankam ne dediyse onu yapacaksın bende sana paranı fazlasıyla vereceğim.
@xemrexxx : Para varsa sorun yok o zaman hemenonların mezarlarına gidip kurtaralım onları çünkü iksir bitmek üzere.
Ben ''Onlar nereye gömülü@EnveR ?''
@EnveR : ''Hemen yanına gömdüler''. dedi yanımdaki mezarlığı göstererek.
Ben ''Hadi ; @xemrexxxbaşla su büyüyede ayılsınlar'' @xemrexxx : '' askiojıhkghhkjdfhjgyugeugugruhyueydhdjf''
Alper; ''Ne diyor lan bu küfür müfür etmiyor dimi''
@EnveR : Hayır; kanka büyüyü söylüyor
''Haaa; anladım aferin @xemrexxx ''
5-10 dk geçtikten sonrabüyük bir patlama oldu ve Mustafa canlandı... ; Mustafa; Noluyoruz lan ?Nerdeyim ben ?
Ben; Bişey oldugu yok ölmüştün dirildin o kadar
Mustafa: Neeeeeğğğyyyyyyy imdatttttt imdattt diye kendini yerden yere attı.Sonra hemen yanındaki mezardan bir kadın çıktı çok çekiciydi ablası falanmıydı acaba
Mustafa o kadını görünce; Anneeeeee diye kadının yanına koştu ve sarıldı.Vayy demek annesiydi; bu seksi kadın.Anlamıyorum ki bu kadar seksi kadından bu çirkin çocuk nasıl çıkmış.Bu arada Selin mezardançıkmıyordu @xemrexxx in yanına gittim ;''Cadı neden çıkmıyor Selinim mezardan ??''
@xemrexxx : Yaşamak istemiyormuş ruhuyla iletişim kurdum orda keyfi yerindeymiş
Ben ; ''Ne demek ya'' diye @xemrexxx saldırdım @EnveR bizi zor ayırdı.
Sonra Mustafanın annesi yanıma yaklaştı ''Demek bizi oradan kurtaran sizsiniz ben @Çiğdem- '' Oyyy dilini yerim senin diye düşünürken elini nazikçe öptüm keşke dudağınıda öpebilsem diye düşünmeden edemedim
''Bende Alper oğlunuzun arkadaşıyım''
@Çiğdem- : Oğlum bu kadar yakışıklı arkadaşlarının olduğunu neden bana söylemedin ?
Mustafa : Yakışıklımı anne azma hemen
Yazarın Ağzından ::Bu sırada mezardan Selin çıkar ama Alper Selini görmez çünkü Selin mezardan çıkarken Alper ve @Çiğdem- mezarlığın derinliklerine doğru yürüyüşe çıkmışlardı .
Mustafanın Ağzından ::
Selini görür görmez ona koştum ve sarıldım oda bana sarıldı; sonraysa beni dudağımdan sertce öptü bende karşılık verdim sonra birbirimizi soymaya başladık.....@Çiğdem- in ağzından
;''Alperciğim daha başka neler yapıyorsun ?''
Alper : ''Başka bişey yapmıyorumki işte bi ara Mustafayla kız kavgası yapmıştık falan''.
''Demek öyle kız sana gelmediği için aptalmış o zaman dedim'' Alpere dahada yaklaşarak sonra Alper beni öpmeye başladı bende kendimi ona bıraktım....

Yazarın Ağzından ::
Herkes mutlu mesutken birden bire hava soğumaya başlar ve mezarlığın üstünde bir adam görüntüsü gözükür ''Ben Can.Siz ne yaptığınız sanıyorsunuz Siz doğayı bozdunuz ölüler canlanamaz ama canlandınız bunu çok fena ödeyeceksiniz..'' der

Son düzenleme:
@cookies vampir sırlarına devam etsene sen

Karışık geldi
Devam etcem bagırma hemen ama şu aralar değil çünkü cep telefonum tamirde ha diyceksin bunu nasıl yazdın diye biraz sonra babam gelcek ve yorumlara bakamayacagım vampir sırları bundan daha önemli konumda oldugu için ve her yorum bnm için önemli oldugu için biraz zamanı var

Ya kusura bakma ama bunu beğenmedim vampir sırlarına devam et o iyi

Ama bu olmamış...Ayrıca eleştrilere açık olman lazım

Ya kusura bakma ama bunu beğenmedim vampir sırlarına devam et o iyi

Ama bu olmamış...Ayrıca eleştrilere açık olman lazım
Yok canım haklısın zaten ona devam ediyorum bi sonraki bölümü baya uzun olacak

Senin senaryolar mı var?Cookies beni konuya ekliyor ondan bakıyorum ama sen eklemedin galiba beni
O eklemiyor seni galiba

Benim senaryolarıma hiç bakmıyorsun
Sen bunu okudunmu peki

Not : Bizim hayatımız kaçış yok filmi 4. defa düzenlenmiştir duyurulur....

Kaç part olacak bu film ?

Bomba'ya bakıyordun ya hatırlamıyor musun şimdi devam eden İsimsiz Kahramanlar var sezon arasında olan Bomba ve Seyran var
Evet bakıyordum.Ben normalde senaryolar bölümüne bakmıyorum beni etiketleyenler olursa bakıyorum.Sen beni ilk bölümler etiketlemiştin ben de okumuştum ama daha sonradan onuya eklememiştin.Bombayı hatırlıyorum ya