Bizim Foruma Dair - 3.Bölüm | denizz19

İyi yorumların için çok teşekkürler:)

rica ederim gerçekten öylesin o yüzden dedim ben her zaman ben büyüğüm
abla dedi demedi takmam da saygıya önem veririm saygıyı gördüğüm zamanda
hem saygıyı gösteririm hemde sonuına kadar değer veririm sende onlardan birisin😉

@vadikızı Abla bu arada ben şakasını yaparım sadece birmkaç kere yapmıştım ama ben Denizi çok seviyorsun diye değil yarışmacısını sevdiğini biliyorum. :) Bu yüzdende programda denizin yorumunu almak istedim.

Birde neden beni sormadın demişsin çünkü 1.bölümde sormuştum seni ve bölümde adın geçti bir dahakine sorarım artık. :D

rica ederim gerçekten öylesin o yüzden dedim ben her zaman ben büyüğüm
abla dedi demedi takmam da saygıya önem veririm saygıyı gördüğüm zamanda
hem saygıyı gösteririm hemde sonuına kadar değer veririm sende onlardan birisin😉
Aramızda çok fazla yaş farkı olmadığından abla diye hitap etmiyorum ama şunu söyleyeyim çok iyi birisin:) forumda kimseye zararın yok çok iyi niyetli birisin:)

@vadikızı Abla bu arada ben şakasını yaparım sadece birmkaç kere yapmıştım ama ben Denizi çok seviyorsun diye değil yarışmacısını sevdiğini biliyorum. :) Bu yüzdende programda denizin yorumunu almak istedim.

Birde neden beni sormadın demişsin çünkü 1.bölümde sormuştum seni ve bölümde adın geçti bir dahakine sorarım artık. :D

Orhanım benim denize benim oyum sormana birşey demedim zaten iyiki sormuşsun
açıklayıcı bir cevap vermiş deniz de sizlerin bilmesi benim için çok önemli ben grçekten
haksızlık yapmıyorum :D

beni sormadın demiştim tamamen takılmak adın dedim zaten gülme smaili koydum
ablacım:D:D

Aramızda çok fazla yaş farkı olmadığından abla diye hitap etmiyorum ama şunu söyleyeyim çok iyi birisin:) forumda kimseye zararın yok çok iyi niyetli birisin:)

:D tşk ederim abla konusunda seni kast etmedim zaten genel anlamada
dedim abla demen hiç önemli değil ben karşısında bayan olduğunu unutulmasın
onu istiyorum forumdada sağolsunlar hiç bir saygsızlık görmedim 🙂

Çok güzel bir röpörtaj olmuş tabii berbat ötesi dizisini övmesi dışında. :A

Şaka bir yana benim hakkımdaki düşüncelerin için de teşekkür ederim. Beni cesaretlendirmede çok büyük emeğin oldu ve eski hallerimi geride bırakabildim. :X

Bu arada gelecek hafta @ozgur2113'e soru sorarken Aşkın Peşinden'in son bölümünü okumasını da söylersin. :A @MayısKralı

Senide konuk alıyım mı :X

Yakışır. :A

Aslında forumda neden izdivaç programı yapmıyoruz? (b) @Çiğdem- sen bunu yapabilirsin bence. :A
hahahah olabilir ama @Yiğitt gelince yapalım benim programımın favori adayı olur siz forum beyleri yiğite her hafta gelirsiniz oda sizi red eder :A :A :A

bu arada güzel eğlenceli sohbet olmuş güzel düşüncelerin içinde çok tşşk @denizz19 :bhr:

sanada tebrikler @MayısKralı bu sefer iyi kıvırdın bu işi vlla :A

hahahah olabilir ama @Yiğitt gelince yapalım benim programımın favori adayı olur siz forum beyleri yiğite her hafta gelirsiniz oda sizi red eder :A :A :A

bu arada güzel eğlenceli sohbet olmuş güzel düşüncelerin içinde çok tşşk @denizz19 :bhr:

sanada tebrikler @MayısKralı bu sefer iyi kıvırdın bu işi vlla :A

Hakikatten izdivaç tarzı bir program yap :F

Sağol stok yapıyorum sonrasında sezon finali yapar nisan mayısta döneriz nasipse :D