Züleyha ikizler burcu bence, bir bölüm Yılmaz, bir bölüm Demir gitti geldi.İyide Züleyha, Demir ile arası aylardır kötü, aynı evde bile kalmadılar. Döndüğünde de Demir bir süre evde yoktu, Demir gelince de ayrı kaldılar hep
Züleyha ikizler burcu bence, bir bölüm Yılmaz, bir bölüm Demir gitti geldi.İyide Züleyha, Demir ile arası aylardır kötü, aynı evde bile kalmadılar. Döndüğünde de Demir bir süre evde yoktu, Demir gelince de ayrı kaldılar hep
Bekleyip göreceğiz artık, kafa yormayalımZüleyha ikizler burcu bence, bir bölüm Yılmaz, bir bölüm Demir gitti geldi.Herhangi bir rahatsızlığı olsa diyeceğim o da değil, eee nereye bağlanacak o zaman bu mevzu? Başka bir kapıya da çıkaramıyorum ki...
73. Bölüm Fragmanı
Umarım Züleyha hamile değildiryeter gayribence başka bir durumdur.
Ben haklı çıktım ve evet yine gemiler yakılır ama bu kez Züleyha yıkarBence doğrudur, Yılmaz ile tam yakınlaşmışken bu haberi duyan Yılmaz tüm gemileri yakar. Ortalığı karıştırmak için güzel bir hamle.
Ben haklı çıktım ve evet yine gemiler yakılır ama bu kez Züleyha yıkarMüjgan galiba duydu olanları ve böyle bir hamle yaptı. Yılmaz ve Züleyha'nın gelgitli aşklarından, 73 bölümdür hep aynı mevzuları iki de bir işlemelerinden gına geldibölümü tam izlemedim. Yılmaz çıksında yine bağlanırım belki
Ama tabiki her hafta kısa kısa denk geldikçe bakmaya devam
Yanılan sen oldun ben değil74. BÖLÜM
Hünkar'sız her şey biraz eksik gibi geliyor bana ya, hep onu arıyorum. Konağa Sevda'nın gelmesi, çiçeklerle ilgilenmesi falan Hünkar'ı arıyor gözlerim. Saniye gibi ben de söveceğim sonunda galiba.
Hamile olan Müjgan'mış, bizim tahminler yanıldı diyeceğim de fragmanda Züleyha'ymış gibi gösterdiler. Son sahnede de yalanı ortaya çıktı. Müjgan iyice saçmalıyor, Fekeli ve Yılmaz halasıyla beraber bu Müjgan'ı yollasın İstanbul'a artık. Fikret de peşlerinden.@Dosi
Behice tam kötü karakter oldu, Şermin'e tokat atması ve üzerine yürümesi... Gaffur gerçeği öğrendi ama kendi korkusundan söyleyemez de, onu da korkuttu...
Olsun, ikimizi de haksız görüyorum ben.Yanılan sen oldun ben değil
Yorumumda alıntıda
Yılmaz'ı hâlâ seviyormusun?Olsun, ikimizi de haksız görüyorum ben.
75. bölümü izlemedim ama bu kaçıncı kaçış oldu? Dizinin aşırı tekrara düşüşü artık...
Yılmaz'ı hâlâ seviyormusun?
Ne garip dizi. Şimdide Demir'i seviyor herkesseyirciler yani
Yılmaz ölünce kurtulacağız bu senaryodan75. bölümü izlemedim ama bu kaçıncı kaçış oldu? Dizinin aşırı tekrara düşüşü artık...
Bence beklentin olduğu için heyecansız geçti çünkü 12 reyting almışKaçıyorlar gibi ama haftaya Yılmaz karakterinin çıkacağı haberleri çıkmıştı ve bu yüzden bi heyecanı yok.
Bölüme tam bakmadım ama çok düz ve heyecansız bir bölümdü izlediğim kısımlarda
Ben haftalardır beğenmiyorum bölümleri ama hep artıyorBence beklentin olduğu için heyecansız geçti çünkü 12 reyting almış
Beğenmemeye devam et.Ben haftalardır beğenmiyorum bölümleri ama hep artıyor
Böyle devam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?