Kazan doğururO kadar da değil artık.
Kazan doğururO kadar da değil artık.
Bende doğurucam yakında, gel de sahip çık bebene.Kazan doğurur
Sen doğur da ben sahip çıkarımBende doğurucam yakında, gel de sahip çık bebene.
E tabi çıkacan babası sensin.Sen doğur da ben sahip çıkarım
Doğurabilirsen doğur dedim illa doğur ddemiyorum Bu devirde cocuk bakılmazE tabi çıkacan babası sensin.Hem ben çocuk bakmakla uğraşamam işlerim var.
Onu daha önce düşünecektin olan oldu bebek yolda.Doğurabilirsen doğur dedim illa doğur ddemiyorum Bu devirde cocuk bakılmazOlanı sev
Görüşmelere başlamişin da 😱Onu daha önce düşünecektin olan oldu bebek yolda.Fransız mürebbiye tutarsın o halde.
Birkaç görüşme yaptım ajans yeni adaylar da gönderecek paraları hazırla.Görüşmelere başlamişin da 😱
Ne ajansı!!! Nasıl ajans????Birkaç görüşme yaptım ajans yeni adaylar da gönderecek paraları hazırla.
Bakıcı ajansı.Ne ajansı!!! Nasıl ajans????
Başka ajanslardan olması daBakıcı ajansı.
Mesela?Başka ajanslardan olması da
Ben hiç öyle yerlerde çalışmadım, gözümü açtım seni gördüm.Bir zamanlar işyerin
İbo yıldız kavgasının videosunu atasım geldiBen hiç öyle yerlerde çalışmadım, gözümü açtım seni gördüm.Mazbud bir ev kızıyım ben.
Aaa ne videosu o, senin ahlaksız videoların gibi bir şey mi?
Benim videolarım ahlaksız videolar mı???? 😱Aaa ne videosu o, senin ahlaksız videoların gibi bir şey mi?
Ya ne olacak tabi öyle.Benim videolarım ahlaksız videolar mı???? 😱
Yazıklar olsun sana gecenin köründe ağlayarak istediğin, uykulu haldeyken attıgım videolar gözüne dizine dursun???Ya ne olacak tabi öyle.
Tam tersi sen benden istiyordun azgın moruk, gecemi şenlendir diye..Yazıklar olsun sana gecenin köründe ağlayarak istediğin, uykulu haldeyken attıgım videolar gözüne dizine dursun???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?