Gaddar seni çocuk bundan sonra ağzını açmaz diyim bençocuğada yazıkk ama sıkıntısını anlatıyor bende oklava gösteriyorum nasıl annelikse bu artık hahah
Gaddar seni çocuk bundan sonra ağzını açmaz diyim bençocuğada yazıkk ama sıkıntısını anlatıyor bende oklava gösteriyorum nasıl annelikse bu artık hahah
birşeyi yok bence ilgi çekmek için yapıyor onunla ilgilenmemiz için 🙂🙂
10
Ben demiştim ama siz döverim dediniz çocukcagızıbirşeyi yok bence ilgi çekmek için yapıyor onunla ilgilenmemiz için 🙂🙂
Teşekkürler Bazen unutuyorum koymayı ama boşver aklıma yazıyorum ben10 ama anket yok
Sağol10
Ben demiştim ama siz döverim dediniz çocukcagızı
Kötü rolle gelmiyim ben diziye ona göre ha.Mustafaya bakıcılık falan yapıyım ben onu erkek falan yaptırırımTeşekkürler Bazen unutuyorum koymayı ama boşver aklıma yazıyorum ben
Sağol
bunu diziye sokma @kvp-medya çocuğumuzun yanına yaklaşmasın hahahKötü rolle gelmiyim ben diziye ona göre ha.Mustafaya bakıcılık falan yapıyım ben onu erkek falan yaptırırım
Neden ya 14 yaşına gelmiş çocuk karı kız görsünde gönlü açılsınbunu diziye sokma @kvp-medya çocuğumuzun yanına yaklaşmasın hahah
hayırr çocuk o daha ayrıca evlenene kadar koruyucak namusunu dişi sinek bile yakınlaşamaz yanına ben daha ölmedimNeden ya 14 yaşına gelmiş çocuk karı kız görsünde gönlü açılsın
SağolOkudum bende
Güzel olmuş Mustafa ergenliğe bağlamış
Olurmu öyle kızmı bu namusunu koruyacak ? Ben ona ne sekreterler ne masörler bulacagımhayırr çocuk o daha ayrıca evlenene kadar koruyucak namusunu dişi sinek bile yakınlaşamaz yanına ben daha ölmedim
aa bunun kızı erkeği yok kimse yaklaşamaz benim oğluşumun yanına izin vermemOlurmu öyle kızmı bu namusunu koruyacak ? Ben ona ne sekreterler ne masörler bulacagım
Allah seni bildiği gibi yapsın çabuk sil benim adımı ordan.Ben Mustafanın abisi gibi bi rol istiyorum daha erkek olacaktııııı@cookies Mustafa'yı sevmeyen birisini oynayacak yani Mustafa'ya zarar verebilir
aa bunun kızı erkeği yok kimse yaklaşamaz benim oğluşumun yanına izin vermem
oFF OF zaten Mustafamaaa zarar verecekmisim ben daha erkek yaptıracaktım onu merak etme erkeklerle olmayacaktıaa bunun kızı erkeği yok kimse yaklaşamaz benim oğluşumun yanına izin vermem