ATV Bir Zamanlar Çukurova - Dizi Yorumları

56. BÖLÜM

Ercüment meselesi yeniden açıldı, Yılmaz & Demir işbirliğiyle olay çözüldü gibi. Tabi Yılmaz'ın öldürdüğü bir gün ortaya çıkar gibi. Behice ve Müjgan da öğrendi olayları.

Müjgan ortalığı karıştırıyor, Yılmaz & Züleyha'nın resmini çekip Demir'e yolladı. Zaten şaşırırdık Yılmaz ile Demir'in arasının bir bölüm iyi olmasına. :D

57. BÖLÜM

Yılmaz & Demir işbirliği başladı, Fekeli de iyi önderlik etti. Diğer bölüme işbirliği kalmaz tabi, Züleyha & Yılmaz görüntüleri düşüyor ortalığa...

Müjgan aşırı itici duruma geldi, hiç çekilmiyor. :T:

Çetin ve Gülten'in nişanını izleyecektik, kalır kesin bu nişan da görüntülerden sonra. :(

Efsane bölüm geliyor sanırım, Müjgan & Yılmaz evliliği sona eriyor. Demir, Züleyha'ya silah çekiyor, hatta vuruyor... Her şey sil baştan gibi. 😱

Bugün bölüm harika olacak :Z
@Ahmed @Forumdash ikinci fragmanda Züleyha konağın avlu kapısının önünde ve yanlış hatırlamiyorsam
Demir onunla evin önünden arabayla gidiyor ormana yani ormandaki sahneden sonra Züleyha geliyordur konağa

Son düzenleme:
  • Harika
Reactions: Forumdash
Bugün bölüm harika olacak :Z
@Ahmed @Forumdash ikinci fragmanda Züleyha konağın avlu kapısının önünde ve yanlış hatırlamiyorsam
Demir onunla evin önünden arabayla gidiyor ormana yani ormandaki sahneden sonra Züleyha geliyordur konağa
Asıl bomba şimdi başlıyor :Z Demir'in neler yapacağini Hünkar ile Züleyha'nın tam bir gelin kaynana olması filan harika olacak :Z Hep istemiştim iyi anlaşsinlar ama Züleya'ya hak vererek değil:(

• Harika
Reactions: Dosi
Asıl bomba şimdi başlıyor :Z Demir'in neler yapacağini Hünkar ile Züleyha'nın tam bir gelin kaynana olması filan harika olacak :Z Hep istemiştim iyi anlaşsinlar ama Züleya'ya hak vererek değil:(
Bölüm harikaydı ama kalabalık ortamdaydım. Bazı sahneleri kaçırdım. Gece uyumadan tamamlayacağım :Z

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
Alıntı bile çıkmadı:A

Şuan bildirimlerim havada uçuyor. Jeton düşmedi haliyle.
evet mi 😱 😡😡😡😡 artık Demir'ini sevmiyorum😡

Ama
Züleyha da ne dedi onu hatırla:A Ananla senin konuşmlarını duydum panikledim filan dedi.
Demirin en cok canını yakan olay da Züleyhanın hala onu düşünmesi.

Demir'e trip atacak mı Züleyha öğrenince acaba:F Heralde en keyifli izleyeceğim bölüm olacak:A

• Güldürdün
Alıntı bile çıkmadı:A

Ama
Züleyha da ne dedi onu hatırla:A Ananla senin konuşmlarını duydum panikledim filan dedi.
Demirin en cok canını yakan olay da Züleyhanın hala onu düşünmesi.

Demir'e trip atacak mı Züleyha öğrenince acaba:F Heralde en keyifli izleyeceğim bölüm olacak:A
ne yani onu söyledi diye
o haltı yemesimi gerekiyor? 😡bir yanlışa başka bir yanlış ile karşılık vermek üstelik yanlış bildiği bir yanlış
Erkek milleti değilmisiniz. Hepiniz aynısınız :ppp:

ne yani onu söyledi diye
o haltı yemesimi gerekiyor? 😡bir yanlışa başka bir yanlış ile karşılık vermek üstelik yanlış bildiği bir yanlış
Erkek milleti değilmisiniz. Hepiniz aynısınız :ppp:
Hadi be ordan :F Bu kadar feminizm bana ağir gelir ataerkilciliğim tutar :F
Kadın sevmıyor sevmıyor onca şeye rağmen:F Umrunda olmaması lazım:F ama trip atacak kadın malasef.

Züleyha Trip atarsa sakın gözüme görunme :F

• Güldürdün
İyi de ben burdaki mesaja cevap vereceksem diğer konudan neden yada hangi mesajını (alaka kurup) alıntı yapayım da cıksın:F
Şimdi geliyor sırasıyla, oradan alintılayıp buraya geldim ve sırasıyla ss aldım:
bu 1, reyting konusunda ss aldım. alıntı tuşna basmıştım:
Screenshot_20200305-235523.png

Bak burada bu konuya geldim ve bir alıntı olduğu mesaj kısminda belli Çünkü alıntı ekle yazıyor.
Screenshot_20200305-235555.png

Bak burada alıntımın reyting konusundaki olduğu belli:
Screenshot_20200305-235630.png
Ve alıntıyı yapıştırdım :
Screenshot_20200305-235634.png
Yani sorun forumda değil, senin alıntıyı başka konuda yapınca buraya taşımayı becerememenden kaynaklanıyor :A
@Bully @Aserat forumun yetkili isimleri olarak şahit olun :A
yeminle kafam ağrıdı.
Umarım anladın Forumdash :A
Benden bukadar :F

• Güldürdün
Reactions: Bully