İyi yorumların için çok teşekkürlerdiyecektim unuttum ya denize bende katılıyorum az ve öz konuşuyorsun turkuazcım
özellikle kimseyi kırmayacak şekilde yapıyosun yorumlarını bunu çok seviyorum işte😉
İyi yorumların için çok teşekkürlerdiyecektim unuttum ya denize bende katılıyorum az ve öz konuşuyorsun turkuazcım
özellikle kimseyi kırmayacak şekilde yapıyosun yorumlarını bunu çok seviyorum işte😉
Onu bence @sokak sanati yapsın
İyi yorumların için çok teşekkürler![]()
Aramızda çok fazla yaş farkı olmadığından abla diye hitap etmiyorum ama şunu söyleyeyim çok iyi birisinrica ederim gerçekten öylesin o yüzden dedim ben her zaman ben büyüğüm
abla dedi demedi takmam da saygıya önem veririm saygıyı gördüğüm zamanda
hem saygıyı gösteririm hemde sonuına kadar değer veririm sende onlardan birisin😉
@vadikızı Abla bu arada ben şakasını yaparım sadece birmkaç kere yapmıştım ama ben Denizi çok seviyorsun diye değil yarışmacısını sevdiğini biliyorum.Bu yüzdende programda denizin yorumunu almak istedim.
Birde neden beni sormadın demişsin çünkü 1.bölümde sormuştum seni ve bölümde adın geçti bir dahakine sorarım artık.![]()
Aramızda çok fazla yaş farkı olmadığından abla diye hitap etmiyorum ama şunu söyleyeyim çok iyi birisinforumda kimseye zararın yok çok iyi niyetli birisin
![]()
Çok güzel bir röpörtaj olmuş tabii berbat ötesi dizisini övmesi dışında.
Şaka bir yana benim hakkımdaki düşüncelerin için de teşekkür ederim. Beni cesaretlendirmede çok büyük emeğin oldu ve eski hallerimi geride bırakabildim.
Bu arada gelecek hafta @ozgur2113'e soru sorarken Aşkın Peşinden'in son bölümünü okumasını da söylersin.@MayısKralı
hahahah olabilir ama @Yiğitt gelince yapalım benim programımın favori adayı olur siz forum beyleri yiğite her hafta gelirsiniz oda sizi red eder
hahahah olabilir ama @Yiğitt gelince yapalım benim programımın favori adayı olur siz forum beyleri yiğite her hafta gelirsiniz oda sizi red eder![]()
![]()
![]()
bu arada güzel eğlenceli sohbet olmuş güzel düşüncelerin içinde çok tşşk @denizz19
sanada tebrikler @MayısKralı bu sefer iyi kıvırdın bu işi vlla![]()
ben aslında 15 temmuzdan önce stok bölüm ayarladımda ama malesef 15 temmuza çarpıncaHakikatten izdivaç tarzı bir program yap
Sağol stok yapıyorum sonrasında sezon finali yapar nisan mayısta döneriz nasipse![]()
bekliyoruz bakalım sıramızı
önceki tüm sohbetlerim hep ilgi görmüştü yine görür sanırımstok yapayım![]()
Sen oylarını yollasan bak ben Nasıl Reyting getiriyorum sana ama işi bilmiyorsun