Sen kendi işine bak.@serhatt Bihter mi oluverdin şimdi de?
Sen kendi işine bak.@serhatt Bihter mi oluverdin şimdi de?
Ben kendi işime bakıyorum, sana da bi bakayım dedim.Sen kendi işine bak.
Aman eksik olma.Ben kendi işime bakıyorum, sana da bi bakayım dedim.
Hadi yürü git.Aman eksik olma.
Çaktı tokadı ecünnüye iyi oldu.
Sanada çaksın o tokattan.Çaktı tokadı ecünnüye iyi oldu.
Sıkar o biraz.Sanada çaksın o tokattan.BabamMahkum'uaçtırdı...
Bakarım o sahneye
Bak da ibret al, sana ve @serhatt ' a da öyle bir tokat geliyor.
Bakarım o sahneye
Ayyy baktım baktım bakmaz olaydımBak da ibret al, sana ve @serhatt ' a da öyle bir tokat geliyor.
Betül ahlaksız senaristler napsın?Ayyy baktım baktım bakmaz olaydımBetule napmişlar öyle laan? @serhatt gibi yaşlı adamlara yamandırmışlar hep para için
Fikretleyken ne kadar masum görunuyordu, güzelleşmişti. Şimdi mahvetmişler. Hayır bide yaşlı adamlarla ateşli öpüşme çekmiştirler🤢🤮
Abdülkadir o kadar da fena değil, Çolak aynı sen.Ayyy baktım baktım bakmaz olaydımBetule napmişlar öyle laan? @serhatt gibi yaşlı adamlara yamandırmışlar hep para için
Fikretleyken ne kadar masum görunuyordu, güzelleşmişti. Şimdi mahvetmişler. Hayır bide yaşlı adamlarla ateşli öpüşme çekmiştirler🤢🤮
Var artık vaaaar senaristi de yoldan çıkardı bu kız.ama yok artık yaa
Abdulkadir ve Çolak şeytanın teki ama bir Behice etmez.Abdülkadir o kadar da fena değil, Çolak aynı sen.
Behice tam bir entrika Queen idi.Var artık vaaaar senaristi de yoldan çıkardı bu kız.@serhatt
------
Abdulkadir ve Çolak şeytanın teki ama bir Behice etmez.
Züleyha'yı hastanede öldürmeye çalıştığı sahne harikaydı.Behice tam bir entrika Queen idi.
Geberteydi keşke. .ssZüleyha'yı hastanede öldürmeye çalıştığı sahne harikaydı.
Bi de bana Züleyhaya laf ettim diye kızıyordun aynısını sen yaptınVar artık vaaaar senaristi de yoldan çıkardı bu kız.@serhatt
------
Abdulkadir ve Çolak şeytanın teki ama bir Behice etmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?