Olması gereken dizi uzunlukları bu kadar zaten...Bir Zamanlar Çukurova 8. Bölüm | Özel Kısa Bölümler
Sadece Demir mi?
Bayram sonrası çekimlere başlamayacaklar mıydı korkudan yine paçaları tutuşmuş.
Yeni sezon tanıtım bu gördüğün gibi. Hem keşke önceden başlamış olsa. Stok olurBayram sonrası çekimlere başlamayacaklar mıydı korkudan yine paçaları tutuşmuş.![]()
Furkan Palalı ve Nazan Kesal'i merak ediyorum. Ve tabiki kraliçem Vahide'yi.
Çok izlenen dizilerim olmasına rağmen Elma, Çukurova vs. için mi çatlayacağım güldürdün.Yeni sezon tanıtım bu gördüğün gibi. Hem keşke önceden başlamış olsa. Stok olur
Ah ah yine çatladığın okadar belli ki@Forumdash
Ben de sana güldüm bugün bayaÇok izlenen dizilerim olmasına rağmen Elma, Çukurova vs. için mi çatlayacağım güldürdün.![]()
Saçmalardan seçmeler devam ediyor kendini boşa yoruyorsun böyle akılalmaz şeylerle.Ben de sana güldüm bugün bayayorumumu gördün zaten. Elma baya baya seni rezil etmiş arka planda da
![]()
Hmm tabi tabi. Ben okuyacağımı okudum. Aylar önceki yorumlarının hiç biri tutmamışSaçmalardan seçmeler devam ediyor kendini boşa yoruyorsun böyle akılalmaz şeylerle.![]()
Tutmadıysa tutmadı her tahmin tutacak diye bir şey yok.Hmm tabi tabi. Ben okuyacağımı okudum. Aylar önceki yorumlarının hiç biri tutmamış![]()
Yılmaz'in vardı da gerek yok onaSadece Demir mi?![]()
Bayram sonrası çekimlere başlamayacaklar mıydı korkudan yine paçaları tutuşmuş.![]()
Aynen öyle bu çekim atv yeni sezon tanıtımıymışYeni sezon tanıtım bu gördüğün gibi. Hem keşke önceden başlamış olsa. Stok olur
Ah ah yine çatladığın okadar belli ki@Forumdash
Sen izliyormuydun bunu 😱Furkan Palalı ve Nazan Kesal'i merak ediyorum. Ve tabiki kraliçem Vahide'yi.![]()
Aynen öyle bu çekim atv yeni sezon tanıtımıymış![]()
Fark eder miFurkan geçen gün afiş çekimi yapılacak bir kaç gün içinde demişti.Tanıtım değildir.
![]()
Yok da merak ediyorum.Sen izliyormuydun bunu 😱
Her sevdiğimiz oyuncu için dizi izlemeye vaktimiz yok malesef.3 oyuncu saymişin ve izlemiyorsun 😱 @Dosi
bu benim bahanem biraz yaralığğğğHer sevdiğimiz oyuncu için dizi izlemeye vaktimiz yok malesef.![]()
Aserat Yasak Elma'ya nekadar gıcıksa bu diziye de gıcık. Gel sende katıl aramıza. Ben TV'den 1 saat izleyip gerisini kısa kısa videolar ile tamamlıyorum ama bazı bölümler okadar efsane oluyorki bir süre tamamiyle izliyorumHer sevdiğimiz oyuncu için dizi izlemeye vaktimiz yok malesef.![]()