Bizim Hayatımız 2.Bölüm Fragmanı

aaa numara yaptığını anlarsam bu sefer gerçekten oklavayı yer kafasına :F
Yer zaten merak etme sen.Selim abisi çekmiş kendisi :) @Çiğdem-

Ahh ah çocukla ilgilenmiyonuz zaten @Çiğdem- le cocuk bu numarayla ilginizi çekmek istemiş napsın yani? Sizde bırakın o işleri falan be Yoksa Mustafanız uyuşturucuya falanda başlar 😉
Yok daha neler 😱😱

aa ne uyuşturucu vlla benden oklavayı @gözlemciden tolatı yer örnek anne babayız biz :F
Evet bir tokat yetmezse beşkardeşler gelir o da işe yaramazsa tekmeyi vururum kıçına :A

aa ne uyuşturucu vlla benden oklavayı @gözlemciden tolatı yer örnek anne babayız biz :F
Hiçte örnek değilsiniz bence biraz ilgilenin çocugunuzla madem yaptınız çocukcagızı evde tek başına bile bırakıyorsunuz :( Garibimmmmmmmmm Mustafammmm :ozur:

Yok daha neler 😱😱

Evet bir tokat yetmezse beşkardeşler gelir o da işe yaramazsa tekmeyi vururum kıçına :A
Örnek aile döven ailemidir sayın ebeveynler :(

Hiçte örnek değilsiniz bence biraz ilgilenin çocugunuzla madem yaptınız çocukcagızı evde tek başına bile bırakıyorsunuz :( Garibimmmmmmmmm Mustafammmm :ozur:

Örnek aile döven ailemidir sayın ebeveynler :(
Aaa Bundan iyisini bulsunda göreyim Mustafam her anne baba evden atar çocuğu tımarhaneye kapar yada bakıcı tutar bak biz en doğal olarak yanındayız onun :A değil mi @Çiğdem-

Aaa Bundan iyisini bulsunda göreyim Mustafam her anne baba evden atar çocuğu tımarhaneye kapar yada bakıcı tutar bak biz en doğal olarak yanındayız onun :A değil mi @Çiğdem-
Deme öyle @kvp-medya ben Mustafanın dayısı olarak falan dahil olayım diziye 5. bölümdede ben ilgileniyim çocukcagızla :)
benım sucum yok vlla hep @gözlemci yüzündne oluyor bunlar :kiki::kiki:
Çocukla ilgilenin ama yapmayın böyle o sizin çocugunuz benim değil :)

aa dayı falan dinlemem ben sen karışma bizim aile işimize :F
Ya ne güzel @destere de gelir biz ilgileniriz onla ikimizde senin kardesin mustafanın dayısı oluruz güzel olur :) @kvp-medya n
bence dayıları olmalıyız ilgileniriz biz onla :)

Aaa hemen bana yuvarla taşı ayıp vallaha :D ben çocuğa bir fiske bile vurmadım
Önemli olan dövüp dövmemen değil ilgilen çocukla biraz :)