Gaddar seniçocuğada yazıkk ama sıkıntısını anlatıyor bende oklava gösteriyorum nasıl annelikse bu artık hahah![]()
Gaddar seniçocuğada yazıkk ama sıkıntısını anlatıyor bende oklava gösteriyorum nasıl annelikse bu artık hahah![]()
birşeyi yok bence ilgi çekmek için yapıyor onunla ilgilenmemiz için 🙂🙂
10
Ben demiştim ama siz döverim dediniz çocukcagızıbirşeyi yok bence ilgi çekmek için yapıyor onunla ilgilenmemiz için 🙂🙂
Teşekkürler10 ama anket yok![]()
Sağol10
Ben demiştim ama siz döverim dediniz çocukcagızı![]()
Kötü rolle gelmiyim ben diziye ona göre ha.Mustafaya bakıcılık falan yapıyım ben onu erkek falan yaptırırımTeşekkürlerBazen unutuyorum koymayı ama boşver aklıma yazıyorum ben
Sağol![]()
bunu diziye sokma @kvp-medya çocuğumuzun yanına yaklaşmasın hahahKötü rolle gelmiyim ben diziye ona göre ha.Mustafaya bakıcılık falan yapıyım ben onu erkek falan yaptırırım![]()
Neden ya 14 yaşına gelmiş çocuk karı kız görsünde gönlü açılsınbunu diziye sokma @kvp-medya çocuğumuzun yanına yaklaşmasın hahah![]()
hayırr çocuk o daha ayrıca evlenene kadar koruyucak namusunu dişi sinek bile yakınlaşamaz yanına ben daha ölmedimNeden ya 14 yaşına gelmiş çocuk karı kız görsünde gönlü açılsın![]()
SağolOkudum bende
Güzel olmuşMustafa ergenliğe bağlamış
![]()
Olurmu öyle kızmı bu namusunu koruyacak ? Ben ona ne sekreterler ne masörler bulacagımhayırr çocuk o daha ayrıca evlenene kadar koruyucak namusunu dişi sinek bile yakınlaşamaz yanına ben daha ölmedim![]()
aa bunun kızı erkeği yok kimse yaklaşamaz benim oğluşumun yanına izin vermemOlurmu öyle kızmı bu namusunu koruyacak ? Ben ona ne sekreterler ne masörler bulacagım![]()
Allah seni bildiği gibi yapsın çabuk sil benim adımı ordan.Ben Mustafanın abisi gibi bi rol istiyorum daha erkek olacaktııııı@cookies Mustafa'yı sevmeyen birisini oynayacak yani Mustafa'ya zarar verebilir![]()
aa bunun kızı erkeği yok kimse yaklaşamaz benim oğluşumun yanına izin vermem![]()
oFF OF zaten Mustafamaaa zarar verecekmisim ben daha erkek yaptıracaktım onu merak etme erkeklerle olmayacaktıaa bunun kızı erkeği yok kimse yaklaşamaz benim oğluşumun yanına izin vermem![]()