https://twitter.com/x/status/1219243031657877505Ben yetişiyorsundur sandımSen bıraktın mı diziyi yavaştan
Evet Hünkar'a anlatıp Fekeliyle Yılmazın eve geldiği sahnede annesine sarilması bölümn en güzel sahnesiydi::
https://twitter.com/x/status/1219243031657877505Ben yetişiyorsundur sandımSen bıraktın mı diziyi yavaştan
Evet Hünkar'a anlatıp Fekeliyle Yılmazın eve geldiği sahnede annesine sarilması bölümn en güzel sahnesiydi::
Sen bu sayfanın admını filanmısın
Ay ben iki sezondur toptan izliyorum zaten, 2-3 bölüm biriktirip öyle izlemek daha zevkli.Ben yetişiyorsundur sandımSen bıraktın mı diziyi yavaştan
Hahahah Yılmaz taş en azından be gerçi DEMİR de saçları yapılı değilken fena sayılmazSen bu sayfanın admını filanmısın
Sen git arabesk ruhlu yılmazın fanı ol
Demir jilet haliyle de Yılmaza 10 basarHahahah Yılmaz taş en azından be gerçi DEMİR de saçları yapılı değilken fena sayılmaz
Nerden geliyor senin bu Demir aşkın, sebebi neDemir jilet haliyle de Yılmaza 10 basar
KarakterindenNerden geliyor senin bu Demir aşkın, sebebi ne
Sürekli silah çıkartan ve hiçbir zaman patlatamayan karısını tokatlayan bu adam mı beyefendiKarakterindenHaza tam bir beyfendi
Yalan agzına yuva yapmişSürekli silah çıkartan ve hiçbir zaman patlatamayan karısını tokatlayan bu adam mı beyefendi
Adamın silahı patlatmaya yüreği yok be, Yılmazları bombayla patlatmaya bile kalkıştı beceremedi, Züleyhayı tokatladı kaç kere bal gibi biliyorsunYalan agzına yuva yapmişBİ kere Demir züleyhasına bi fiske vurmadı. Bağirip çağirmiştir. Senin yılmaz daha dun akşam bağirdi titrek mujgana
Yılmaz kaç kişiyi vurdu öldürdü. Burdan fizana yol olur beFekeli bile diyor. Demir yapıyor ama bunu silahsız şekilde yapıyor diye
Demir değil Hunkar tokatladı. Demir'ciğim sadece kolunu sıkıyor sonra bırak canım acıyor deyince bırakıyorAdamın silahı patlatmaya yüreği yok be, Yılmazları bombayla patlatmaya bile kalkıştı beceremedi, Züleyhayı tokatladı kaç kere bal gibi biliyorsun
Kimi öldürmüş be Yılmaz, Ercüment ve Züleyha'ya sarkan herifi öldürdü, ikisi de nefsi müdafaa
Ay diziyi bende izliyorum tokatladı işte kimi kandırıyonDemir değil Hunkar tokatladı. Demir'ciğim sadece kolunu sıkıyor sonra bırak canım acıyor deyince bırakıyorSiniri bile şefkatli adamın
Tabi canım hobi gibi adam öldüryor hep de bi sebebi var mudafa niyetine
Evet diziyi sen de izliyorsun bende. O zaman bana tokat sahnesini bulAy diziyi bende izliyorum tokatladı işte kimi kandırıyon
İki kişi öldürdü ikisi de müdafa, sende biliyon
İlk sezondaydı kaç bölüm olmuş nerden bulayım TOKATLIYORDU NOKTAEvet diziyi sen de izliyorsun bende. O zaman bana tokat sahnesini bul
Haberleri izlemediği o kadar belli ki
Yıılazın adam öldürmeleri sezon bölüm tanımıyor anasını satayımİlk sezondaydı kaç bölüm olmuş nerden bulayım TOKATLIYORDU NOKTA
Ayhhh patla, iki kişi öldürdü başka kimi öldürdü söyleseneYıılazın adam öldürmeleri sezon bölüm tanımıyor anasını satayımPat pat bulunuyor hiç uğraştirmıyor
Sen daha Demir'in kaç kere vurdugunu bilmiyorsunAyhhh patla, iki kişi öldürdü başka kimi öldürdü söylesene
Demiri sen bil ben hayranı olduğum adamı biliyorum sende Demiri bilSen daha Demir'in kaç kere vurdugunu bilmiyorsunYılmaz 3.ye hazırlanır merak etme
O zaman iftira atmaDemiri sen bil ben hayranı olduğum adamı biliyorum sende Demiri bil
HoştttO zaman iftira atmakurusun anlandık iftiran bile kuruŞimdi üşü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?