ATV Bir Zamanlar Çukurova - Dizi Yorumları

Şimdi geliyor sırasıyla, oradan alintılayıp buraya geldim ve sırasıyla ss aldım:
bu 1, reyting konusunda ss aldım. alıntı tuşna basmıştım:

Bak burada bu konuya geldim ve bir alıntı olduğu mesaj kısminda belli Çünkü alıntı ekle yazıyor.
Bak burada alıntımın reyting konusundaki olduğu belli:
Ve alıntıyı yapıştırdım :
Yani sorun forumda değil, senin alıntıyı başka konuda yapınca buraya taşımayı becerememenden kaynaklanıyor :A
@Bully @Aserat forumun yetkili isimleri olarak şahit olun :A
yeminle kafam ağrıdı.
Umarım anladın Forumdash :A
Benden bukadar :F
Kızım bende de cıkmadı dıyorum :F Sen mobil olduguniçindir belki ama ben pcden yaptım attım SS zaten :F o SS'yi de sana bi yerimde uydurmadım:A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Kızım bende de cıkmadı dıyorum :F Sen mobil olduguniçindir belki ama ben pcden yaptım attım SS zaten :F o SS'yi de sana bi yerimde uydurmadım:A
Bilgisayarım olmadığı için o konuda diretemiyeceğim. Ben kendim yapabiliyorum ve bunu kanıtladım :Z

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
Ben de kendimi kanıtladım yada beceriksizim :T

Kolaj yapıp şnd konusuna atmak güzel olurmuş :F
Şnd? Şuanda Ne Düşünüyorsun konusu?
ben genelde forumdan resimlere atıyorum böyle şeyleri :A :A
sen kolaj yapıp yapabilirsin :A ben fazla yaptım bu ara :F

• Güldürdün
Şnd? Şuanda Ne Düşünüyorsun konusu?
ben genelde forumdan resimlere atıyorum böyle şeyleri :A :A
sen kolaj yapıp yapabilirsin :A ben fazla yaptım bu ara :F
Yapılabilse senin az önceki dediğini yapardım :F Şimdi ugraşamıcam avatar yapıcam kendime şimdi:A bekle avatar resmimi bu konuya atayımA

Edit neyse atmıcam :F

• Güldürdün
Bir Zamanlar Çukurova 59. Bölüm Fragmanı

Fragmana gel 😱 şimdi izledim.
Züleyha'yı dövüp duruyor senin Demir'in 😡
Züleyha çıldırdı artık.
Er yada geç Yılmaz hapise girecek Ercüment'ten dolayı ve yakın zamanda bu yapılır ve zaman atlaması yapabilirler. Müjgan'da büyümüş oğluyla döner.

• İlginç
Fragmana gel 😱 şimdi izledim.
Züleyha'yı dövüp duruyor senin Demir'in 😡
Züleyha çıldırdı artık.
Er yada geç Yılmaz hapise girecek Ercüment'ten dolayı ve yakın zamanda bu yapılır ve zaman atlaması yapabilirler. Müjgan'da büyümüş oğluyla döner.
Dövmuyor itip kakıyor :A Dövmek ne demek bilmıyorsun. Züleyhanın vucudundaki yaralar geçer Demirin kalbinde actiği yara iyileşir mi heee söyleeee 1583452221299.png

• Güldürdün
ne yani onu söyledi diye
o haltı yemesimi gerekiyor? 😡bir yanlışa başka bir yanlış ile karşılık vermek üstelik yanlış bildiği bir yanlış
Erkek milleti değilmisiniz. Hepiniz aynısınız :ppp:
@Tolstoyevski ne ara güldürü atmış bu mesaja 😱 :A
Hadi be ordan :F Bu kadar feminizm bana ağir gelir ataerkilciliğim tutar :F
Kadın sevmıyor sevmıyor onca şeye rağmen:F Umrunda olmaması lazım:F ama trip atacak kadın malasef.

Züleyha Trip atarsa sakın gözüme görunme :F
Kadına yapmadığını bırakmadi,trip atarsada beni boş yere suçlayıp kendin o haltı yedin der anca :A
Dövmuyor itip kakıyor :A Dövmek ne demek bilmıyorsun. Züleyhanın vucudundaki yaralar geçer Demirin kalbinde actiği yara iyileşir mi heee söyleeee Ekli dosyayı görüntüle 76139
Ya bi git, Demir Züleyha'yı nerelere kapattı, neler neler yaptı, zorla nikahına aldı onu ve Yılmaz'la durumu bile bile girdi aralarina. Şimdide bunun tripini atmasın😡 bu arada kimseyi tutmuyorum ama Demir masum değil. Bırak şu tiryakiliğini :A

@Tolstoyevski ne ara güldürü atmış bu mesaja 😱 :A

Kadına yapmadığını bırakmadi,trip atarsada beni boş yere suçlayıp kendin o haltı yedin der anca :A

Ya bi git, Demir Züleyha'yı nerelere kapattı, neler neler yaptı, zorla nikahına aldı onu ve Yılmaz'la durumu bile bile girdi aralarina. Şimdide bunun tripini atmasın😡 bu arada kimseyi tutmuyorum ama Demir masum değil. Bırak şu tiryakiliğini :A
Asıl soru neden attiği :A Dün türk dizisi izlerken gördum acaba bunu da izliyor yoksa😱 :F
Al işte dediğime geldin yine:A

Demir, çeşme başinda gördüğünde (aşık oldugu zaman) biliyormuydu. Yada eve işe aldiği zaman biliyormuydu?

Hapse girdiğinde öğrendi. Hapse yardım etmek için gitti.
Neden hapse yardım etmek için gitti > Züleyhaya jest yapmak için. > Neden züleyhaya jest yapıyor? > Çünkü aşık olmuştu.+ Kime Aşık olmuştu Demir? > Yılmaz'ın kız kardeşine...

Neyse saat 3 olmuş burda ben cıkıyorum iyi gecelr:A

• Güldürdün
Asıl soru neden attiği :A Dün türk dizisi izlerken gördum acaba bunu da izliyor yoksa😱 :F
Al işte dediğime geldin yine:A

Demir, çeşme başinda gördüğünde (aşık oldugu zaman) biliyormuydu. Yada eve işe aldiği zaman biliyormuydu?

Hapse girdiğinde öğrendi. Hapse yardım etmek için gitti.
Neden hapse yardım etmek için gitti > Züleyhaya jest yapmak için. > Neden züleyhaya jest yapıyor? > Çünkü aşık olmuştu.+ Kime Aşık olmuştu Demir? > Yılmaz'ın kız kardeşine...

Neyse saat 3 olmuş burda ben cıkıyorum iyi gecelr:A
Benimde beyin error vermekte :A Ss yordu beni :A
İyi geceler :bhr:

Demir kazması boynuzladı Züleyha'yı, Yılmaz'ım gibi sadık olamadı hiç :bhr:

58. BÖLÜM

Fragmandaki gibi fazla olaylı bir bölüm değildi, Demir bir şey yapmamış Züleyha'ya... Kıyamayacağı belliydi zaten, fragman fazla süslenmiş.

Müjgan & Yılmaz birlikteliği inşallah son buldu artık, Müjgan çıktı gitti. Umarım bir daha gelmez, sıktı artık.

Demir son sahnede Züleyha'yı konaktan attı...