Ahh ah çocukla ilgilenmiyonuz zaten @Çiğdem- le cocuk bu numarayla ilginizi çekmek istemiş napsın yani? Sizde bırakın o işleri falan be Yoksa Mustafanız uyuşturucuya falanda başlar 😉Numaraysa bir tokatda benden yer
aa ne uyuşturucu vlla benden oklavayı @gözlemciden tolatı yer örnek anne babayız bizAhh ah çocukla ilgilenmiyonuz zaten @Çiğdem- le cocuk bu numarayla ilginizi çekmek istemiş napsın yani? Sizde bırakın o işleri falan be Yoksa Mustafanız uyuşturucuya falanda başlar 😉
Yok daha neler 😱😱Ahh ah çocukla ilgilenmiyonuz zaten @Çiğdem- le cocuk bu numarayla ilginizi çekmek istemiş napsın yani? Sizde bırakın o işleri falan be Yoksa Mustafanız uyuşturucuya falanda başlar 😉
Evet bir tokat yetmezse beşkardeşler gelir o da işe yaramazsa tekmeyi vururum kıçınaaa ne uyuşturucu vlla benden oklavayı @gözlemciden tolatı yer örnek anne babayız biz
Hiçte örnek değilsiniz bence biraz ilgilenin çocugunuzla madem yaptınız çocukcagızı evde tek başına bile bırakıyorsunuz Garibimmmmmmmmm Mustafammmmaa ne uyuşturucu vlla benden oklavayı @gözlemciden tolatı yer örnek anne babayız biz
Örnek aile döven ailemidir sayın ebeveynlerYok daha neler 😱😱
Evet bir tokat yetmezse beşkardeşler gelir o da işe yaramazsa tekmeyi vururum kıçına
Aaa Bundan iyisini bulsunda göreyim Mustafam her anne baba evden atar çocuğu tımarhaneye kapar yada bakıcı tutar bak biz en doğal olarak yanındayız onun değil mi @Çiğdem-Hiçte örnek değilsiniz bence biraz ilgilenin çocugunuzla madem yaptınız çocukcagızı evde tek başına bile bırakıyorsunuz Garibimmmmmmmmm Mustafammmm
Örnek aile döven ailemidir sayın ebeveynler
benım sucum yok vlla hep @gözlemci yüzündne oluyor bunlarHiçte örnek değilsiniz bence biraz ilgilenin çocugunuzla madem yaptınız çocukcagızı evde tek başına bile bırakıyorsunuz Garibimmmmmmmmm Mustafammmm
Örnek aile döven ailemidir sayın ebeveynler
Deme öyle @kvp-medya ben Mustafanın dayısı olarak falan dahil olayım diziye 5. bölümdede ben ilgileniyim çocukcagızlaAaa Bundan iyisini bulsunda göreyim Mustafam her anne baba evden atar çocuğu tımarhaneye kapar yada bakıcı tutar bak biz en doğal olarak yanındayız onun değil mi @Çiğdem-
Çocukla ilgilenin ama yapmayın böyle o sizin çocugunuz benim değilbenım sucum yok vlla hep @gözlemci yüzündne oluyor bunlar
aa dayı falan dinlemem ben sen karışma bizim aile işimizeDeme öyle @kvp-medya ben Mustafanın dayısı olarak falan dahil olayım diziye 5. bölümdede ben ilgileniyim çocukcagızla
Çocukla ilgilenin ama yapmayın böyle o sizin çocugunuz benim değil
Aaa hemen bana yuvarla taşı ayıp vallaha ben çocuğa bir fiske bile vurmadımbenım sucum yok vlla hep @gözlemci yüzündne oluyor bunlar
Ya ne güzel @destere de gelir biz ilgileniriz onla ikimizde senin kardesin mustafanın dayısı oluruz güzel olur @kvp-medya naa dayı falan dinlemem ben sen karışma bizim aile işimize
Bana kalsa 7/24 onunlayımda hep @kvp-medya nın başının altından çıkıyor beni işe yolluyorYa ne güzel @destere de gelir biz ilgileniriz onla ikimizde senin kardesin mustafanın dayısı oluruz güzel olur
Önemli olan dövüp dövmemen değil ilgilen çocukla biraz
Çocuğu işe götür veya çocuğa sevgili bulda meşgul olsunlar biraz yada genel yerler var oralarada gidebilirBana kalsa 7/24 onunlayımda hep @kvp-medya nın başının altından çıkıyor beni işe yolluyor
İş en iyisiÇocuğu işe götür veya çocuğa sevgili bulda meşgul olsunlar biraz yada genel yerler var oralarada gidebilir
İştede eğlendir lo sekreterlerle falan
ne sekreteri daha eve almam vlla bunlarıİş en iyisi
Ben polisim nerde bulucaz sekreteri buldukta mustafa kaldıİştede eğlendir lo sekreterlerle falan
ne sekreteri daha eve almam vlla bunları
O zaman eğlendirin çocugu pampa ben ve @destere çoştururuz çocugune sekreteri daha eve almam vlla bunları
Sen bulursunBen polisim nerde bulucaz sekreteri buldukta mustafa kaldı