Bizim Hayatımız 2.Bölüm Fragmanı

aaa numara yaptığını anlarsam bu sefer gerçekten oklavayı yer kafasına
Yer zaten merak etme sen.Selim abisi çekmiş kendisi
@Çiğdem-

Selim olamaz ya!!
Merakla bekliyorum

Ahh ah çocukla ilgilenmiyonuz zaten @Çiğdem- le cocuk bu numarayla ilginizi çekmek istemiş napsın yani? Sizde bırakın o işleri falan be Yoksa Mustafanız uyuşturucuya falanda başlar 😉
aa ne uyuşturucu vlla benden oklavayı @gözlemciden tolatı yer örnek anne babayız biz

Ahh ah çocukla ilgilenmiyonuz zaten @Çiğdem- le cocuk bu numarayla ilginizi çekmek istemiş napsın yani? Sizde bırakın o işleri falan be Yoksa Mustafanız uyuşturucuya falanda başlar 😉
Yok daha neler 😱😱

aa ne uyuşturucu vlla benden oklavayı @gözlemciden tolatı yer örnek anne babayız biz
Evet bir tokat yetmezse beşkardeşler gelir o da işe yaramazsa tekmeyi vururum kıçına

Hiçte örnek değilsiniz bence biraz ilgilenin çocugunuzla madem yaptınız çocukcagızı evde tek başına bile bırakıyorsunuz
Garibimmmmmmmmm Mustafammmm

Yok daha neler 😱😱

Evet bir tokat yetmezse beşkardeşler gelir o da işe yaramazsa tekmeyi vururum kıçına
Örnek aile döven ailemidir sayın ebeveynler

Hiçte örnek değilsiniz bence biraz ilgilenin çocugunuzla madem yaptınız çocukcagızı evde tek başına bile bırakıyorsunuz
Garibimmmmmmmmm Mustafammmm

Örnek aile döven ailemidir sayın ebeveynler
Aaa Bundan iyisini bulsunda göreyim Mustafam her anne baba evden atar çocuğu tımarhaneye kapar yada bakıcı tutar bak biz en doğal olarak yanındayız onun
değil mi @Çiğdem-

Aaa Bundan iyisini bulsunda göreyim Mustafam her anne baba evden atar çocuğu tımarhaneye kapar yada bakıcı tutar bak biz en doğal olarak yanındayız onun
değil mi @Çiğdem-
Deme öyle @kvp-medya ben Mustafanın dayısı olarak falan dahil olayım diziye 5. bölümdede ben ilgileniyim çocukcagızla

benım sucum yok vlla hep @gözlemci yüzündne oluyor bunlar
Çocukla ilgilenin ama yapmayın böyle o sizin çocugunuz benim değil

aa dayı falan dinlemem ben sen karışma bizim aile işimize
Ya ne güzel @destere de gelir biz ilgileniriz onla ikimizde senin kardesin mustafanın dayısı oluruz güzel olur
@kvp-medya n
bence dayıları olmalıyız ilgileniriz biz onla

Aaa hemen bana yuvarla taşı ayıp vallaha
ben çocuğa bir fiske bile vurmadım
Önemli olan dövüp dövmemen değil ilgilen çocukla biraz