batuhankaralar
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 16,900
- Puanı
- 1,061
Halka dışında bir TRT dizisi izlemem mümkün değilİster 3 reyting olsun. 26 bölüm sürecek.
İzlersin sende
Halka dışında bir TRT dizisi izlemem mümkün değilİster 3 reyting olsun. 26 bölüm sürecek.
İzlersin sende
Büyük konuşma bence. Halka içinde zamanında izlemem demişsindir kesinHalka dışında bir TRT dizisi izlemem mümkün değil
Hem süresi hem konusu oldukça uygun duruyor, işk bir iki bölüm kesin şans veririm, gerisi ise takdir-i ilahi...Konunun tam detaylarını ekledim alıntı kutusuna. Güncelledim yani konuyu. Okursun.
@Tolstoyevski 'nin istediği konu.
Ahmet Kural ve komedi olmayan bir dizi... Şaşırtıcı bir durum. Süresi de 60 dakika, oldukça sürükleyici bir iş olma ihtimali yüksek... Bekleyelim ve görelim...
Şu fotoda ilk kez farklı geldi gözüme ama ikinci fotoda hâlâ bir gülümsetiyor mimiğiAhmet Kural'ın tipini görünce kesin kötü adam dedim ama hikayeyi okuyunca işler değişti.
Konu, kostüm, mekânlar ve oyuncular çok ilgi çekici. Umarım TRT bu diziyi hafta içi değil de pazar günü yayınlar.
Zaten 2. fotodaki tipini görüp de tebessüm etmeme ihtimalim olamazdı. Adamın yüzü komik yani... Onun dışında karakteri gerçekten merak ettirdi.Şu fotoda ilk kez farklı geldi gözüme ama ikinci fotoda hâlâ bir gülümsetiyor mimiği
Ekli dosyayı görüntüle 98894
Ekli dosyayı görüntüle 98895
İşi zor onunda. Tipinden kaybediyor diye olan tabir geldi aklımaZaten 2. fotodaki tipini görüp de tebessüm etmeme ihtimalim olamazdı. Adamın yüzü komik yani... Onun dışında karakteri gerçekten merak ettirdi.
Evet biraz öyle oluyor gibi bu adamda. Yadırgama olur mu olmaz mı izleyince daha net anlaşılır tabi ama ilk görüşte biraz garip duracaktır muhakkak...İşi zor onunda. Tipinden kaybediyor diye olan tabir geldi aklıma
Yadırgayacağız anlaşılan
SNK unuttum bile en son nezaman okumuştum hatırlamıyorum. 2020 olması gerekiyor benim o eski mod uçtu gitti. Film bile ayda 1 zor bu ara haftaya spor tatilimiz başlıyor. Belki o ara kıpırdama olurEvet biraz öyle oluyor gibi bu adamda. Yadırgama olur mu olmaz mı izleyince daha net anlaşılır tabi ama ilk görüşte biraz garip duracaktır muhakkak...
Bu arada SNK konuşamıyoruz epeydir ama mangada yeni bölüm gelmek üzere... Bir ara hasbıhal etmek lazım...
135'i okumuştun, konuştuğumuzu hatırlıyorum. O zaman bu bölüm de çıkınca 2 bölüm toptan okursun, iyice etkileyici bir okuma seansı olmuş olur... Onun dışında final bölümünün 139. bölüm olacağı ve Nisan ayında SNK hikayesine temelli veda edeceğimiz de resmiyete kavuştu...SNK unuttum bile en son nezaman okumuştum hatırlamıyorum. 2020 olması gerekiyor benim o eski mod uçtu gitti. Film bile ayda 1 zor bu ara haftaya spor tatilimiz başlıyor. Belki o ara kıpırdama olur
Dediğim gibi mod hepten gitti. Bir ara iyi sistemimi kurmuştum. Ben animeyi bitireyim, sonra manga ya bakarım olmadı. İkisi bir arada kafamda karışır135'i okumuştun, konuştuğumuzu hatırlıyorum. O zaman bu bölüm de çıkınca 2 bölüm toptan okursun, iyice etkileyici bir okuma seansı olmuş olur... Onun dışında final bölümünün 139. bölüm olacağı ve Nisan ayında SNK hikayesine temelli veda edeceğimiz de resmiyete kavuştu...
Ama animeyi komple saldın anladığım kadarıyla ki bence salmamalısın. Çünkü epey etkileyici bir iş çıkarıyor adamlar animesinde...
Evet belli oluyor, eski heyecanın kalmamış... Bence önceliği mangaya ver, 2 bölüm zaten hemen okursun... Animeyi de sonra devam edersin şip şak izlersin. Epikliğin tadına varırsın...Dediğim gibi mod hepten gitti. Bir ara iyi sistemimi kurmuştum. Ben animeyi bitireyim, sonra manga ya bakarım olmadı. İkisi bir arada kafamda karışır
Oscar etkinliği en fazla 2-3 film daha bakıp o defteri kapatırım. Sonra sıra animeye gelir
Olabilir, öyle yapayım olmadı. Anime biriksin, hepsini toptan izlerim. Beklemek bazen işkenceEvet belli oluyor, eski heyecanın kalmamış... Bence önceliği mangaya ver, 2 bölüm zaten hemen okursun... Animeyi de sonra devam edersin şip şak izlersin. Epikliğin tadına varırsın...
Animenin 7 bölümü kaldı, bitecek 2 ay sonra... 2 ay hiç izlemeden de duramazsın şimdi düşününce... Neyse keyfine göre artık ama hepsini aradan çıkarmanı tavsiye ederim çünkü hepsi ayrı ve zamanında keyifli...Olabilir, öyle yapayım olmadı. Anime biriksin, hepsini toptan izlerim. Beklemek bazen işkence