ATV Bir Zamanlar Çukurova - Dizi Yorumları

56. BÖLÜM

Ercüment meselesi yeniden açıldı, Yılmaz & Demir işbirliğiyle olay çözüldü gibi. Tabi Yılmaz'ın öldürdüğü bir gün ortaya çıkar gibi. Behice ve Müjgan da öğrendi olayları.

Müjgan ortalığı karıştırıyor, Yılmaz & Züleyha'nın resmini çekip Demir'e yolladı. Zaten şaşırırdık Yılmaz ile Demir'in arasının bir bölüm iyi olmasına.

57. BÖLÜM

Yılmaz & Demir işbirliği başladı, Fekeli de iyi önderlik etti. Diğer bölüme işbirliği kalmaz tabi, Züleyha & Yılmaz görüntüleri düşüyor ortalığa...

Müjgan aşırı itici duruma geldi, hiç çekilmiyor.

Çetin ve Gülten'in nişanını izleyecektik, kalır kesin bu nişan da görüntülerden sonra.

Efsane bölüm geliyor sanırım, Müjgan & Yılmaz evliliği sona eriyor. Demir, Züleyha'ya silah çekiyor, hatta vuruyor... Her şey sil baştan gibi. 😱

Bugün bölüm harika olacak

@Ahmed @Forumdash ikinci fragmanda Züleyha konağın avlu kapısının önünde ve yanlış hatırlamiyorsam
Demir onunla evin önünden arabayla gidiyor ormana yani ormandaki sahneden sonra Züleyha geliyordur konağa

Son düzenleme:
Reactions: Forumdash
Asıl bomba şimdi başlıyor
Demir'in neler yapacağini Hünkar ile Züleyha'nın tam bir gelin kaynana olması filan harika olacak
Hep istemiştim iyi anlaşsinlar ama Züleya'ya hak vererek değil

Reactions: Dosi
Asıl bomba şimdi başlıyor
Demir'in neler yapacağini Hünkar ile Züleyha'nın tam bir gelin kaynana olması filan harika olacak
Hep istemiştim iyi anlaşsinlar ama Züleya'ya hak vererek değil
Bölüm harikaydı ama kalabalık ortamdaydım. Bazı sahneleri kaçırdım. Gece uyumadan tamamlayacağım

Reactions: Forumdash
Alıntı bile çıkmadı

Şuan bildirimlerim havada uçuyor. Jeton düşmedi haliyle.
evet mi 😱 😡😡😡😡 artık Demir'ini sevmiyorum😡

Ama
Züleyha da ne dedi onu hatırla
Ananla senin konuşmlarını duydum panikledim filan dedi.
Demirin en cok canını yakan olay da Züleyhanın hala onu düşünmesi.

Demir'e trip atacak mı Züleyha öğrenince acaba
Heralde en keyifli izleyeceğim bölüm olacak

ne yani onu söyledi diye
o haltı yemesimi gerekiyor? 😡bir yanlışa başka bir yanlış ile karşılık vermek üstelik yanlış bildiği bir yanlış
Erkek milleti değilmisiniz. Hepiniz aynısınız

Hadi be ordan
Bu kadar feminizm bana ağir gelir ataerkilciliğim tutar

Kadın sevmıyor sevmıyor onca şeye rağmen
Umrunda olmaması lazım
ama trip atacak kadın malasef.

Züleyha Trip atarsa sakın gözüme görunme

İyi de ben burdaki mesaja cevap vereceksem diğer konudan neden yada hangi mesajını (alaka kurup) alıntı yapayım da cıksın
Şimdi geliyor sırasıyla, oradan alintılayıp buraya geldim ve sırasıyla ss aldım:
bu 1, reyting konusunda ss aldım. alıntı tuşna basmıştım:

Bak burada bu konuya geldim ve bir alıntı olduğu mesaj kısminda belli Çünkü alıntı ekle yazıyor.

Bak burada alıntımın reyting konusundaki olduğu belli:
Ve alıntıyı yapıştırdım :
Yani sorun forumda değil, senin alıntıyı başka konuda yapınca buraya taşımayı becerememenden kaynaklanıyor

@Bully @Aserat forumun yetkili isimleri olarak şahit olun

yeminle kafam ağrıdı.
Umarım anladın Forumdash

Benden bukadar

Reactions: Bully