Bira

Evet dogru gunah.ama tadi cook guzeel...@Dr.Who.sacmaliyorsun.kafa yapan hersey gunah ne demek ya?

sacmalamiyorum Kuranda asil yasaklanan sarap bira vodka ... Degildir insanin kendini kaybetmesni saglayan maddelerdir .sigara kafani bulandiriyorsa o da haramdir .bunu ben iyice arastirdim tanidiklarima sordum boyle cevap aldim

senin mantiginla uyusturucu helal oluyo . Sen bilirsin ben arastirdiklarimi anlatiyorum sen de kendi fikrini soyluyorsun .

Ya icinde alkol olmayan bi sey nasil haram olur?Tamam zararli.dogru.ama haram diyemezsin.

anlamiyorsun kesinlikle . Burada onemli olan alkol degil senin kafani bulandirmasi

Ulvi Tabi uyusturucu da dogru degil,zararli.ama alkol konusunda hayir haram degil.ot ya ot iste.ot haram mi yani?

tamam laf anlamiyorsun sana laf anlatmak oyle zorki . Sen herseyi bildigin gibi yap.sen herseyin en iyisini bilirsin.

Ottan yapılıyor, arpadan yapılıyor, üzümden yapılıyor o zaman haram olan birşey kalmazki. Hammaddeye değil insan üzerindeki etkilerine bakarak değerlendirme yapılır. Kendine zarar veriyor musun onları kullanınca veya sana olumsuz etki ediyor mu? Evet. O zaman uzatmaya gerek yok.

ama simdi...of yaa...haram nedir?alkol,zina,can almak...bunlarin hic biri yoksa nasil haram olabilir?

Genellikle arpa suyundan yapılan çeşitli ülkelerde geleneksel içkiler arasında olup kök birası İrlanda birası ve İngiliz birası gibi düzinelerce çeşiti olan hafif alkollü bir içkidir.

Ayrıca alkolsüz bira yoktur.Alkollü içkiler yönetmeliğine göre bir değerin altında olduğu için alkollü yönetmeliği doğrultusunda değerlendirilmediği için alkolsüz adı ile geçmektedir.

Her ortamda içilebilen hafif ama şişkinlik oranı yüksek olan bir içkidir.İçine küçük shot bardaklarında votka atılarakta içilebilir.

Mezeleri ise her içki ile birlikte gidebilen fındık fıstıkken ayrıca kalamarlada çok iyi bir uyum içerisindedir.

Hirsizlik tabi ki haram.ama konumuz o degil.konu alkol konusunda haram olanlar ve bu konuda super modumuz haksiz.

Ayrıca bunlar süper modun kafasından söylediği şeyler değil ALLAH'in emirleri nasıl haksız oluyor

Hirsizlik tabi ki haram.ama konumuz o degil.konu alkol konusunda haram olanlar ve bu konuda super modumuz haksiz.
Anlamama konusunda ısrarcısın sanırım. Günah değilse dilediğin kadar iç, hap, ot falanda kullan. Sevap bile dersin yakında.

- - - Ekleme - - -

Sanki kendimizce uydurup söylüyoruz bunları. Haksız dediğin yorumu tüm dini bilgisi olanlar savunur. Gelmiş ot haram değil diyorsun daha ne diyelimki..