Zaten bir değil, bir sürü sahne olacakHayır o sahne değil Şermin'e tokat sahnesini koy![]()
Zaten bir değil, bir sürü sahne olacakHayır o sahne değil Şermin'e tokat sahnesini koy![]()
Demir öldü, Ümit ve Züleyha'ya ne olacak acaba? Ümit de gitsin diziden. .ssAynen biraz daha Demir için yanıp tutuşsaydı. Adam mutlulugu bulmuştu resmenÜmitle de yakışyordu hani
Senin Behice'nin yerine geldi resmenDaha psikopatı
![]()
Ölecek zaten ümit de senün ruh eşinDemir öldü, Ümit ve Züleyha'ya ne olacak acaba? Ümit de gitsin diziden. .ss
Dediğim çıktı kudur.Ölecek zaten ümit de senün ruh eşin![]()
Ortasından daldım bölüme, hiç tatmin etmedi ama eski tadın zerresi yok. İ.Ç. diziye hiç yakışmamış.İzleyen var mi?
Sen de öleceksinDediğim çıktı kudur.Senarist sözümü dinlemiş.
Ortasından daldım bölüme, hiç tatmin etmedi ama eski tadın zerresi yok. İ.Ç. diziye hiç yakışmamış.
Sen ümit gibi ölüceb ama kapatması olduğun adamın karısı bitirecek işiniSen de.![]()
Çok mu kötü o harika müzikler bile eski tadı vermedi miDediğim çıktı kudur.Senarist sözümü dinlemiş.
Ortasından daldım bölüme, hiç tatmin etmedi ama eski tadın zerresi yok. İ.Ç. diziye hiç yakışmamış.
Zor bitirir.Sen ümit gibi ölüceb ama kapatması olduğun adamın karısı bitirecek işini![]()
Maalesef.Çok mu kötü o harika müzikler bile eski tadı vermedi mi((
Demir de döner 3 erkek züleyha için kapışır ağla
3. kim?Demir de döner 3 erkek züleyha için kapışır ağla![]()