Gerçi @sokak sanati Rachel'cim en altta olmalıydı da bugün çok fazla bulaşık yıkadığı için ona kıyak geçtim.Senin yaptığıın liste de fena olmamış bence
Yılansavar aldın mı yanına dikakt et sokmasın seni YılancığımGerçi @sokak sanati Rachel'cim en altta olmalıydı da bugün çok fazla bulaşık yıkadığı için ona kıyak geçtim.
Sen ile süper moderatörlerden biri yapın diyecem de uygunsuz kaçacak şimdi.Şeyi sen ile @Harunnn60 yapsın
Yılansavar aldın mı yanına dikakt et sokmasın seni Yılancığım
Sen ile süper moderatörlerden biri yapın diyecem de uygunsuz kaçacak şimdi.
Şeyi sen ile @Harunnn60 yapsın
Gerçi @sokak sanati Rachel'cim en altta olmalıydı da bugün çok fazla bulaşık yıkadığı için ona kıyak geçtim.
kız bu arada 15 temmuz da yapacağım darbede gebertilecekler listesi belli oldu @Yiğitt @Dosi @MasacRE- ve @eskici bunlar süresiz banlanacakYılansavar aldın mı yanına dikakt et sokmasın seni Yılancığım
Sende kendini fazla abartıyorsunHayatım bunun dazlak etine sokup kendimi kirletemem benimde bi yılan olarak kalitem varHem o işe yaramaz yılansavarlara inanmayın. Özellikle nicki 06 ile bitenlere
ıyy pis kaknem,beni pis oyunların alet etme
Rachel'cim yılan olsa içinden zehir değil deterjan çıkar kesin.Yılansavar aldın mı yanına dikakt et sokmasın seni Yılancığım
NEYE GÖRE BU SIRALAMAN
NEYE GÖRE BU SIRALAMANSarışın olan Harun gibiEn altta zevkten 5 köşe olmuş olan @serhatt ortadaki de sensin @xemrexxx@kerem @Harunnn60
Sende kendini fazla abartıyorsunElime aldım mı baltayı seni 5 parçaya böler 5 farklı hindiye yedirim
Kimi kastettiğimi anlamışsın. Hayret bu aralar olmayan beynin çalışıyor. 😱Buğra ve Yiğit okey. Harun senin zaten diğerleri cehenneme direk olsun
yanlız bizim forum seni en alta koymaya ne meraklıymış hepsi en alttaki serhattır dedi bence orta bölgene şundan tak da gir forumaıyy pis kaknem,beni pis oyunların alet etme
Kimi kastettiğimi anlamışsın. Hayret bu aralar olmayan beynin çalışıyor. 😱
HOŞTTTSen Alman olduğun için rahat takılırsın. Serhat zaten en altta olmak için 5 adım ileri atlar, gönüllü olur.
Çakma markalarda üzerine markanın amblemi konulunca kendini marka sanıyorHayatım benden bahsediyoruz. Ben bir markayım
16 binlik mesaj sayın ile bana diklenme)
Ne gereksiz yerdir şurası yaa @Yiğitt @eskici kamberler olarak duruyor şunları toplanın dövün ayollkız bu arada 15 temmuz da yapacağım darbede gebertilecekler listesi belli oldu @Yiğitt @Dosi @MasacRE- ve @eskici bunlar süresiz banlanacak100-1000 arası yazanlar çaylak üyeliğe düşürülecek kalanlara ise mesaj içeriklerine göre 4 ile 10 arası ceza point verilecek@mrt-06 @Çiğdem- @denizz19 @xBUGRAx @Aserat @MEnes @ozmoturk @vadikızı @cookies @Forumdash @Harunnn60Ekli dosyayı görüntüle 60097
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?