ATV Bir Zamanlar Çukurova - Dizi Yorumları

İlk 1 saat için fena değildi gece devam edicem

Biraz baktım da güzel duruyor, dışarıda olduğum için izlemedim ama göz attım. Yönetmen harika iş çıkarmış, kareler muhteşem. Genel olarak beğenilmiş, boş çıkmayacağından eminim.

Ekip iyi hoş ama senaryo fazla klişe geldi bana. Oyuncular ve yönetmen güzel iş çıkartmış.

Dişinin yarısı kurban olduğum repliği ile geçti

Benim sahnemi atmışlar terbiyesizler trende züleyhayı ararken benle çarpışıyor du
dizi dediğim gibi klişe ve yavaş tutmayacak tutması da imkansız adamı da kısır ettiler dk bir avludaki merve in oyunculuğunu çok beğendim adana şivesi yakışmış kahya ve kötü kadın olmamış 2.bölümede inceden bakar Avluma başlarım

Ben izleyemedim Bizim hikaye izlediğim için nasıldı bölüm diyecektim sana senin sahnenden ne istemişler yahu

Ben izleyemedim Bizim hikaye izlediğim için nasıldı bölüm diyecektim sana senin sahnenden ne istemişler yahu
Gereksiz aksiyon du zaten parama bakarım ben çokta umrumda abla bizde nefes nefese transfer oluruz
dediğim gibi ablam dizi tırt trende çarpıyor yüzüğü satıyor otelde kalıyor vs sonra askerlik arkadaşını görüp ona sığınıyor öyle öyle gidiyor akmıyor dizi yani donuk

Alişim ne yaptın ben daha izlemedim anlattın bölümü bana yahu dur bakım birazdan izlicem bölümü ne kadar para verdiler peki sana