iyi olan nerdeyse tabi onu alacaz peygamber efendimiz ne demiş ilim çinde bile olsa gidip alınızHoşgörü olayına itirazı olan yoktur herhalde. Osmanlı'nın gurur duyduğumuz yanlarından biri şüphesiz.
Uyarlanabilecek pek bir tarafı yok devir farklı bir devir. Halifelik hayalleri kurmaya gerek yok. Biz kendi gelişimimize bakmalıyız bilimde teknikte ilerlemeye, ekonomiyi geliştirmeye bakmalıyız. Gerekirse tabii ki batı da örnek alınır. İyi olan şeyleri tabii ki alacaksın bunun özentilikle de bir alakası yok. İyi olan neredeyse onu alırsın. Zamanında batı da doğudan almış pek çok şeyi...
şimdi burdaki asıl konu yani konuyla alakalı olarak konuşmamız lazım etki tepki meselesi admin
osmanlıyı hiç beğenmiyorum sevmiyorum yorumunu görünce bende böyle yazarım
ne demek sevmiyorum ya yobaz gözüyle bakıyor bazı arkadaşlar osmanlıya bizim osmanlıyla gurur duymamız lazım
iskoçlar olmayan tarihleriyle gurur duyup 5 oskarlık cesur yürek filmini yapıyolar bizim osmanlıyla ilgili söylediğimize bak
işte bizleri böle böle bu hale gitiriyolar böl-parçala-yönet taktiğiÜlkenin %99'unun müslüman olması başka bişey( ki %99 abartı %90'dır en fazla.) islam liderdliği başka bişey her ülke kendi başının çaresine bakmalı İslam lideriyim diye bütün orta doğuyu kurtarmaya çalışırsak zararlı çıkan biz oluruz.
bizlerin birlik olması tüm ortadoğu birlik olsaydı müslümanlar birlik olsaydı batılı güçler ortadoğuyu kan gölüne çeviremezlerdi
asıl bu şekilde zararlı çıkan biz oluyoruz şuan da ortadoğunun bu karışık durumu bizi vurmuyor mu
ayrıca ne abartısı Allah aşkına %10 çok büyük bi rakam naptın sen
herkes aynı şekilde dinini yaşayamamış olsa da %99 müslümandır bu ülkede en az