Sana bulurum ona buna bulurumda kendime bulamam gibi 🙁
Sana bulurum ona buna bulurumda kendime bulamam gibi 🙁
@Çiğdem- den dolayımı bulursun bence ama Çiğdem seni o kızla yakalarsa oklavalalar eskitir size Oğluna bul bi sekreter bak yaşıda geldi çocugunSana bulurum ona buna bulurumda kendime bulamam gibi 🙁
@kvp-medya oğlumuzuda @cookies oynasın ben ona gül gibi sekreterler buluveriyim🙂 yok bea Çiğdemden korkum yok talihsizim diyelim@Çiğdem- den dolayımı bulursun bence ama Çiğdem seni o kızla yakalarsa oklavalalar eskitir size Oğluna bul bi sekreter bak yaşıda geldi çocugun
Sizin oğlunuz Mustafa ama Keşke ben oynasaydım ama bende dayısı olcam insallah ona ben bulacagım sekreterler kızlar falan @kvp-medya Ne demek @Çiğdem- den korkun yok ya aa Çiğdem senin biricik karın benimde ablam olacak insallah yani ben Çiğdemin kardeşi olarak dahil olmak istiyorum Mustafayı ben erkek yaptıracağım Allah izin verirse@kvp-medya oğlumuzuda @cookies oynasın ben ona gül gibi sekreterler buluveriyim🙂 yok bea Çiğdemden korkum yok talihsizim diyelim
Başımıza taşlar yağacak erkek adamsın erkekten yana olsana Çiğdem diye tutturuyon sen dayı olarak bi güzellik yaparsın koç yiğenine 😉Sizin oğlunuz Mustafa ama Keşke ben oynasaydım ama bende dayısı olcam insallah ona ben bulacagım sekreterler kızlar falan @kvp-medya Ne demek @Çiğdem- den korkun yok ya aa Çiğdem senin biricik karın benimde ablam olacak insallah yani ben Çiğdemin kardeşi olarak dahil olmak istiyorum Mustafayı ben erkek yaptıracağım Allah izin verirse
NEDENNN O rol ne peki ? dadı falanmı@cookies dayı falan olmayacaksın başka bir rol yazdım sana
Zaten dayı olmayacakmışımBaşımıza taşlar yağacak erkek adamsın erkekten yana olsana Çiğdem diye tutturuyon sen dayı olarak bi güzellik yaparsın koç yiğenine 😉
5.bölümde görürsünNEDENNN O rol ne peki ? dadı falanmı
Zaten dayı olmayacakmışım
Başımıza taşlar yağacak erkek adamsın erkekten yana olsana Çiğdem diye tutturuyon sen dayı olarak bi güzellik yaparsın koç yiğenine 😉
yokk sekreter kız falann benim oğlum evlenene kadar namusunu koruyacak yaklaşanı oklavayla kovalarım vlla eniside kapıya atarım bir haltlar karıştırırsa hahahSizin oğlunuz Mustafa ama Keşke ben oynasaydım ama bende dayısı olcam insallah ona ben bulacagım sekreterler kızlar falan @kvp-medya Ne demek @Çiğdem- den korkun yok ya aa Çiğdem senin biricik karın benimde ablam olacak insallah yani ben Çiğdemin kardeşi olarak dahil olmak istiyorum Mustafayı ben erkek yaptıracağım Allah izin verirse
tamam bekliyorum5.bölümde görürsün
İyide sekreter kız oğluna gitmese kocana gidiyoryokk sekreter kız falann benim oğlum evlenene kadar namusunu koruyacak yaklaşanı oklavayla kovalarım vlla eniside kapıya atarım bir haltlar karıştırırsa hahah
onun için diyorum onuda kapıya atarım haltlar karıştırırsa diye ikisinede kız falan yok gebertirim vllatamam bekliyorum
İyide sekreter kız oğluna gitmese kocana gidiyor
Evet bencede kendi namusu olmasadas başlarının namusuna dil uzatmamamlı benim oğlum tirbiyesiz olmamalıyokk sekreter kız falann benim oğlum evlenene kadar namusunu koruyacak yaklaşanı oklavayla kovalarım vlla eniside kapıya atarım bir haltlar karıştırırsa hahah
aaa ben bilmem bir sorun varsa kesin babalar suçludurEvet bencede kendi namusu olmasadas başlarının namusuna dil uzatmamamlı benim oğlum tirbiyesiz olmamalı
Benim suçum ne beaa ben ne yaptım gene
Hayır en son babalar duyar her zaman anneler suçluudur yardım ve yataklıktanaaa ben bilmem bir sorun varsa kesin babalar suçludur