Biraz Doğru Eleştiri

iyi olan nerdeyse tabi onu alacaz peygamber efendimiz ne demiş ilim çinde bile olsa gidip alınız
şimdi burdaki asıl konu yani konuyla alakalı olarak konuşmamız lazım etki tepki meselesi admin
osmanlıyı hiç beğenmiyorum sevmiyorum yorumunu görünce bende böyle yazarım
ne demek sevmiyorum ya yobaz gözüyle bakıyor bazı arkadaşlar osmanlıya bizim osmanlıyla gurur duymamız lazım
iskoçlar olmayan tarihleriyle gurur duyup 5 oskarlık cesur yürek filmini yapıyolar bizim osmanlıyla ilgili söylediğimize bak

işte bizleri böle böle bu hale gitiriyolar böl-parçala-yönet taktiği
bizlerin birlik olması tüm ortadoğu birlik olsaydı müslümanlar birlik olsaydı batılı güçler ortadoğuyu kan gölüne çeviremezlerdi
asıl bu şekilde zararlı çıkan biz oluyoruz şuan da ortadoğunun bu karışık durumu bizi vurmuyor mu

ayrıca ne abartısı Allah aşkına %10 çok büyük bi rakam naptın sen
herkes aynı şekilde dinini yaşayamamış olsa da %99 müslümandır bu ülkede en az

Ben de senin gibi düşünüyordum @takas ama bizim okulda her sınıfta 2-3 ateist görünce fikrim değişti. %90 biraz abartı olabilir ama %95'dir bu sayı en az.

Benden daha iyi bilirsin tarih okuyorsun sonuçta 1.dünya savaşını Araplar sırtımızdan vurmadı mı cephelerde 1.dünya savaşında? İngilizler altın ve sömürge dediler halife malife dinlemediler sırtımızdan vurdular.

Bizim okulda da varya birde dilleri de papuç gibi hiçte utanmıyorlar

yok be kardeşim ne ateisti ya
özenti ergenler onlar ergenlikten çıkınca düzelirler onları %5 mi yaptın

bak bu klişeleşmiş bi bilgi oldu araplar sırtımızdan vurdu
tamam sattılar bizi ingilizlere ama bunu tüm araplardan sorumlu tutamayız ki başlarında ki hain ingilizlerle anlaştı bunu tüm arap toplumuna mal etmek biraz insafsızlık olur
hee araplar pis topluluktur düzgün olsalardı peygamber efendimiz oraya gönderilmezdi ama nolursa olsun batıya karşı birlik içinde olmak lazım
onlar içinde geçerli bu dediklerim gördüğün gibi yok oluyolar tek tek

Bizim okulda da varya birde dilleri de papuç gibi hiçte utanmıyorlar
Utanacak bişey değil kendi görüşü sonuçta günahı ona. Ama cidden çok konuşuyorlar ve insanların beynini sulandırıyorlar. Bizim okulda çocuğun teki 2-3 kızı ateist yaptı.

Utanacak bişey değil kendi görüşü sonuçta günahı ona. Ama cidden çok konuşuyorlar ve insanların beynini sulandırıyorlar. Bizim okulda çocuğun teki 2-3 kızı ateist yaptı.
bu varya tamamiyle özentilikten internette o tarz siteteler var bilirsiniz orda akıllarınca ateist oluyolar hadi lan ordan biri ayağına bassa Allaaahh diyeceksin çakal

büyüyünce düzelirler merak etmeyin

Batı da çok düzgün değil bugün haberlerde gördüm 9 yaşındaki müslüman çocuğu dövmüşler İsveç'te. Ben bu devlet işlerinde şuna inanıyorum her koyun kendi bacağından asılır. Yardım gerekiyorsa maddi manevi yaparsın ama abilik de yapılmaz kendimizi düzeltmeye bakmalıyız.

evet çok konuşuyorlar , aynı şekilde birkaç kişiyi ateist yaptılar gözümün önünde
, bence utanılacak birşey gidipte ''aaa ne iyi yapmışsınız diyecek'' halim yok ya

bu varya tamamiyle özentilikten internette o tarz siteteler var bilirsiniz orda akıllarınca ateist oluyolar hadi lan ordan biri ayağına bassa Allaaahh diyeceksin çakal

büyüyünce düzelirler merak etmeyin
Benim bi arkadaşım ateistti yaklaşık 2-3 ay önce başka meselelerden küstük hiç öyle sonradan düzelecek bi havası yok.
20.yüzyılın sonlarında 21.yüzyılın başlarında ateist ve deistlerin sayısı çoğaldı gittikçe çoğalacak gibi duruyor maalesef.

batının her tarafı pisliktir ama malesef ki bizim gençler kelimenin tam anlamıyla batı özentisi
birlik olmazsan parçalarlar her zaman kendi içimizde bile bölmeye çalışıyolar bizi türk kürt alevi vs. diye
onların stratejisi bölebildikleri kadar bölüp yönetmektir

evet çok konuşuyorlar , aynı şekilde birkaç kişiyi ateist yaptılar gözümün önünde
, bence utanılacak birşey gidipte ''aaa ne iyi yapmışsınız diyecek'' halim yok ya
Övünülecek bişey değil ama utanılacak bişey değil. Bizim dini görüşümüze göre günahı ona onun görüşüne göre günah diye bişey yok.

İslam birliği için ortam yok ki şuan daha peygamberin vefatından hemen sonra bile insanlar hilafet için savaş verdiyse 21. yy'da neler olur hiç tahmin edemiyorum

Övünülecek bişey değil ama utanılacak bişey değil. Bizim dini görüşümüze göre günahı ona onun görüşüne göre günah diye bişey yok.
ama bir insan göz göre yanlışa gitmesine dur demek lazım , karışmamak elde değil yani ama yinede birsey diyemiyor insan

düzelir düzelir mutlaka düzelecektir
ömrü hayatımda ilkokulda lisede üniversite de kulüpte oynadım o kadar arkadaşım var ama 1 Allah ın kulu görmedim ateist mateist falan filan

Batıya tamamen özenen insanlara ben de karşıyım. Herşeyin iyi yanını almak lazım zamani gençleri batının iyi yanını değil daha çok kötü yanlarını alıyorlar.

Birliklik bi olay yok Orta Doğunun tamamiyle birlik kurarsak zararlı biz çıkarız yine 1.dünya savaşındaki gibi. Orta Doğuyla birlik kurulacağına Türklerle birlik kurulsun.

benim çevrede de var ateistler aslındsa sanıldığından daha çok ateist/agnostik/deist vs ama çevre korkusundan açıklayamıyorlar

ama bir insan göz göre yanlışa gitmesine dur demek lazım , karışmamak elde değil yani ama yinede birsey diyemiyor insan
Biraz da suçlu biziz ateistler bile Kur'anı Kerim'i Türkçe okuyorlar çoğu müslüman okumuyor. Tartışmaya girmek için onlar kadar biligi olmalıyız ben şahsen o kadar bilgili değilim onlarla tartışmaya girecek kadar.