Kazan doğururO kadar da değil artık.![]()
Kazan doğururO kadar da değil artık.![]()
Bende doğurucam yakında, gel de sahip çık bebene.Kazan doğurur![]()
Sen doğur da ben sahip çıkarımBende doğurucam yakında, gel de sahip çık bebene.![]()
E tabi çıkacan babası sensin.Sen doğur da ben sahip çıkarım![]()
Doğurabilirsen doğur dedim illa doğur ddemiyorum Bu devirde cocuk bakılmazE tabi çıkacan babası sensin.Hem ben çocuk bakmakla uğraşamam işlerim var.
![]()
Onu daha önce düşünecektin olan oldu bebek yolda.Doğurabilirsen doğur dedim illa doğur ddemiyorum Bu devirde cocuk bakılmazOlanı sev
![]()
Görüşmelere başlamişin da 😱Onu daha önce düşünecektin olan oldu bebek yolda.Fransız mürebbiye tutarsın o halde.
![]()
Birkaç görüşme yaptım ajans yeni adaylar da gönderecek paraları hazırla.Görüşmelere başlamişin da 😱
![]()
Ne ajansı!!! Nasıl ajans????Birkaç görüşme yaptım ajans yeni adaylar da gönderecek paraları hazırla.![]()
Bakıcı ajansı.Ne ajansı!!! Nasıl ajans????
Başka ajanslardan olması daBakıcı ajansı.![]()
Mesela?Başka ajanslardan olması da![]()
Ben hiç öyle yerlerde çalışmadım, gözümü açtım seni gördüm.Bir zamanlar işyerin![]()
İbo yıldız kavgasının videosunu atasım geldiBen hiç öyle yerlerde çalışmadım, gözümü açtım seni gördüm.Mazbud bir ev kızıyım ben.
![]()
Aaa ne videosu o, senin ahlaksız videoların gibi bir şey mi?
Benim videolarım ahlaksız videolar mı???? 😱Aaa ne videosu o, senin ahlaksız videoların gibi bir şey mi?![]()
Ya ne olacak tabi öyle.Benim videolarım ahlaksız videolar mı???? 😱
Yazıklar olsun sana gecenin köründe ağlayarak istediğin, uykulu haldeyken attıgım videolar gözüne dizine dursun???Ya ne olacak tabi öyle.![]()
Tam tersi sen benden istiyordun azgın moruk, gecemi şenlendir diye..Yazıklar olsun sana gecenin köründe ağlayarak istediğin, uykulu haldeyken attıgım videolar gözüne dizine dursun???