Biten En Kaliteli Dizi Hangisidir ?

Biten En Kaliteli Dizi Hangisidir ?

• Acı Hayat

Oy: 0 0.0%
  • Aliye

• Yemin

• Deli Yürek

• Doktorlar

• Eşref Saati

• Ruhsar

• Yalancı Yarim

• Yılan Hikayesi

• Türk Malı

• Kullanılan toplam oy
    27
  • Anket kapatılmış .
avrupa yakası ve kurtlar vadisi arasında kaldım ama avrupa yakası daha baskın karakterleri daha unutulmaz o yüzden avrupa yakası türkiyee 6 sne süren kaliteli 2. komedi yoktu heralde:D cennet mahallesi-doktorlar-türk malı-aşkı memnu da iyiydi:) yemin gibi az reyting alsa da iyi olanları var
eşref saatini anlamadım orada neden var acaBA:D
Türk Malı'mı? Hayatımda izlediğim en sıkıcı sitcom du diyebilirim, gercekten cok sacmaydı, nasıl izledin o diziyi? Nasıl katlandın o diziye? :)

açık ara kurtlar vadisi yanına yaklaşacak dizi yoktur

Bu koyduğum dizilerde belki tek türk malı efsane değildir diğerleri hepsi çok tutulmuş kaliteli yapım diyoruz :)

Bu koyduğum dizilerde belki tek türk malı efsane değildir diğerleri hepsi çok tutulmuş kaliteli yapım diyoruz :)

beyaz gelincikte kaliteliydi ordada erkan petekkaya vardı ama olgun şimşek muhteşemdi o diziyi eklemen lazımdı ..

- - - Ekleme - - -

doktorlarmı efsaneydi adanalımı efsaneydi yalancı yarimmi efsaneydi kendi izlediğin dizilere efsanemi diyorsun bunların hepsi bana göre çöp

o yüzden show tv doktorlardan yaz aylarında sürekli reyting kırıyor haklısın :D

reyting rekorları rekor dediğin 2 veya 3 reyting bumu rekor :))

birde fazla izlenmesi diziyi kaliteli yapmaz kalite için özgün senaryo çok iyi oyunculuklar ve muhteşem görüntü kalitesi lazım .. mesela bu diziler içinde özgün senaryoda ezel hepsine fark atar .. uyarlamada oyunculukta aşk-ı memnu diğerlerine toz yutturur .. avrupa yakası komedi dalında diğerlerinden 10 gömlek üstün ama hepsini burda çorbaya çevirmişsin aralarada doktorlar ve adanalı gibi cıvık yapımlar koymuşsun ..

adanalı o saydığın dizileri 5 le çarpıp 5000 bine böler dalga mı geçiyon adanalı tabiki büyük bi efsanedir

adanalı çocuk zekasına bile hitap etmeyen 0-7 yaş grubu bir konuya ve espriye sahipti beğenene saygımız var herkesin yaş grubu farklı tabi :))