Şehsu değil Şesu. Avrupa Yakası Youtube hesabı da senin gibi diyor niyeyse.
Şehsu değil Şesu. Avrupa Yakası Youtube hesabı da senin gibi diyor niyeyse.
Tanıtımlarda gördüm çok yaşlanmış. Yine de kaliteli görünen bir iş bulmasına sevindim en son Kertenkele'ye kadar düşmüştü.
Şehsu değil Şesu. Avrupa Yakası Youtube hesabı da Şehsu diyor niyeyse.
Burhan diyordu galiba Şehsu diye.Ben de yadırgadım önce ama sonra Gülse kağıt üstünde Şehsuvar'ı öyle mi kısaltmış dedim acaba.
Burhan diyordu galiba Şehsu diye.
Adanalı lar asla kurban olduğum demez bunu biliyor muydun kurbanolayım der o da bir işi yaptırmak istediğinde sadece..Dişinin yarısı kurban olduğum repliği ile geçti
Benim sahnemi atmışlar terbiyesizler trende züleyhayı ararken benle çarpışıyor du dizi dediğim gibi klişe ve yavaş tutmayacak tutması da imkansız adamı da kısır ettiler dk bir avludaki merve in oyunculuğunu çok beğendim adana şivesi yakışmış kahya ve kötü kadın olmamış 2.bölümede inceden bakar Avluma başlarım
Gereksiz aksiyon du zaten parama bakarım ben çokta umrumda abla bizde nefes nefese transfer oluruz dediğim gibi ablam dizi tırt trende çarpıyor yüzüğü satıyor otelde kalıyor vs sonra askerlik arkadaşını görüp ona sığınıyor öyle öyle gidiyor akmıyor dizi yani donukBen izleyemedim Bizim hikaye izlediğim için nasıldı bölüm diyecektim sana senin sahnenden ne istemişler yahu
Gereksiz aksiyon du zaten parama bakarım ben çokta umrumda abla bizde nefes nefese transfer oluruz dediğim gibi ablam dizi tırt trende çarpıyor yüzüğü satıyor otelde kalıyor vs sonra askerlik arkadaşını görüp ona sığınıyor öyle öyle gidiyor akmıyor dizi yani donuk
Çok anlatmadım yüzeysel abla tek sahneci ne alırsa oAlişim ne yaptın ben daha izlemedim anlattın bölümü bana yahu dur bakım birazdan izlicem bölümü ne kadar para verdiler peki sana
Çok anlatmadım yüzeysel abla tek sahneci ne alırsa o
Bak beğenirsen söz bende izleyeceğim 1saat sonra sıkılırsın..Nisee bakalım nasıl diziymiş
Bak beğenirsen söz bende izleyeceğim 1saat sonra sıkılırsın..
Bekliyorum yatmayacağım abladur bakalım birazdan izlicem neler olacak
Adanalı lar asla kurban olduğum demez bunu biliyor muydun kurbanolayım der o da bir işi yaptırmak istediğinde sadece..