Sinsi yılan kadın gitmiş partnerle diye story atmış yüzsüzz!!! Aynı senNe bekleyeceğim be, kendi yanlış seçiminin bedelini ödeyecek elbet bir gün Kenan bey...
Züleyha ile takipleşmiyorlar bile ne vedası.![]()
Sinsi yılan kadın gitmiş partnerle diye story atmış yüzsüzz!!! Aynı senNe bekleyeceğim be, kendi yanlış seçiminin bedelini ödeyecek elbet bir gün Kenan bey...
Züleyha ile takipleşmiyorlar bile ne vedası.![]()
Diğer oyuncular Murat'la veda paylaşımı yapmışlar Hilal de İbrahim'le can partner diye atmış, nispet yapıyor resmen çok tehlikeli bir kadın. 😱Sinsi yılan kadın gitmiş partnerle diye story atmış yüzsüzz!!! Aynı sen![]()
Hani şahit olacaktı? Yönetmen de paylaşmamiş güya iyi anlaşiyorlardiDiğer oyuncular Murat'la veda paylaşımı yapmışlar Hilal de İbrahim'le can partner diye atmış, nispet yapıyor resmen çok tehlikeli bir kadın. 😱
Bu olay olmadan selfie atmıştı Murat'la can partner diye bu olay olduktan sonra takipten çıktılar birbirlerini ben öyle hatırlıyorum.Hani şahit olacaktı? Yönetmen de paylaşmamiş güya iyi anlaşiyorlardi![]()
Aşiri samimiyetsiz keşke samimiyetine de estetik yaptırsaBu olay olmadan selfie atmıştı Murat'la can partner diye bu olay olduktan sonra takipten çıktılar birbirlerini ben öyle hatırlıyorum.![]()
Şöhret yaramadı kesinlikle. Karagül zamanlarında böyle değildi.Aşiri samimiyetsiz keşke samimiyetine de estetik yaptırsa![]()
Hiç izlemedimŞöhret yaramadı kesinlikle. Karagül zamanlarında böyle değildi.![]()
Orada çok daha iyi bir oyunculuğu vardı izlemeni tavsiye ediyorum.Hiç izlemedim![]()
Çoook totalOrada çok daha iyi bir oyunculuğu vardı izlemeni tavsiye ediyorum.![]()
Tam sana göre işte.Çoook total![]()
AB plus temsiliyim senn gibi total plus değilimTam sana göre işte.![]()
Benimle AB Plus'a terfi etmiştin seni terk edince totalin dibini gördün yine.AB plus temsiliyim senn gibi total plus değilim![]()
Senle +5 grubundaydımBenimle AB Plus'a terfi etmiştin seni terk edince totalin dibini gördün yine.![]()
Neyse bankaya yarın 100bin atarımAl doya doya yorumla.@Forumdash
Ay gerçekten Lütfiye oraya gittiklerini nereden biliyor böyle bariz bir hatayı nasıl yapmışlar. 😱Neyse bankaya yarın 100bin atarım
Fikretin yuzu gözü kıpkırmızı allıkMakyaj nasıl berbatti. Züleyhayla Hakanın plan değiştik deyip Lütfiye'nin mekanı aramsı
Bide çabulcu bir adam sokmuşlar diziye tüfekle vuracak ZÜleyha yada Hakanı
Güya plan B ama herkes biliyor mekanı
![]()
Adnan daha baba diyecek yeni konusmayı öğreniyormuş gibi bekleAy gerçekten Lütfiye oraya gittiklerini nereden biliyor böyle bariz bir hatayı nasıl yapmışlar. 😱
O çapulcu aynı anda diğer adamı haklayıp ardından onların yerini nasıl buldu o da ayrı bir saçmalık.
Adnan dün akşam yine kayboldu, senaryo sürekli kendini tekrar ediyor konu bulunamadığı için.![]()
O kadar da değil artık.Adnan daha baba diyecek yeni konusmayı öğreniyormuş gibi bekle![]()