hahahah cadi seni. ondanmi bana kufur et birilerine banlanirsin giremezsin diye care sundunaa yok cnm gelmemişgitte @destere tekrar gelsin ayoll çocuğu üzdün tekrar gitmiş forumdan gitte gelsin
hahahah cadi seni. ondanmi bana kufur et birilerine banlanirsin giremezsin diye care sundunaa yok cnm gelmemişgitte @destere tekrar gelsin ayoll çocuğu üzdün tekrar gitmiş forumdan gitte gelsin
hahaha ayy çarşamba akşamı senle konuştu perşembe akşamı tekrar forumdan kaybolduhahahah cadi seni. ondanmi bana kufur et birilerine banlanirsin giremezsin diye care sundun
evet hatta sen ozamam dedin senin yuzunden kacmaz insallah diyehahaha ayy çarşamba akşamı senle konuştu perşembe akşamı tekrar forumdan kayboldu
aaa burada göz önünde olmamasıda iyi aslında diğer bayan üyelere yanasıyor gerçi şuan ne haltlar yiyor allah blirevet hatta sen ozamam dedin senin yuzunden kacmaz insallah diye
Sen onu unut kiz. insan sevdigini ikidebir yanliz birakirmi
hahaha ayy çarşamba akşamı senle konuştu perşembe akşamı tekrar forumdan kayboldu
aaa burada göz önünde olmamasıda iyi aslında diğer bayan üyelere yanasıyor gerçi şuan ne haltlar yiyor allah blir
haha yani gecen @xemrexxx cilvelestiler deyince kiskanmismiydin yoksaaaa burada göz önünde olmamasıda iyi aslında diğer bayan üyelere yanasıyor gerçi şuan ne haltlar yiyor allah blir
hem de nası kıskanmış sinirden gidip ormanda ağaç kesmişhaha yani gecen @xemrexxx cilvelestiler deyince kiskanmismiydin yoksa
hem de nası kıskanmış sinirden gidip ormanda ağaç kesmiş
hahah kız bu yer cücesinin dedikodularına kanma demedimmi daha bu akşam ben sana benim hakkımda dediklerine itibar etmeyinhaha yani gecen @xemrexxx cilvelestiler deyince kiskanmismiydin yoksa
@faruk bile @Forumdash oldu ya da tam tersi ben doğruları söylerim anca sen sus hadsizhahah kız bu yer cücesinin dedikodularına kanma demedimmi daha bu akşam ben sana benim hakkımda dediklerine itibar etmeyin
kiz aktiv olan ucumuzuz yoksa baska bayanlarda var zaten. cigdem burda ikimize tas atiyorkız siz reelde telefond falan konuşmuyormusunuz nerde bu yine
forumda kaç tane bayan üye varda yanaşacak kız sen ben dosicimden
başka bayan üye varmı be forumda
kiz aktiv olan ucumuzuz yoksa baska bayanlarda var zaten. cigdem burda ikimize tas atiyor
onun gözunde selam diye yazismissan onuda baska anlamis. ask ve kiskanclik bu olsa gerek@Çiğdem- terbiyesizzz senii ablası yaşında insanız bee manyak seni
kiz aktiv olan ucumuzuz yoksa baska bayanlarda var zaten. cigdem burda ikimize tas atiyor
var tzira dizi kolik falan var ama benim demek istediğim şu ben forumda olmadan önce benim gibi forumda aktif olan bayan üyeleri araştırdım biraz hepsiyle @destere nin arası iyi @xemrexxx daha iyi bilir onlar gitmiş ben geldim şimdide benle arası iyi kısaca kızlar olarak bu sapıkta ne buluyoruz bilmiyorum ama son 5 yıldır forumun aktif bayan üyeleriyle hep destere anılmıs şimdide benle devam ediyor hahahakız siz reelde telefond falan konuşmuyormusunuz nerde bu yine
forumda kaç tane bayan üye varda yanaşacak kız sen ben dosicimden
başka bayan üye varmı be forumda
dişi sinek görse dilini dışarı çıkarıp yemeye kalkar @desterevar tzira dizi kolik falan var ama benim demek istediğim şu ben forumda olmadan önce benim gibi forumda aktif olan bayan üyeleri araştırdım biraz hepsiyle @destere nin arası iyi @xemrexxx daha iyi bilir onlar gitmiş ben geldim şimdide benle arası iyi kısaca kızlar olarak bu sapıkta ne buluyoruz bilmiyorum ama son 5 yıldır forumun aktif bayan üyeleriyle hep destere anılmıs şimdide benle devam ediyor hahaha
var tzira dizi kolik falan var ama benim demek istediğim şu ben forumda olmadan önce benim gibi forumda aktif olan bayan üyeleri araştırdım biraz hepsiyle @destere nin arası iyi @xemrexxx daha iyi bilir onlar gitmiş ben geldim şimdide benle arası iyi kısaca kızlar olarak bu sapıkta ne buluyoruz bilmiyorum ama son 5 yıldır forumun aktif bayan üyeleriyle hep destere anılmıs şimdide benle devam ediyor hahaha
onun gözunde selam diye yazismissan onuda baska anlamis. ask ve kiskanclik bu olsa gerek
arastirmis bide. harbi asik bu kiz.var tzira dizi kolik falan var ama benim demek istediğim şu ben forumda olmadan önce benim gibi forumda aktif olan bayan üyeleri araştırdım biraz hepsiyle @destere nin arası iyi @xemrexxx daha iyi bilir onlar gitmiş ben geldim şimdide benle arası iyi kısaca kızlar olarak bu sapıkta ne buluyoruz bilmiyorum ama son 5 yıldır forumun aktif bayan üyeleriyle hep destere anılmıs şimdide benle devam ediyor hahaha
@dosimosi kaçırdı çocuğu zaten bu gece dosimosiyi yolluyoruz forumdan destereye haber gönder yarın gelsin ayoll
arastirmis bide. harbi asik bu kiz.
zaten insan kiymetini bilenlere degilde kendisini uzenlere miknatis gibi cekilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?