@slhttnmtl ,teselliyi başka dizilerde bulmuş.Sevda kim? Fatma kim? Sen bu diziyi ne ara izledin de bu kadar hakim oldun?![]()
@slhttnmtl ,teselliyi başka dizilerde bulmuş.Sevda kim? Fatma kim? Sen bu diziyi ne ara izledin de bu kadar hakim oldun?![]()
Kız ölürsen seni demirle yılmazın mezarlığına gömeriz
Ne ölmesi be, canlı lazımlar bana.Kız ölürsen seni demirle yılmazın mezarlığına gömeriz![]()
Tırnağım olamaz o benim.I came
Görüyormusun senin bi benzerin Ümityalandan ağlıyor
![]()
Ben de minderi buldu sandımTırnağım olamaz o benim.Foyası çıktı ortaya.
![]()
Yok oldu bir anda, inş. vurulup gebermiştir.Ben de minderi buldu sandımNereye gitti ki o an? Evden cıkmasın demedi
![]()
Kız demir in helvasını dağıtYok oldu bir anda, inş. vurulup gebermiştir.![]()
Gerçekten çok kötülerdi. Ümit'i hiç güzel bağlayamadılar. Züleyha hemen Demir'e aşık oldu biraz sürünseydi Demir Ümit'le evlenseydi falan.
Aynen biraz daha Demir için yanıp tutuşsaydı. Adam mutlulugu bulmuştu resmenGerçekten çok kötülerdi. Ümit'i hiç güzel bağlayamadılar. Züleyha hemen Demir'e aşık oldu biraz sürünseydi Demir Ümit'le evlenseydi falan.
Fikret'i de saçma sapan Müjgan'a aşık ettiler.
Senin Behice'nin yerine geldi resmenYine Fikret iyiydi. Ümit çok zorlama bir karakter oldu![]()
Behice'nin mimikleri hareketleri çok iyiydi. Hele o kazıda para bulununca koşuşturması falanAynen biraz daha Demir için yanıp tutuşsaydı. Adam mutlulugu bulmuştu resmenÜmitle de yakışyordu hani
Senin Behice'nin yerine geldi resmenDaha psikopatı
![]()
Hayır o sahne değil Şermin'e tokat sahnesini koyBehice'nin mimikleri hareketleri çok iyiydi. Hele o kazıda para bulununca koşuşturması falanA birgün ona özel konu açacağım dizilerden kesitler kısmında
![]()