ne kadar da şiirsel konuşuyorsun ama şiir sevmemSen beni bıraktığın gün öldüm ben... @xemrexxx
Hayatımın gerçeği bu benim!ne kadar da şiirsel konuşuyorsun ama şiir sevmem
iyi ki hayatımda değilsinHayatımın gerçeği bu benim!
https://twitter.com/x/status/1219243031657877505iyi ki hayatımda değilsin
Asıl bomba şimdi başlıyorBugün bölüm harika olacak
@Ahmed @Forumdash ikinci fragmanda Züleyha konağın avlu kapısının önünde ve yanlış hatırlamiyorsamDemir onunla evin önünden arabayla gidiyor ormana yani ormandaki sahneden sonra Züleyha geliyordur konağa
Bölüm harikaydı ama kalabalık ortamdaydım. Bazı sahneleri kaçırdım. Gece uyumadan tamamlayacağımAsıl bomba şimdi başlıyorDemir'in neler yapacağini Hünkar ile Züleyha'nın tam bir gelin kaynana olması filan harika olacakHep istemiştim iyi anlaşsinlar ama Züleya'ya hak vererek değil
Bölüm harikaydı ama kalabalık ortamdaydım. Bazı sahneleri kaçırdım. Gece uyumadan tamamlayacağım
Bazı sahneleri beni kesmediGaffur ve GÜlten olayları filan
Demir'in o haltı yedi mi? Tam o şarkı sahnesinde bulunduğum mekandan çıkıp eve geldim. Orda neler oldu bilmiyorum
Şuan bildirimlerim havada uçuyor. Jeton düşmedi haliyle.
evet mi 😱 😡😡😡😡 artık Demir'ini sevmiyorum😡
ne yani onu söyledi diyeAlıntı bile çıkmadı
Ama
Züleyha da ne dedi onu hatırlaAnanla senin konuşmlarını duydum panikledim filan dedi.
Demirin en cok canını yakan olay da Züleyhanın hala onu düşünmesi.
Demir'e trip atacak mı Züleyha öğrenince acabaHeralde en keyifli izleyeceğim bölüm olacak
Hadi be ordanne yani onu söyledi diye
Erkek milleti değilmisiniz. Hepiniz aynısınızo haltı yemesimi gerekiyor? 😡bir yanlışa başka bir yanlış ile karşılık vermek üstelik yanlış bildiği bir yanlış
Şimdi geliyor sırasıyla, oradan alintılayıp buraya geldim ve sırasıyla ss aldım:İyi de ben burdaki mesaja cevap vereceksem diğer konudan neden yada hangi mesajını (alaka kurup) alıntı yapayım da cıksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?